GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bozy

Hayır yani neye dayanarak diyorsun bunu onu soruyorum yanlış anladın. VIP olayını falan diyorsan söyle açıklayayım yani.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

evol

Alıntı yapılan: bozy - 06 Aralık 2017, 17:59:04

Hayır yani neye dayanarak diyorsun bunu onu soruyorum yanlış anladın. VIP olayını falan diyorsan söyle açıklayayım yani.
Sunucu ihtiyacını karşılayacak kadar demeyin herkes biliyor Hera'nın sunucuyu para kazanmak için açtığını. Vip sahibi olan kişi silahı o kadar paraya alması, death match mi yoksa roleplay platformu mu bu sunucu?

Hera

Alıntı yapılan: matchless - 06 Aralık 2017, 17:30:45

Alıntı yapılan: bozy - 06 Aralık 2017, 16:27:06

Modun sıfır olmadığı konusuna ben yanıt vermeyeceğim gereken cevabı Hera verir. Sonuçta modu yazmak için emeği veren o. Ben sadece bu kâr amacı gütme olayına takıldım. Yani eğer ne konuda kâr için sunucu açtığımızı söylersen cevap vermeye çalışırım.
Zaten yazmışım, tekrar okursan anlarsın :)

Neye dayanarak böyle bir iddiada bulundun? Elinde somut bir delil var mı? Belge olmadan iktidar partisine atıfta bulunan muhalefet partisi gibisin. Şimdi bana galiba rootcause'nin sistemlerinin videosunu atacaksın, eğer bunlardan bahsediyorsan haroldfinch ve root'un bu modda benim kadar emeği var. Bu mod hardolfinch ve benim tarafımdan geliştirildi. Rootcause'de yardımcı oldu. Mod şuanda piyasada bulunmuyor ve zaten sadece bende var. İddaan varsa bana kanıtlarla sunarsın, ben ebet haklıyısın yalan söyledim derim. Bunu yapamayacağının garantisini veriyorum sana.

Kâr amacına gelirsek biz öğrencilerin 5-10 TL'sinde değiliz eğer ki market sisteminden bahsediyorsan kimseyi oradaki ürünleri almaya zorunlu tutmuyoruz. Şu anda neredeyse köklü sunucuların hepsinde kendine has fiyatlarla ve özelliklerle market sistemi bulunuyor.

Zaten bizim market sistemimizin özelliklerini henüz foruma yazmadan bu kadar ith***ar konuşman konuyu baltalamak için girdiğinin de kanıtı.

Eğer ki daha fazla bu konuda konuşmak istersen yarın seni teamspeak sunucumuza beklerim.

evol

Alıntı yapılan: Hera - 06 Aralık 2017, 18:09:45

Alıntı yapılan: matchless - 06 Aralık 2017, 17:30:45

Alıntı yapılan: bozy - 06 Aralık 2017, 16:27:06

Modun sıfır olmadığı konusuna ben yanıt vermeyeceğim gereken cevabı Hera verir. Sonuçta modu yazmak için emeği veren o. Ben sadece bu kâr amacı gütme olayına takıldım. Yani eğer ne konuda kâr için sunucu açtığımızı söylersen cevap vermeye çalışırım.
Zaten yazmışım, tekrar okursan anlarsın :)

Neye dayanarak böyle bir iddiada bulundun? Elinde somut bir delil var mı? Belge olmadan iktidar partisine atıfta bulunan muhalefet partisi gibisin. Şimdi bana galiba rootcause'nin sistemlerinin videosunu atacaksın, eğer bunlardan bahsediyorsan haroldfinch ve root'un bu modda benim kadar emeği var. Bu mod hardolfinch ve benim tarafımdan geliştirildi. Rootcause'de yardımcı oldu. Mod şuanda piyasada bulunmuyor ve zaten sadece bende var. İddaan varsa bana kanıtlarla sunarsın, ben ebet haklıyısın yalan söyledim derim. Bunu yapamayacağının garantisini veriyorum sana.

Kâr amacına gelirsek biz öğrencilerin 5-10 TL'sinde değiliz eğer ki market sisteminden bahsediyorsan kimseyi oradaki ürünleri almaya zorunlu tutmuyoruz. Şu anda neredeyse köklü sunucuların hepsinde kendine has fiyatlarla ve özelliklerle market sistemi bulunuyor.

