GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Geliştirmeye devam edeceğim k/a ;)

Başlatan Belkide Gameover, 26 Şubat 2021, 16:34:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: gorkembaba - 27 Şubat 2021, 16:14:41
Geliştiricimi? Puhahahaha Hİç GÜleceğim yoktu valla Geçenlerde Hard Server Moduna Medium kayıt sistemi Eklemeye Çalışıyor bu kadar bilgisiz bi kişi Forumdanda anlamıyor kurulu foruma Girilmiyor ama halen açık bakın size çok içten söylüyorum bu adama itibar etmeyin Her konusunda illaki bir olay çıkıyor Hayatı Yalan bunun. Tek Yapabildiği Sunucu Kurmak Bunu Herkes yapar.Eğer Gerçekten Başarılı Olsaydı millete yalan söylemezdi 2019 Ekimden Beri Kodlanıyor Sunucu Dedi Mod Unique Modu 10 Saatlik Bug Kontrolü Dedi Meslekler Kullanılmaz halde Trucker Mesleğinin ismini Kamyoncu olarak değiştirdi işte Belkide Gameover budur.

Şurdaki tek sorun birinin yapmış olduğu birşeyi "ÇEKEMEMEZLİK" yapıyorlar sende öyle yapıyorsun ;)

bloodsucker

sharax

Modu isteyene atabilirim discord adresim #SHARAX#5866

Alien

Alıntı yapılan: gorkembaba - 27 Şubat 2021, 16:14:41
Geliştiricimi? Puhahahaha Hİç GÜleceğim yoktu valla Geçenlerde Hard Server Moduna Medium kayıt sistemi Eklemeye Çalışıyor bu kadar bilgisiz bi kişi Forumdanda anlamıyor kurulu foruma Girilmiyor ama halen açık bakın size çok içten söylüyorum bu adama itibar etmeyin Her konusunda illaki bir olay çıkıyor Hayatı Yalan bunun. Tek Yapabildiği Sunucu Kurmak Bunu Herkes yapar.Eğer Gerçekten Başarılı Olsaydı millete yalan söylemezdi 2019 Ekimden Beri Kodlanıyor Sunucu Dedi Mod Unique Modu 10 Saatlik Bug Kontrolü Dedi Meslekler Kullanılmaz halde Trucker Mesleğinin ismini Kamyoncu olarak değiştirdi işte Belkide Gameover budur.
haklı

Belkide Gameover

Modu atabilirsiniz istediğiniz okey bende zaten insanlar alıp kullansın diye paylaştım ancak, daha da geliştireceğim modda TDM yok bazı sistemler yok sadece DM var kayıt sistemi var admin sistemi ben daha çok geliştireceğim.

bloodsucker

kaan.

Alıntı yapılan: kaan. - 26 Şubat 2021, 17:38:43
Yazık, acıdım haline. İndirilen dosya Beta_DeathMatch.rar.html. Taratılan dosya Beta DeathMatch düzgün taratta yüzünü görelim be gülüm.

https://s5.dosya.tc/server/ksw9tv/Beta_DeathMatch.rar.html