GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reina Hırsız Polis - San Fierro | 37.122.140.14:7777

Başlatan _Gokay, 03 Mart 2021, 19:27:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sensiall

Not:Hosted dahilindeki ilk günümüz, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. :)

Son düzenlenme: 05 Mart 2021, 00:16:01 Sensiall

Adosa284

Rina Hırsız Polis adıyla okudum, RP yetmedi birde HP mi açıyorlar dedim yanlış okumuşum. Başarılar dilerim.

_Gokay

Alıntı yapılan: Adosa284 - 05 Mart 2021, 22:14:29
Rina Hırsız Polis adıyla okudum, RP yetmedi birde HP mi açıyorlar dedim yanlış okumuşum. Başarılar dilerim.

:D Güzel yorumun için teşekkürler.

_Gokay

Cumartesi saat 20:30-21:00 civarlarında güzel bir rekor denemesi yapacağız. Şuanlık hedefimiz 50 kişi olabilmek belirlediğimiz kişi sayısına ulaştığımızda skor/para dağıtımı ve bol bol etkinlikler düzenlenecek. Olur da 50 kişi barajına yaklaşırsak örneğin 40-45 civarlarına geldiğimizde de sizlere ödüllerimiz olacaktır. 50 Kişi bandına geldiğimizde Skor/para dağıtımının yanı sıra çekilişlerimiz olacaktır. Peki bu nasıl bir çekiliş? Sunucuda o an aktif olan oyuncularımıza çekiliş ile 3 kişiye BRONZ V.I.P 10 Günlük // 1 Kişiye SILVER VIP 7 Günlük // 3 Kişiye 8 Araçlı ev // 2 kişiye 10 Araçlı ev çekiliş ile hediyemiz olacaktır. Bir birinden güzel ödüller sizleri Cumartesi günü bekliyor olacak. Arkadaşlarınıza da haber vermeyi unutmayın. Sabırla Cumartesi gününü çekmeniz dileği ile iyi eğlenceler.

Şuan ki rekorumuz 32 Kişi ile 11.03.2021 Tarihine aittir.

Son düzenlenme: 12 Mart 2021, 14:49:55 Psycho

xDahdal

Tek tek bütün buğları fixlemeniz dileğiyle, Loglarınızı kontrol edin :D

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Junkie

_Gokay

Alıntı yapılan: hasandevran54 - 12 Mart 2021, 23:33:16
Vasat.

Vasattan kastın nedir? Neyini beğenemedin vasat dediğin sunucu zaman zaman diğer başta HP sunucuları kadar oyuncu çekiyor.

_Gokay

Merhaba, bugün oyuncularımız ile beraber güzel bir rekora imza attık. Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan oyuncularımıza bir teşekkürü borç biliriz. Oyuncularımız ile beraber güzel bir akşam yaşadık. Etkinliklerimizin ve güncellemelerimizin devamı gelecektir. Hala daha sunucuya kayıt olmayan arkadaşlarımız varsa onları da sunucumuzda görmekten mutluluk duyarız.  :elsalla:  :dans:

Sunucu rekorumuz 51 kişi ile 13.03.2021 Tarihine aittir. Bizlere güvenip, bizimle devam eden oyuncularımız sizler olduğunuz sürece bizler asla pes etmeyeceğiz. :)

© Reina Hırsız Polis

Son düzenlenme: 13 Mart 2021, 23:42:05 Psycho

Gaviria

_Gokay

_Gokay

20.03.2021 Güncellemeleri:

-PULL&BEAR Mağzasına gidip içinden /skinal komutu ile skin alma eklendi.
-DM Sistemi için /dmskin komutu eklendi.
-FPS Sayacı eklendi.
-Antihile sistemine yenilikler getirildi.
-Atma gibi bir kaç hata kapatıldı.
-Reina Market Mapı Eklendi.
-DM'de kullanılan komutlar azaltıldı. Örnek: /vzirh /vcan /zirh gibi komutlar.
-Maske, ip, makas, şırınga, güvenli cüzdan sistemleri yazıldı, kullanılmaya hazır halde.
-Artık Maske takmadığınız sürece gasp yapamayacaksınız. (/maske)
-Gate(Kapı) sistemi yapıldı, kullanmaya hazır halde.
-Damage informer eklendi.
-Birkaç hata fixlendi.

Ek olarak: Bundan önceki güncellemede DeFacto, LC Waikiki ve PULL&BEAR mapleri yapılıp, servere eklendi.

Son düzenlenme: 24 Mart 2021, 23:16:04 Psycho

!Cratos

Kardeşim başarılarınızın devamını dilerim umarım hakketiğiniz yeri bulursun uzun süredir böyle bir Hp görmemiştim tekrardan başarılar ekibinle ile sana.

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

_Gokay

Alıntı yapılan: !Cratos - 22 Mart 2021, 19:18:10
Kardeşim başarılarınızın devamını dilerim umarım hakketiğiniz yeri bulursun uzun süredir böyle bir Hp görmemiştim tekrardan başarılar ekibinle ile sana.

Değerli yorumun için teşekkürler.

Rosetta

Alıntı yapılan: Psycho - 13 Mart 2021, 23:35:21
Merhaba, bugün oyuncularımız ile beraber güzel bir rekora imza attık. Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan oyuncularımıza bir teşekkürü borç biliriz. Oyuncularımız ile beraber güzel bir akşam yaşadık. Etkinliklerimizin ve güncellemelerimizin devamı gelecektir. Hala daha sunucuya kayıt olmayan arkadaşlarımız varsa onları da sunucumuzda görmekten mutluluk duyarız.  :elsalla:  :dans:

Sunucu rekorumuz 51 kişi ile 13.03.2021 Tarihine aittir. Bizlere güvenip, bizimle devam eden oyuncularımız sizler olduğunuz sürece bizler asla pes etmeyeceğiz. :)

© Reina Hırsız Polis

100 Görmek dileğiyle *Adaletli* bir şekilde devam :)
Son düzenlenme: 25 Mart 2021, 03:28:07 Rosetta
Rosetta.