Zaten bizim market sistemimizin özelliklerini henüz foruma yazmadan bu kadar ith***ar konuşman konuyu baltalamak için girdiğinin de kanıtı.

Eğer ki daha fazla bu konuda konuşmak istersen yarın seni teamspeak sunucumuza beklerim.

Rina Roleplay oyun modu 2016 yılının sonlarına doğru sıfırdan kodlanmaya başlanan bir roleplay modudur. Oyun modu çeşitli sistemlerin detaylarıyla dolu. Teamspeak sunucunuz da ne kadar boş ve kanser bir kitle olduğunuzu biliyorum zaten o yüzden gerek yok.
Son düzenlenme: 06 Aralık 2017, 18:18:23 matchless

bozy

VIP'lerin silahını çok ucuza gördüğün için eleştirdiğini biliyorum fakat VIP'lere "Desert Eagle" silahı 3.250$ ise normal oyunculara 6.500$ oluyor. Yani para kazanmanın basit olduğu sunucuda bir silaha 3k veya 6k vermek gerçekten fark etmiyor. Bu VIP sistemi tamamen oyuncunun satın alarak kendini iyi hissetmesi için kuruldu. Yani örneğin ben de farklı oyunlarda etki yaratmasa da sırf ismim güzel gözüksün diye VIP alan bir insanım. Bazıları kendini böyle hissediyor biz sunucuyu para kazanmasak da açık tutabiliriz kendi parasını karşılamasına gerek yok. Sunucunun iki kere kapanmasının sebebi paranın bitmesi değil, yenilikler getirmemiz için, oyunculara sorarsan zaten her kapattığımızda çok fazla yenilik getirerek açtık tekrardan sunucuyu.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

bozy

Alıntı yapılan: matchless - 06 Aralık 2017, 18:17:22

Rina Roleplay oyun modu 2016 yılının sonlarına doğru sıfırdan kodlanmaya başlanan bir roleplay modudur. Oyun modu çeşitli sistemlerin detaylarıyla dolu. Teamspeak sunucunuz da ne kadar boş ve kanser bir kitle olduğunuzu biliyorum zaten o yüzden gerek yok.

Sen çok yanlış anlamışsın konuyu, biz Teamspeak sunucusu açmıyoruz ki SA:MP sunucusu açıyoruz niye yanlış yere geldin sen :)

pag

VIP lere aşırı ayrıcalık tanınırsa adaletsizlik olur umarım VIP oyuncuları diğerlerinden üstün tutan çok fazla şey görmeyiz.

evol

Alıntı yapılan: bozy - 06 Aralık 2017, 18:23:31

Alıntı yapılan: matchless - 06 Aralık 2017, 18:17:22

Sen çok yanlış anlamışsın konuyu, biz Teamspeak sunucusu açmıyoruz ki SA:MP sunucusu açıyoruz niye yanlış yere geldin sen :)
Kardeş okuma bozukluğun mu var senin ya?

bozy

Alıntı yapılan: ReDDooM - 06 Aralık 2017, 18:27:12

VIP lere aşırı ayrıcalık tanınırsa adaletsizlik olur umarım VIP oyuncuları diğerlerinden üstün tutan çok fazla şey görmeyiz.

Demek istediğimiz o zaten en çok dikkat çeken VIP özelliği silahların VIP'de iki kat ucuz olması. Ya silahlar zaten çok ucuz iki kat ucuz olunca ne değişiyor insanların gözünde onu pek anlamış değilim. Eğer silahlar 80.000$ olsa ve VIP'ler bunu 40.000$'a alsa evet belki biraz adaletsizlik diyebilirdik fakat en pahalı silahı ele alıyorum şu an bundan ucuzları siz düşünün SNIPER örneğin 10. Birlik Seviyesine gelince açılıyor ve VIP olsan da olmasan da 10. Birlik Seviyesine gelmek 30 birlik üyesi istiyor. Normal oyuncular bu silahı 20.000$'dan alırken VIP'ler 10.000$'dan alıyor. Düşün bu en pahalı silah. MP5 gibi silahlarda normal oyuncular 8 veya 8.5k'ya alırken VIP'ler 4k'ya falan alıyor. Aradaki fark büyük değil. Yani bir çikolatayı 1 TL'ye almak yerine 2 TL'ye alırsan bu sana çok koymaz ama bir arabayı 50.000$'a almak varken 100.000$'a alırsan aradaki fark fazla olur. Yani VIP'nin o kadar da abartılacak bir özelliğinin olmadığını anlarsanız ben de sevineceğim.

