GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bully - 2020 Türkçe Yama [Suqbs1 Yapımı]

Başlatan Bilinmeyen Bey, 09 Mart 2021, 19:59:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Ceviri Ekibi

Çevirmen: Suqbs1
Font ve Düzeltme: _lexofrr
Teşekkürler: pegIntron  (Akıl Danıştığım Kişi)
ahmett555 (Kapak Fotoğrafı)
Uğur Fatih (Çeviride Yardımcı Oldu)

KURULUM

Oyunun kurulu olduğu dizini seçin ve yükleyin.

Steam için dizin=  C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Bully Scholarship Edition

Tekrar orijinal dile dönmek istiyorsanız dil ve font dosyalarının yedeğini alın.

Kaynak: Forum.donanimhaber.com , Bu Bana Ait değildir! Bu ForumDonanımdaki bir Kullancıya aittir!

KamilPanpa37

Paylaşım için teşekkürler, Eskiden Gtatürk Sitesinin yapmış olduğu çeviri vardı ama ful %100 değildi. Umarım güncel çeviren ekip %100'e yakın tamamlamışlardır. Oynayacağım zaman kesinlikle denerim, bunu da Türkçe yama kategorime ekliyorum.  :helal:

Impeccable

Paylaşım için teşekkürler, oynayanların işine yarayacaktır.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 11 Mart 2021, 15:56:18
Paylaşım için teşekkürler, Eskiden Gtatürk Sitesinin yapmış olduğu çeviri vardı ama ful %100 değildi. Umarım güncel çeviren ekip %100'e yakın tamamlamışlardır. Oynayacağım zaman kesinlikle denerim, bunu da Türkçe yama kategorime ekliyorum.  :helal:

Vallahi Araştırma Sonuçunda Buldum. 100% Olduğu Yazıyordu. Teşekkürler :elsalla:

Alıntı yapılan: Impeccable - 31 Mart 2021, 23:09:45
Paylaşım için teşekkürler, oynayanların işine yarayacaktır.

Rica Ederim, sanada öneririm Impeccable :)