GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 14:19:27

Erzurum - Oyun

Başlatan Impeccable, 12 Ocak 2021, 00:05:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Türk yapımı, survival türünde oyun olan Erzurum. Adından da anlaşılacağı üzere oyun Erzurum'da geçiyor, karakterimizin ismi ise Taylan. Oyun Proximity Games tarafından geliştirilmiş.

Daha fazla bilgiye Steam sayfasından ulaşabilirsiniz. Sizin oyun hakkındaki görüşleriniz nedir? Konu altından paylaşabilirsiniz.

Steam Sayfası: https://store.steampowered.com/app/1392060/Erzurum/

Radless

The Long Dark değil mi ya bu, galiba trailer yanlış yüklenmiş  :allaalla:  :allaalla:
Son düzenlenme: 19 Ağustos 2021, 21:10:39 Radless
"Life's too short to hold grudges."

Impeccable

Alıntı yapılan: Radless - 12 Ocak 2021, 00:31:03
The Long Dark değil mi ya bu, galiba trailer yanlış yüklenmiş  :allaalla:  :allaalla:

Oldukça andırıyor evet :), zaten tıpkı Long Dark gibi survival bir oyun. Umarım başarı elde eder, ilgimi çekti açıkçası.

DracDonix

Bağımsız bir şirketten güzel bir oyun olması dileği ile. wtcn gibi yayıncıları izledim oyun hakkında çok fazla ta*ak geçiyorlar bu beni gerçekten üzdü. Şirketin geliştirdiği diğer oyunlar hepsi 3. şahıs türünde. Bu yaptıkları Erzurum biraz acemice olmuş olabilir. Fikir güzel, Türkler'den çıkmış olması ve Türk oyun firmalarının bir şeylere gayret göstermesi daha da güzel.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Razor02

The Long Dark özentisi diye değerlendirilmişti ilk çıktığı gibi, pek araştırmadım ama Long Dark'ta ilgimi çekmeyen bir oyun fakat eğer öyleyse keşke özgün bir konusu olsaymış yerli oyun ama özentilik işin içinde olduktan sonra güzel olmuyor yani.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Impeccable - 12 Ocak 2021, 00:05:08
Türk yapımı, survival türünde oyun olan Erzurum. Adından da anlaşılacağı üzere oyun Erzurum'da geçiyor, karakterimizin ismi ise Taylan. Oyun Proximity Games tarafından geliştirilmiş.

Daha fazla bilgiye Steam sayfasından ulaşabilirsiniz. Sizin oyun hakkındaki görüşleriniz nedir? Konu altından paylaşabilirsiniz.

Steam Sayfası: https://store.steampowered.com/app/1392060/Erzurum/

Harbiden Long Dark gibi , İyi olmuş. Yeni bir oyun mu bu? Yeniyse Hoşgelmiş. Önceden var ise böyle bir oyun olduğunu bilmiyordum

Impeccable

Alıntı yapılan: Razor02 - 12 Ocak 2021, 18:08:29
The Long Dark özentisi diye değerlendirilmişti ilk çıktığı gibi, pek araştırmadım ama Long Dark'ta ilgimi çekmeyen bir oyun fakat eğer öyleyse keşke özgün bir konusu olsaymış yerli oyun ama özentilik işin içinde olduktan sonra güzel olmuyor yani.
Dediklerine bir noktaya kadar katılıyorum. Evet Long Dark'a oldukça benziyor fakat belki de çok daha başarılı yapımlarla karşımıza çıkacaklar o yüzden çok ciddi anlamda gömmeye de gerek yok bence. Sonuçta ülkemizde oyun sektörünün durumu ortada. Olanı da gömersek, yeni yapımcılar piyasaya giriş yapmaktan çekinebilirler.
Son düzenlenme: 12 Ocak 2021, 19:29:49 Impeccable

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Impeccable - 12 Ocak 2021, 19:27:05
Dediklerine bir noktaya kadar katılıyorum. Evet Long Dark'a oldukça benziyor fakat belki de çok daha başarılı yapımlarla karşımıza çıkacaklar o yüzden çok ciddi anlamda gömmeye de gerek yok bence. Sonuçta ülkemizde oyun sektörünün durumu ortada. Olanı da gömersek, yeni yapımcılar piyasaya giriş yapmaktan çekinebilirler.

Long Dark'la Kapışamayabilirler ancak Hep bir Oyun Yaparken Şunu Aklımızdan Bunu Çıkarmamamız Lazım: İstediğini yap , kimsenin hakkına girme , eğlenmeye çalış :) :helal:

DracDonix

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 12 Ocak 2021, 19:36:52
Alıntı yapılan: Impeccable - 12 Ocak 2021, 19:27:05

Long Dark'la Kapışamayabilirler ancak Hep bir Oyun Yaparken Şunu Aklımızdan Bunu Çıkarmamamız Lazım: İstediğini yap , kimsenin hakkına girme , eğlenmeye çalış :) :helal:

Amaç eğlenmek. Şirketin eğlenceli olduğunu şuradan çıkartabiliriz: Teaser şarkısı. :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

lazlow

Orijinal bir fikir olmuş. Türk oyunlarının devamı gelir umarım.

Gladiator

Beğenemedim. Çünkü çok gerçek dışı olaylar mevcut.

Bilinmeyen Bey

Oyunun kendisi çok fazla eleştiriye düştü.

Jahrein adlı Twitch Yayıncısı, oyunu eleştirdi. Ve Doğru eleştirdi. Aynı onun dediğine benzer hatta birebir aynısını söyleyebilirim ama hadi bismillah:

Oyun Türk yapımı diye oyunu övmeyelim arkadaşlar. Kendi Milletimizin oyunu yapmış olması güzel olabilir. Ancak oyundaki çoğu şey el yapımı diyebilsek keşke.

Oyunun teması var olan bir oyundan olduğundan neredeyse birebir oyun. Ha Long Dark, Ha Erzurum. Ancak Erzurum daha az kaliteye sahip.

Oyunda sadece 1 ses var. Oda camide ya da hanmıdır nedir biryerin orda çalan Saz sesi. Sadece 1 ses (wav) dosyası bulunuyor yahu?

Peki Long Dark'tan esinlemesi kötü birşey mi? Hayır, yapabilir abi. Sonuçta çoğu oyun birbirinden esinleniyor. Quick Time Eventleri mesela God Of War popülerleştirdi, diğer şirketlerde onları kullanmaya başladı.

Feick

köstek olma destek ol

Rodeiun

metası gelişmeli, güzel oyuna benziyor

Impeccable

Yorumlarınız için teşekkürler.