GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Vice City Frame Limiter Kapalı Sabit ''60 FPS'' Nasıl Oynanır, Sesli Anlatım !

Başlatan KamilPanpa37, 14 Şubat 2021, 15:51:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KamilPanpa37

Arkadaşlar hafta sonu evde biraz canım sıkılmıştı, bende tamamen eğlence amaçlı ve oyunculara sorunsuz bir Gta Vice City deneyimi sunabilmek için böyle amatörce bir video hazırlayım dedim, aslında youtube'de bu tarz içerikler yapan kullanıcılar mevcut, ama ben başkalarının içeriklerini copy press yapmaktansa bu sefer kendim çabalayıp bir şeyler üretiyim istedim, bu işlerde hiç deneyimim olmadğı için elimde ancak bu kadar gelebildi, umarım beğenirsiniz, izleyecek herkeze şimdiden iyi seyirler.  :)

Son düzenlenme: 14 Şubat 2021, 15:58:39 KamilPanpa37

Mellifluous

KamilPanpa37

Impeccable

Bilinmeyen Bey

Mükemmel! Bende Bundan istiyordum , benim VC çok yavaştı. Sonuçta 10 yıllık (belki daha eskidir , hatırlamıyorum) oyun. Ama Bugün bile düzeltmeye çalışıyor Rockstar. RGL'de batırıyor , Widescreen hataları fln oluyor , ama en azından Steam Versiyonu olan VC En iyisiymiş.

olgun.kesikbas

Benim PC özellikleri: Intel Core i5-6200U, 16 GB RAM ve 255 GB SSD (Modeli ise - Dell: Latitude 3580) 1366x768 çözünürlüklü, Steam'de oynuyorum GTA VC'i çözümler nasıl?

Olgun Kesikbaş

Delioyuncu12x

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 14 Şubat 2021, 15:51:14
Arkadaşlar hafta sonu evde biraz canım sıkılmıştı, bende tamamen eğlence amaçlı ve oyunculara sorunsuz bir Gta Vice City deneyimi sunabilmek için böyle amatörce bir video hazırlayım dedim, aslında youtube'de bu tarz içerikler yapan kullanıcılar mevcut, ama ben başkalarının içeriklerini copy press yapmaktansa bu sefer kendim çabalayıp bir şeyler üretiyim istedim, bu işlerde hiç deneyimim olmadğı için elimde ancak bu kadar gelebildi, umarım beğenirsiniz, izleyecek herkeze şimdiden iyi seyirler.  :)

Teşekkürler :)

Gladiator

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...