GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Visual Studio Code Nasıl Yüklenir+Kullanılır+Hangi Public nedir.+Sesli anlatım

Başlatan Rylox, 02 Mart 2021, 18:22:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rylox

Selam Ben Burak.Visual Studio'da Pawno nasıl kodlanır onu gösterdin umarım olmuştur pawno konusunda acemiyim sizlerin sayesinde büyüyorum. :)    Visual Studiı nasıl indirilir onu sadece alıntı olarak yaptım.İzleyenlere iyi seyirler dilerim.

:gtasa:

giderken bıraktığın bütün renkler siyah oldu

Backup

Sesinden anladığım kadarıyla heyecanı yerinde küçük bir kardeşimizsin. Bu yaşlarda kod yazmaya çalıştığın, araştırdığın ve bilgilerini paylaştığın için seni tebrik ediyorum. Senden yaşça büyük insanlara bile örnek olabilirsin.

Bu heyecanını tüm hayatın boyunca kaybetmemen dileği ile başarılar dilerim.

Paylaşım için ise teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 02 Mart 2021, 19:07:02 Backup

Radless

Alıntı yapılan: Backup - 02 Mart 2021, 19:05:18
Sesinden anladığım kadarıyla heyecanı yerinde küçük bir kardeşimizsin. Bu yaşlarda kod yazmaya çalıştığın, araştırdığın ve bilgilerini paylaştığın için seni tebrik ediyorum. Senden yaşça büyük insanlara bile örnek olabilirsin.
👍👍

Paylaşım için teşekkürler.

"Life's too short to hold grudges."

Goddew

Videolarda bağırmamaya ve sakin bir ses tonuyla anlatırsan çok iyi yerlere gelebilirsin, hayatında başarılar kardeşim, takıldığın yerde bana veya ben gibi abilerine danışabilirsin Hoşgeldin.

Belkide Gameover

Bu yaşta sadece PAWN'a çalışma derim kardesim C++ ve C# ögren derim hayatında başarılar..
Pawn da bir sıkıntı yaşarsan discord'dan ulaşabilirsin.
Discord; Montana#0051

bloodsucker

Amper

ağlayacağım.. 9 yaşındayken gta türk üzerinde yaptığım paylaşımlar aklıma geldi ve o dönemler @Hwang 'ı facebook üzerinden taciz edişimi bir kere daha hatırlayıp utandım. Hevesinin olması çok güzel bir şey eline sağlık.
Son düzenlenme: 03 Mart 2021, 05:06:07 Amper

TAKTAK26

Neredeyse ağlamak üzere bir durumdaydım, seninle alay eden veya dalga geçen kişileri sakın kafana takma yolunda ilerle heyecan olabilir, risk, yanılma, hata olabilir vb. bunu sakın takmamanı tavsiye ederim neredeyse bizler yani herkes o yoldan geçti ve ben inanıyorum ki iyi yerlere geleceksin.

- Sevgilerimle ve Saygılarımla (TAKTAK26).

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

ayazcik

Rylox

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 02 Mart 2021, 23:03:50
Bu yaşta sadece PAWN'a çalışma derim kardesim C++ ve C# ögren derim hayatında başarılar..
Pawn da bir sıkıntı yaşarsan discord'dan ulaşabilirsin.
Discord; Montana#0051

Abi hepinizin yorumlarına teşekkür ederim pek fazla bilgim yoktur elimden geldiği kadar doğru bir şekilde bilmeyenlere araştırıp anlatıyorum çok sevindim ağlayacam yorumlarınız çok güzel abibu arada discorda ekliyecem çok hatam oluyor büyük işlerde yardımın olursa çok sevinirim

abi discorda ekle ekliyemedim hata veriyo:Burak YouTube#1105

Paylaşım için ise teşekkür ederim.

Abi teşekkür ederim o videonun yenisini çekicem seni çok seviyorum çok büyüksün beni discorddan eklermisin ? Discord:Burak YouTube#1105

Alıntı yapılan: TyroN - 03 Mart 2021, 05:28:40
Neredeyse ağlamak üzere bir durumdaydım, seninle alay eden veya dalga geçen kişileri sakın kafana takma yolunda ilerle heyecan olabilir, risk, yanılma, hata olabilir vb. bunu sakın takmamanı tavsiye ederim neredeyse bizler yani herkes o yoldan geçti ve ben inanıyorum ki iyi yerlere geleceksin.

- Sevgilerimle ve Saygılarımla (TAKTAK26).

Abi senide çok seviyorum pawno konusunda süpersin güzel yorumun için çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde pawnoyu inşalah çok bilicem.Ve paylaşımlarınz ile lütfen paylaşım yapın TAKTAK abi çok harika birisisin sizin güzel yorumlarınız beni ağlatıyor

Alıntı yapılan: Radless - 02 Mart 2021, 20:20:23
👍👍

Paylaşım için teşekkürler.

Rica ederim.

Alıntı yapılan: Goddew - 02 Mart 2021, 20:33:06
Videolarda bağırmamaya ve sakin bir ses tonuyla anlatırsan çok iyi yerlere gelebilirsin, hayatında başarılar kardeşim, takıldığın yerde bana veya ben gibi abilerine danışabilirsin Hoşgeldin.

HOş buldum abim çok sağolasın dicorddan eklersen sevinirim:Burak YouTube#1105
Son düzenlenme: 03 Mart 2021, 12:15:40 Mellifluous Sebep: Flood iletilerin birleştirilmesi

nikobernoo

Omegle'de boş boş videolar çeken youtuberlardan çok daha başarılı buluyorum bilgi içerikli videoları. Devam et ve eleştirileri dikkate al. :helal:
Son düzenlenme: 03 Mart 2021, 10:25:10 Provazano
Please (g)old days, come back.

Rylox

Alıntı yapılan: Provazano - 03 Mart 2021, 10:23:54
Omegle'de boş boş videolar çeken youtuberlardan çok daha başarılı buluyorum bilgi içerikli videoları. Devam et ve eleştirileri dikkate al. :helal:

Sağol abi

Alıntı yapılan: Martin - 03 Mart 2021, 10:41:02
başarılar kardeşime

sağol abi
Son düzenlenme: 03 Mart 2021, 12:16:10 Mellifluous Sebep: Flood iletilerin birleştirilmesi

Mellifluous

Forum kuralları gereği iletilerinizi tek mesaj içerisinde toplamalısınız, flood yapmak yasaktır. @[GOS]Burak ileti atarken bu kurala dikkat etmezseniz uyarı alacaksınız.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

No-Name

3 sene sonra belki de döneminin en iyi Pawn coderlarından birisi olacak belki kim bilir. Azmini asla kaybetme kardeşim, mutlaka bu çalışmanın sonucunu alacaksın.