bozy

Alıntı yapılan: matchless - 06 Aralık 2017, 18:30:10

Kardeş okuma bozukluğun mu var senin ya?

Hayır demek istediğim TS'ye ne zaman geldin de hangi insanlara bakarak yorum yapıyorsun? Biraz açıkla lütfen anlayayım artık neymiş bu TS'de gördüğün kanser kitle? Bize ne zararları olacakmış?

Hera

V.I.P ve market sistemleri haftasonu duyurulacak, yorumunuzu ondan sonra yapabilirsiniz.

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:23:19 Mustafa

Moisia

Alıntı yapılan: bozy - 06 Aralık 2017, 18:32:22

Alıntı yapılan: ReDDooM - 06 Aralık 2017, 18:27:12

Demek istediğimiz o zaten en çok dikkat çeken VIP özelliği silahların VIP'de iki kat ucuz olması. Ya silahlar zaten çok ucuz iki kat ucuz olunca ne değişiyor insanların gözünde onu pek anlamış değilim. Eğer silahlar 80.000$ olsa ve VIP'ler bunu 40.000$'a alsa evet belki biraz adaletsizlik diyebilirdik fakat en pahalı silahı ele alıyorum şu an bundan ucuzları siz düşünün SNIPER örneğin 10. Birlik Seviyesine gelince açılıyor ve VIP olsan da olmasan da 10. Birlik Seviyesine gelmek 30 birlik üyesi istiyor. Normal oyuncular bu silahı 20.000$'dan alırken VIP'ler 10.000$'dan alıyor. Düşün bu en pahalı silah. MP5 gibi silahlarda normal oyuncular 8 veya 8.5k'ya alırken VIP'ler 4k'ya falan alıyor. Aradaki fark büyük değil. Yani bir çikolatayı 1 TL'ye almak yerine 2 TL'ye alırsan bu sana çok koymaz ama bir arabayı 50.000$'a almak varken 100.000$'a alırsan aradaki fark fazla olur. Yani VIP'nin o kadar da abartılacak bir özelliğinin olmadığını anlarsanız ben de sevineceğim.

Bozy Reis Rekt

Hera

Alıntı yapılan: Hera
Merhabalar arkadaşlar, merakla beklediğiniz Rina Roleplay çalışmalarının neredeyse sonuna geldik. Kodlamalar haricinde sorunsuz bir açılış için hata tespit çalışmaları yürütmekteyiz. Ayrıyetten ar&ge ekibimiz ile yapılacak listesimize yeni sistemler ekleyip bu süreçte sizden habersiz uygulamaya geçiriyoruz. Forumumuzda ve youtube hesabımızda sistem tanıtımlarını yapıp, gerekli konuları yetiştirmeye çalışıyoruz. Sunucumuzun yeniyılda aktif olacağının sözünü vermiştik ve bu sözü tutuyoruz. Sunucumuzun yeniden sizlerle birlikte oluş tarihi 22.12.2017 olacaktır. Saat henüz belli değildir. Açılışın çok büyük aksaklıklar haricinde iptal olması söz konusu olmayacaktır.

Sunucumuza giriş için SA-MP istemcisinin son sürümü zorunludur ayrıca Rina Client harici sunucuya giriş mümkün değildir. Client ile ilgili kullanım videoları ve indirme linkleri sunucu açılmadan 1 hafta önce paylaşılacak.

Bizimle olduğunuz için teşekkürler. Sağlıcakla kalın.

Server: sa-mp.rina-roleplay.com, samp.rina-roleplay.com, server.rina-roleplay.com
Teamspeak 3: ts3.rina-roleplay.com, ts.rina-roleplay.com

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:26:26 Mustafa