GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 08:29:19

Cayo Perico Soygunu | Maximum Para

Başlatan Impeccable, 25 Şubat 2021, 14:59:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Merhaba, Cayo Perico soygununda soygunda çalabileceğimiz bir sürü eşya mevcut. Bunlardan en verimli olanlarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz. Online oynayanlara kesinlikle izlemelerini tavsiye ediyorum büyük miktarda para kazanabilirsiniz.

lazlow

Ne kadar tek başına yapılabilir bir soygun olup çok basit gözükse de hafife alınmayacak bir soygundur. Finale başlamadan önce iyi hazırlık yapmak gerekiyor. Eksik olunca görevi yapmak imkansız hale geliyor.

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 25 Şubat 2021, 15:18:58
Ne kadar tek başına yapılabilir bir soygun olup çok basit gözükse de hafife alınmayacak bir soygundur. Finale başlamadan önce iyi hazırlık yapmak gerekiyor. Eksik olunca görevi yapmak imkansız hale geliyor.

Kesinlikle, solo yapabileceğimiz ilk soygun olduğu için en başta solo oynamak istedim, defalarca kez denedikten sonra başarılı olabildim.

Bilinmeyen Bey

Rockstar'ı Çıkardığı Bu Heist Biraz Trick Olcak. Eğer Bu Heist için gerekli olan şeyleri alırsanız , zengin ve huzurlu yaşayacaksınız. Günde 2M Kadar Para Kazanılanabilecek bir Heist , hergün yaparsanız oyunun milyoneri olacaksınız. Ek Olarak İşletme & Submariane Gibi Yerlerde Para Verecek.. Paylaşım İçin Sağol  :helal:

Impeccable

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 25 Şubat 2021, 16:23:06
Rockstar'ı Çıkardığı Bu Heist Biraz Trick Olcak. Eğer Bu Heist için gerekli olan şeyleri alırsanız , zengin ve huzurlu yaşayacaksınız. Günde 2M Kadar Para Kazanılanabilecek bir Heist , hergün yaparsanız oyunun milyoneri olacaksınız. Ek Olarak İşletme & Submariane Gibi Yerlerde Para Verecek.. Paylaşım İçin Sağol  :helal:

Rica ederim.:)

sharax

Mellifluous

Paylaşım için teşekkürler. :helal:

Impeccable

Jate

Konu için teşekkürler. Kolayca para kazanmak isteyenler için yardımcı bir konu olmuş. :)

Impeccable

Alıntı yapılan: Jate - 27 Şubat 2021, 13:11:02
Konu için teşekkürler. Kolayca para kazanmak isteyenler için yardımcı bir konu olmuş. :)
Rica ederim. :)

Gladiator

Paylaşım için teşekkürler faydalı konu.:helal:

Impeccable