GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Bu zamanda sunucu tutar mı?

Başlatan ibrahim25, 01 Şubat 2021, 22:34:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrahim25

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı aslında 2017 senesinden beri bi sunucu açma olaylarım olmuştu amatörlükten açamamıştım bu sene çok önem vereceğim bi sunucu açmak istiyorum hangi mod tutar gerçi 2021 yılında samp sunucuları pek tutuyormu oda ayrı konu hangi mod sizce yüksek oranda tutar sizce bu zamanda açmak mantıklımı ?
Son düzenlenme: 03 Şubat 2021, 22:25:01 Shade

Glorfin

sorduğun sorulardan hala amatör olduğun kanısına varılıyor, bence hiç deneme bile

KaosTR

Alıntı yapılan: ibrahim25 - 01 Şubat 2021, 22:34:39
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı aslında 2017 senesinden beri bi sunucu açma olaylarım olmuştu amatörlükten açamamıştım bu sene çok önem vereceğim bi sunucu açmak istiyorum hangi mod tutar gerçi 2021 yılında samp sunucuları pek tutuyormu oda ayrı konu hangi mod sizce yüksek oranda tutar sizce bu zamanda açmak mantıklımı ?
Discorddan yazarmısın?
KaosTR#3524

Krozfayer

Güzel bir seneryo yaratırsan tutar.

Caner K.

Tutmaz, tutsada rahat bırakmazlar :D düşündüğüzden dahada sağlam bir ekip gerekiyor bu platformdaki işler için.

Zellda

SAMP hiç denemeyin bile. RAGE:MP Text açmaya bakın kısa sürede emeğinizin karşılığını alırsınız.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Bilinmeyen Bey

Tutar , korona var. Başka yapılacak bişe yok. Ek olarak , tanıtım , reklam , ve benzeri başarılı olursa neden olmasın?

Alien

Piyasada var olan sunuculardan farklı şeyler yaparsan tutabilir.

raoz

Denildiği gibi farklı ve ilgi çekici bir konsept yaparsan tutabilir mi orası tartışılır fakat günümüzdeki gibi Hırsız-Polis ya da Roleplay tarzı bir sunucu açacaksan eski tecrüben ve eski ya da güvenilir bir kitle olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü aynı konsept açarsanız zaten ondan çok fazla olduğu için tutmanız ve tanınmanız çok zor olur ve uzun zaman alabilir diye düşünüyorum.

_Code

SAMP can çekişen bir yer. Henüz yolun başındayken rotanı başka yöne çevirsen daha iyi olur senin için.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Feadrel

Samp oynanır mı bu devirde cidden üzülüyorum :(

Elrond the Conqueror

Tanıtımı, sistemini ve rol ortamını en iyi şekilde tuttuğun sürece hak ettiği değeri alacaktır diye düşünüyorum.

Daxy

samp devri bitti, illa birşeylere yönelmek istiyorsan fivem'a yönelmeni tavsiye ederim.
Samp'ı bitirdiler.

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

Oner

.
Son düzenlenme: 05 Mayıs 2021, 00:55:03 Oner
Discord: Ascendency#7970