GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 19:55:39

Merhabalar Ben ExO

Başlatan ExO, 15 Şubat 2021, 18:21:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ExO

Merhaba herkese en son 2 sene önce giriş yapmışım ve buranın açılışından beri buradayım. Buranın hala ayakta durması bile beni şaşırttı,bilmiyorum hala samp oynanıyor mu? Biraz da duygulandım eski mesajlarıma gönderilerime baktım ve yokluğumda 3800 bildirim gelmiş :D keşke o zamanlara geri dönsem diyorum. Gerçekten hayatımın en güzel yıllarıydı samp oynamak. Şimdi size gelelim neler yapıyorsunuz hala bu platform da neler dönüyor bana anlatsanıza oyuncu kitlesi nasıl artık oyuncular sıfırdan bir server yazıyorlar mı? Gerçekten çok merak ediyorum. :D
Son düzenlenme: 15 Şubat 2021, 18:23:33 ExO
birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

DracDonix

Hoş geldin dostum. SA-MP kitlesini ayakta tutmak için uğraşıyoruz be ne olsun. :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

RaideNN

Hoşgeldin kardeşim platform artık nerdeyse roleplay dan ibaret %95 sanki ismini turkibiza dan hatırlıyorum beraber animatörlük yapmıştık sanırım.

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

ExO

Alıntı yapılan: DracDonix - 15 Şubat 2021, 19:21:38
Hoş geldin dostum. SA-MP kitlesini ayakta tutmak için uğraşıyoruz be ne olsun. :helal:

Hoşbulduk kardeşim. :)

Alıntı yapılan: RaideNN - 15 Şubat 2021, 20:03:08
Hoşgeldin kardeşim platform artık nerdeyse roleplay dan ibaret %95 sanki ismini turkibiza dan hatırlıyorum beraber animatörlük yapmıştık sanırım.

Hoşbulduk kardeşim :).Evet ilk oynadığım Türk sunucusu turkibizaydı. Ben oyunu bıraktığım zamanlarda da öyleydi herkes roleplay açıyordu. Roleplay de çok oynadım ama en keyif aldığım her zaman freeroam sunucular olmuştur. Çete savaşları bölge almalar bir bölgeyi alırken diğer bölgeyi başka bir çetenin işgal etmesi çok hareketli geçerdi freeroam sunucular. Şuanki kitle ne seviyor bilmiyorum ama bence iyi bir çete sistemi olan fazla gereksiz sistemlere boğulmamış freeroam sunucusu işe yarayabilir. İnsanların günlük hayattaki streslerini atmak için güzel platformlardı freeroamlar. Peki şuan aktif olan freeroam sunucusu varmı ?
Son düzenlenme: 15 Şubat 2021, 20:20:16 ExO
birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

maXpoWer

Vay be LEF de aynı ekipteydik hatırlarsın belki :)

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

RaideNN

Alıntı yapılan: ExO - 15 Şubat 2021, 20:19:04
Alıntı yapılan: DracDonix - 15 Şubat 2021, 19:21:38

Hoşbulduk kardeşim. :)

Alıntı yapılan: RaideNN - 15 Şubat 2021, 20:03:08

Hoşbulduk kardeşim :).Evet ilk oynadığım Türk sunucusu turkibizaydı. Ben oyunu bıraktığım zamanlarda da öyleydi herkes roleplay açıyordu. Roleplay de çok oynadım ama en keyif aldığım her zaman freeroam sunucular olmuştur. Çete savaşları bölge almalar bir bölgeyi alırken diğer bölgeyi başka bir çetenin işgal etmesi çok hareketli geçerdi freeroam sunucular. Şuanki kitle ne seviyor bilmiyorum ama bence iyi bir çete sistemi olan fazla gereksiz sistemlere boğulmamış freeroam sunucusu işe yarayabilir. İnsanların günlük hayattaki streslerini atmak için güzel platformlardı freeroamlar. Peki şuan aktif olan freeroam sunucusu varmı ?
Türk ibiza var diye biliyorum 30 40 civarı cekiyor sanırım eskilerin çoğu bıraktı

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

BuRMiLLaT

Hoş geldin dost iyi forumlar :)