GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Çağlar Hosting | %99 Ddos Korumalı Performanslı Sunucular |

Başlatan Çağlar Bilişim, 31 Aralık 2020, 00:32:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 16 Şubat 2021, 22:07:14
Alıntı yapılan: #FEK - 16 Şubat 2021, 21:59:10
Hoş, güzel çalışmalar yapmanızı dilerdim. Fakat, görüyorum ki bir şirket kurmadan önce "KARALAMA" kampanyalarınızı yitirmeniz gerekecek. Resmi işlere girişmesi gereken insanların, fiilen görülen, muhtemenelen doğru olmayan soyadınız gibi "OLGUN" olması gerekmektedir. Çocukça hareketler yapmaktan sakınıp umarım kendi işinize odaklanır, birilerini karalayıp " makinesine saldırı " gerçekleştirmeye çalışıp tarafınıza çekmeye çalışmazsınız. Üyelerinizin paylaştığınız gizli bilgileri ve tarzında birçok olayla karşı karşıya olduğunuzu görüyor, duyuyoruz. Umarım sağlıklı bir zihinle çalışmaya başlar, hoş zamanlar geçirir ve başarılı olursunuz. Allah düşmanın bile karakterlisini, ekmeğini kazanmaya çalışan herkes için en iyisini vermesini nasip etsin. İyi geceler, hayırlı günler.
Merhabalar değerli eleştiriniz için teşekkür ederiz konunun kişisel meseleden ibaret olduğunu bildirmek isterim bahsettiğiniz saldırıyı hiçbir şekilde tarafımca gerçekleştirilmemiştir , iyi forumlar dilerim

Wisecp lisansı alınmıştır yarın 15.00 sonrası sitemiz erişime açılacaktır.

Ben ikna olmadım, elimdeki görüntüler hoş değil.

Alperen18

Yapılan son yorumlar asılsız iddialardan ibarettir firmamız bu konuda kendileriyle tartışmaya girmeyecektir kendileri tek tek forum görevlilerine şikayet edilmektedir yazılan yazılar hakkında bir açıklamada bulunmak istiyorum burada bir arkadaş vardı müşteri bilgilerimi paylaştı diyen ödeme dekontu veya siteye kayıt tarihi iletsin bakalım size şöyle anlatıyım firmamızın sitesi 3 aydır bakım sürecinde "www.caglar-bilisim.com" ve "www.caglarhosting.com" adresinden teyit gerçekleştirebilirsiniz bilgiler yiğit can bodur adlı arkadaşımızın hizmet satın aldığı awmbilişim adlı firmadan alınmıştır, ortada saldırı durumu yoktur kendileriyle zaten eskiden kalma kişisel husumetim var ancak eleştirileriniz için teşekkür ederim ki bazıları eleştiri değil karalama yapmak için yorum yapmış , iyi forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 04 Mart 2021, 11:12:55 Alperen Olgun

#FEK

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 17 Şubat 2021, 00:13:03
Yapılan son yorumlar asılsız iddialardan ibarettir firmamız bu konuda kendileriyle tartışmaya girmeyecektir kendileri tek tek forum görevlilerine şikayet edilmektedir yazılan yazılar hakkında bir açıklamada bulunmak istiyorum burada bir arkadaş vardı müşteri bilgilerimi paylaştı diyen ödeme dekontu veya siteye kayıt tarihi iletsin bakalım size şöyle anlatıyım firmamızın sitesi 3 aydır bakım sürecinde "www.caglar-bilisim.com" ve "www.caglarhost.com" adresinden teyit gerçekleştirebilirsiniz bilgiler yiğit can bodur adlı arkadaşımızın hizmet satın aldığı awmbilişim adlı firmadan alınmıştır , saldırı konusuna gelirsek bir arkadaş down ettin sunucumu halbu ki kendi kendine discorduma mesaj yazmış geri dönüş yaptığım mesajları F12 kodlarından düzenlemiş kendi kendine sunucuyu kapatmış olay bundan ibaret ortada saldırı durumu yoktur kendileriyle zaten eskiden kalma kişisel husumetim var ancak eleştirileriniz için teşekkür ederim ki bazıları eleştiri değil karalama yapmak için yorum yapmış , iyi forumlar dilerim.

FlashTV izliyor gibiyim şuan, peki sonra Salih bey gelip olayları düzeltti mi?

