GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Çağlar Hosting | %99 Ddos Korumalı Performanslı Sunucular |

Başlatan Çağlar Bilişim, 31 Aralık 2020, 00:32:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alperen18

Yeni Temamız Çok Yakında
Son düzenlenme: 29 Ocak 2021, 11:38:05 Alperen Olgun

kaan.

Çağlar Bilişim

Efsun

Çağlar Bilişim

Alperen18

Sadece sunucular için üretilen ve performans optimizesi yapılan performans ustası x5670 ve NVME M.2 SSD Diskler çok yakında stoklarda olacaktır.
Son düzenlenme: 04 Mart 2021, 11:10:57 Alperen Olgun

TAKTAK26

Kanalize!

Çağlar Bilişim

Alperen18

x5670 işlemciler sipariş edildi.
Son düzenlenme: 04 Mart 2021, 11:11:16 Alperen Olgun

#FEK

Hoş, güzel çalışmalar yapmanızı dilerdim. Fakat, görüyorum ki bir şirket kurmadan önce "KARALAMA" kampanyalarınızı yitirmeniz gerekecek. Resmi işlere girişmesi gereken insanların, fiilen görülen, muhtemenelen doğru olmayan soyadınız gibi "OLGUN" olması gerekmektedir. Çocukça hareketler yapmaktan sakınıp umarım kendi işinize odaklanır, birilerini karalayıp " makinesine saldırı " gerçekleştirmeye çalışıp tarafınıza çekmeye çalışmazsınız. Üyelerinizin paylaştığınız gizli bilgileri ve tarzında birçok olayla karşı karşıya olduğunuzu görüyor, duyuyoruz. Umarım sağlıklı bir zihinle çalışmaya başlar, hoş zamanlar geçirir ve başarılı olursunuz. Allah düşmanın bile karakterlisini, ekmeğini kazanmaya çalışan herkes için en iyisini vermesini nasip etsin. İyi geceler, hayırlı günler.

Alperen18

Alıntı yapılan: #FEK - 16 Şubat 2021, 21:59:10
Hoş, güzel çalışmalar yapmanızı dilerdim. Fakat, görüyorum ki bir şirket kurmadan önce "KARALAMA" kampanyalarınızı yitirmeniz gerekecek. Resmi işlere girişmesi gereken insanların, fiilen görülen, muhtemenelen doğru olmayan soyadınız gibi "OLGUN" olması gerekmektedir. Çocukça hareketler yapmaktan sakınıp umarım kendi işinize odaklanır, birilerini karalayıp " makinesine saldırı " gerçekleştirmeye çalışıp tarafınıza çekmeye çalışmazsınız. Üyelerinizin paylaştığınız gizli bilgileri ve tarzında birçok olayla karşı karşıya olduğunuzu görüyor, duyuyoruz. Umarım sağlıklı bir zihinle çalışmaya başlar, hoş zamanlar geçirir ve başarılı olursunuz. Allah düşmanın bile karakterlisini, ekmeğini kazanmaya çalışan herkes için en iyisini vermesini nasip etsin. İyi geceler, hayırlı günler.
Merhabalar değerli eleştiriniz için teşekkür ederiz konunun kişisel meseleden ibaret olduğunu bildirmek isterim bahsettiğiniz saldırıyı hiçbir şekilde tarafımca gerçekleştirilmemiştir , iyi forumlar dilerim

Wisecp lisansı alınmıştır yarın 15.00 sonrası sitemiz erişime açılacaktır.
Son düzenlenme: 16 Şubat 2021, 23:08:48 Mellifluous Sebep: Flood ileti birleştirme

Sulozzy

başarılı arkandayım.
:)
Son düzenlenme: 16 Şubat 2021, 22:39:10 Sulozzy

Alperen18

Mert.

Merhaba özgür GTAMulti, öncelikle sizlere teşekkür ederim, sayenizde doğruyu yanlışı görmemi sağladınız, hizmet almadan önce dolandırılmaktan döndüm, yukarıdaki mesajları atan arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

Ben yukarıdaki ekran görüntülerini ve arkadaşın cevaplarını inceleyince hiç normal bir firma sahibi ve bilişim göremiyorum.
Anladığım kadarıyla firmanın sahibi En küçük antlaşmazlıkta müşterilerinin adres ve telefon numarasını dört bir tarafdan paylaşabilen,
sırf kendi çağlar bilişim dediği firma müşteri çeksin diye diğer bilişimlerin temasını çalıp forum imzasında paylaşabilen, gözünü
kırpmadan diğer bilişimlerdeki müşterilerin oyun sunucularına ddos saldırısı yapmaya çalışan ve günlerce deneyen birisiymiş.

https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-92/(dehost-com-tr)-web-site-temasi-(ucretsiz)/
https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular-83/(hostingdunyam-com-tr)-hosting-web-sitesi-temasi-(ucretsiz)/

Bunlar ne ya? Birisi bana açıklayabilir mi bir bilişim neden diğer bilişimlerin temasını alır ve onlara ddos saldırısı yapabilmek için mücadele eder? Çok üzücü çok....
@Alperen Olgun
Son düzenlenme: 27 Şubat 2021, 01:33:10 Mert. Sebep: Özel mesaj içerikli paylaşım yapmak yasaktır.
Türk İbiza - Since 2007

Mellifluous

Konudaki kavga çıkartabilecek ve karalama kampanyası başlatabilecek iletiler silinmiştir. Konu içerisinde bulunan görüntülerin herkese açık olacak şekilde paylaşıldığı tespit edildiği için müdahale edilmemiştir. İyi forumlar.