GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Hırsız Polis | 185.255.92.142:7777 |

Başlatan Backup, 13 Mayıs 2018, 10:53:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Backup

Alıntı yapılan: Alp. - 13 Ocak 2021, 16:57:15
Alıntı yapılan: Backup - 13 Ocak 2021, 11:21:27
Sunucumuz için geliştirdiğim mobil uygulama Huawei AppGallery'de yayımlandı. Buradan uygulamaya ulaşabilirsiniz.

*Bunu da özenmeye/çalmaya çalışan arkadaşlar hiç uğraşmasın kaynak kodları github hesabımda mevcut. Oradaki kodlardan faydalanabilirsiniz.
Sen de bu kadar güzel işler değil de biraz kötüsünü yap özenip çalmayalım karrrdeşim ya :)

Dükkan senin kardeşim ne çalması :) Bazı kendini bilmeyenlere lafım, meclisten dışarı anlayacağın :)

ozkleiNN

Sunucu anti hilesi pek iyi değil :)
Vasat.
Son düzenlenme: 19 Ocak 2021, 17:46:00 ozkleiNN

Backup

Alıntı yapılan: ozkleiNN - 19 Ocak 2021, 17:20:20
Vasat.

Teşekkürler vakit ayırabilirsem anti hileyi geliştireceğim. Bu sayede sunucuya saldırmaya çalışanlar (hile açmaktan başka bir b*k yapamıyorlar) avcunu yalayacaklardır. Sizin gibi GTA platformunda önemli (!) bir ismin bu yorumunu da değiştirmiş oluruz ha ?  :D

ozkleiNN

Alıntı yapılan: Backup - 20 Ocak 2021, 08:18:48
Vasat.

Teşekkürler vakit ayırabilirsem anti hileyi geliştireceğim. Bu sayede sunucuya saldırmaya çalışanlar (hile açmaktan başka bir b*k yapamıyorlar) avcunu yalayacaklardır. Sizin gibi GTA platformunda önemli (!) bir ismin bu yorumunu da değiştirmiş oluruz ha ?  :D

Sunucuda bayadır oynuyorum :) . Sistemler gayet iyi :D . Çok güzel bir sunucu olduğunu kanıtlıyorsunuz (!) :) Geceleri yoğun saldırı oluyor anti sisteminizi geliştirirseniz belki bir yerlere varabilirsiniz :) birde dayı oğluna selamlarımı iletin bekliyoruz onlarıda sunucuya bu eşsiz sunucuya (!) :D

Backup

Alıntı yapılan: ozkleiNN - 20 Ocak 2021, 13:19:44
Alıntı yapılan: Backup - 20 Ocak 2021, 08:18:48
Vasat.

Sunucuda bayadır oynuyorum :) . Sistemler gayet iyi :D . Çok güzel bir sunucu olduğunu kanıtlıyorsunuz (!) :) Geceleri yoğun saldırı oluyor anti sisteminizi geliştirirseniz belki bir yerlere varabilirsiniz :) birde dayı oğluna selamlarımı iletin bekliyoruz onlarıda sunucuya bu eşsiz sunucuya (!) :D

Zamanında en iyi yerlere geldik ve tüm zamanların Hırsız Polis oyuncu rekoru da halen bizde :) Eleştirmeden önce biraz araştırsan senin için çok iyi olur en azından komik duruma düşmezsin. Halanın oğluna da selamlarımı ilet belki sana yazılım geliştirmenin pawnodan ibaret olmadığını anlatır.

Alp.

Hiçbir sunucunun giderlerini sizler karşılamıyorsanız, gelirini ne yönden elde ettiği hakkında da karalama kampanyası düzenleyemezsiniz. Onun dışındaki söz konusu tanıtım konusunun sahibi olan sunucu hakkındaki eleştiri ve anti-hile geliştirilmesi konusundaki tavsiyelerinizi daha soğuk kanlılık ile, kavga ve huzursuzluk yaratmayacak bir biçimde dile getiriniz, aksi takdirde iletilerinizde yalnızca art niyet aranmaktadır. Güzel forumlar...

Alien

Sunucu sürümü nedir? 0.3DL-R1 ile giriş yapmaya çalıştığımda versiyon hatası alıyorum.

Backup

Alıntı yapılan: xLoss - 24 Ocak 2021, 00:39:12
Sunucu sürümü nedir? 0.3DL-R1 ile giriş yapmaya çalıştığımda versiyon hatası alıyorum.
0.3.7 sürümlerini kullanmanız gerekiyor.

Alien

Alıntı yapılan: Backup - 24 Ocak 2021, 11:29:22
Alıntı yapılan: xLoss - 24 Ocak 2021, 00:39:12
0.3.7 sürümlerini kullanmanız gerekiyor.
Teşekkür ederim.

ozkleiNN

0.3DL ile giriyorum ben 😙
Son düzenlenme: 27 Ocak 2021, 20:25:01 ozkleiNN

Fernando_Willson

Sunucunun hile koruması gayet iyi durumda.

! W I L L S O N !

Coiner

Konudan bağımsız, kavga içerikli iletiler silinmiştir. GTAMulti platformu birbirinize racon keseceğiniz bir platform değildir, ileti atarken lütfen kurallar ve saygı çerçevesinde ileti atınız. Kural dışı iletilere devam edilirse cezalar dağıtılacaktır. İyi forumlar.

Coiner    

Backup

Bir günde 248 farklı oyuncudan topladığımız verilere göre sunucuya girişler 0.3.7-R4 ile sınırlandırılacaktır. https://www.yeninesilcnr.net/samp/ adresinden 0.3.7-R4 sürümünü indirebilirsiniz.

https://prnt.sc/xsijo0

Heleina

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Backup

Sizlere daha iyi hizmet vermek için Yönetim kadrosu organizasyonel yapımızı güncelliyoruz. Yakın zamanda duyuracağız.