Alperen18

Alıntı yapılan: Mert. - 16 Şubat 2021, 23:11:17
Merhaba özgür GTAMulti, öncelikle sizlere teşekkür ederim, sayenizde doğruyu yanlışı görmemi sağladınız, hizmet almadan önce dolandırılmaktan döndüm, yukarıdaki mesajları atan arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

Ben yukarıdaki ekran görüntülerini ve arkadaşın cevaplarını inceleyince hiç normal bir firma sahibi ve bilişim göremiyorum.
Anladığım kadarıyla firmanın sahibi En küçük antlaşmazlıkta müşterilerinin adres ve telefon numarasını dört bir tarafdan paylaşabilen,
sırf kendi çağlar bilişim dediği firma müşteri çeksin diye diğer bilişimlerin temasını çalıp forum imzasında paylaşabilen, gözünü
kırpmadan diğer bilişimlerdeki müşterilerin oyun sunucularına ddos saldırısı yapmaya çalışan ve günlerce deneyen birisiymiş.

https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-92/(dehost-com-tr)-web-site-temasi-(ucretsiz)/
https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-83/(hostingdunyam-com-tr)-hosting-web-sitesi-temasi-(ucretsiz)/ 

Bunlar ne ya? Birisi bana açıklayabilir mi bir bilişim neden diğer bilişimlerin temasını alır ve onlara ddos saldırısı yapabilmek için mücadele eder? Çok üzücü çok....
@Alperen Olgun
Merhaba özgür bey sizi tanımamamıza ragmen böyle yorumları yapmanıza şaşıyorum en başta lütfen uslubunuzu ve terbiyenizi koruyarak konuşma sergileyin burada yaptığınız şey eleştiriden çok karalama ve ifşa amacıyla yapılmış asılsız iddialardan ibarettir , firmamız her zaman kurumsal kimliğini korumuştur, müşteri bilgilerini paylaşma durumu asılsız bir iddiadır arkadaşımız hiçbir zaman bizden satın alım gerçekleştirmedi kendisinin nasıl bir karakter yapısına sahip olduğunu az çok anladık, tema kopyalama olayına gelirsek bu firma kurulmadan önce internet üzerinden bu temalar ücretli bir şekilde satışa çıkarıldı satışta alınan temalar burada paylaşıldı. Asılsız iddialarınızdan bıktık firmamız hiçbir zaman saldırı yapmadı veyahut müşteri bilgisi paylaşmadı her zaman eleştiriye açık bir firmayız her zamanda açık olacağız ancak yaptığınız yorumlar eleştiri türevlerinden ayrıdır bu yaptığınız yorumlar karalama amaçlı paylaşılmış içerikler kategorisine girmektedir eğer ki şahıs ısrarla müşteriyim ve bilgilerim paylaşıldı diyorsa sikayetvar.com veyahut r10.net adresinden şikayet açabilir (kanıtlarla birlikte) değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz , iyi forumlar dileriz.
Son düzenlenme: 04 Mart 2021, 11:14:02 Alperen Olgun

Furkanulas

Mellifluous

Özel mesaj paylaşımı, kavga içerikli ve konudan bağımsız iletiler silinmiştir.

Çağlar Bilişim

Alperen18

Stoklarımız yenilenmiştir, minimum %99.98 ddos koruması vaat etmekteyiz detaylı bilgiyi discord sunucumuz üzerinden alabilirsiniz, herkese iyi forumlar.

Alperen18

Şubat Ayı Güncellemesi

• Yeni Sunuculara Geçiş Sağlandı
  • x5670 İşlemci İçin Gerekli Adımlar Atıldı
  • Web Site Temamız Düzenlendi
  • Kimlik Doğrulama Sistemi Getirildi
  • Tüm Sunucular Performans İçin Optimize Edildi
  • AutoVM Kaldırıldı
  • Müşteri Paneli Teması Değiştirildi
  • Comnet Veri Merkezine Geçiş İçin İşlemler Başlatıldı
Son düzenlenme: 01 Mart 2021, 15:29:31 Alperen Olgun

Alperen18

Detaylı Bilgi İçin Discord Sunucumuzu Ziyaret Edebilirsiniz...

Çağlar Bilişim

Sizlere kusursuz bir altyapı vaat ediyoruz...

Efsun

Alperen18

Alıntı yapılan: Efsun - 12 Mart 2021, 11:51:58
Discord adresi var mı?
Merhabalar, aşağıda vermiş olduğumuz linke tıklayarak discord sunucumuza katılabilirsiniz...

Discord

Krozfayer

Orta, iyi satışlar.
Son düzenlenme: 12 Mart 2021, 21:19:55 Krozfayer