GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 01:26:09

GTA San Andreas'a bağımlı kalmak

Başlatan Dyternal, 11 Ocak 2021, 09:48:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

Genelde oynadığım oyunları severim kendi listem vardır "EN İyi Oyunlar" listem. Birinci sırada GTA San Andreas, ikinci sırada CoD:MW serisi ve üçüncü sırada Half-Life serisi vardır. Ben bu saydıklarımı sadece 1 kere oynamışımdır. Biri hariç 'GTA San Andreas'. Oyun oynadığım ilk PC oyunudur flash oyunları saymassak. GTA San Andreas'ı abarmıyorum en az 16-17 kere bitirmişimdir. Hala da içime istek düşüyor gireyim tekrar bitireyim diye oynarken hiç sıkılmıyorum çok eğlenceli geliyor hala. Sizin de böyle bir durumunuz var mı? Başka oyunlar veya bu oyunda?

Heleina

Valla ne yalan söyleyeyim, GTA San Andreas'ın yeri bende de apayrı cidden. İlk satın aldığım oyundu, küçükken büyük bir hevesle almıştım. Hala da saklarım CD'sini. Birkaç sene öncesine kadar zaman zaman açıp baştan bitirmişliğim var ancak o istek artık gelmiyor, oyuna doydum galiba. :D

Zamanına göre grafiklerinin, hikayesinin ve oynanışının çok iyi olması şüphesiz bence oyunu bugünlere taşıdı. Özellikle multiplayer seçenekleri ile daha da kolay tutundu piyasada. Rockstar'ın şüphesiz başyapıtlarından birisidir bu oyun. :)

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

lazlow

Rockstar Games bile San Andreas'a çok yakın bir oyun yapamamıştır. Sonrasında çıkan GTA 4, GTA 5 bile San Andreas'taki çoğu şeyin kaldırılmasıyla ortaya çıkmıştır. Tek dezavantajı grafikleri. O yüzden dönemine göre mükemmel ötesi bir oyundu ve tekrar böyle bir oyunun çıkması çok zor. Bütün GTA oyununu severim ama San Andreas başkadır.

Dyternal

Alıntı yapılan: Helen - 11 Ocak 2021, 12:26:24
Valla ne yalan söyleyeyim, GTA San Andreas'ın yeri bende de apayrı cidden. İlk satın aldığım oyundu, küçükken büyük bir hevesle almıştım. Hala da saklarım CD'sini. Birkaç sene öncesine kadar zaman zaman açıp baştan bitirmişliğim var ancak o istek artık gelmiyor, oyuna doydum galiba. :D

Zamanına göre grafiklerinin, hikayesinin ve oynanışının çok iyi olması şüphesiz bence oyunu bugünlere taşıdı. Özellikle multiplayer seçenekleri ile daha da kolay tutundu piyasada. Rockstar'ın şüphesiz başyapıtlarından birisidir bu oyun. :)

Ben oyuna doyamıyorum ne kadar oynarsam oynayayım tekrar girince Yeni Oyun'a tıklayıp baştan bitirmeye oynuyorum hikayeyi hiç sıkılmıyorum. :D

raoz

Oyunu ilk YouTube'da malum o zamanlar herkesin favorisi olan Burak Oyunda ile görmüştüm, ama asla oynayamamıştım. Ta ki 4. sınıfta arkadaşımın bana verdiği San Andreas CD'si sayesinde. Orijinal midir değil midir bilmiyorum ama CD'nin üzerinde oyunun resmi vardı. Eve gelip CD'yi taktım, yükledim oyunu. Bekledim bekledim, en sonunda yüklendi ve oyun açıldı. Fakat ne zaman açmaya çalışsam hata veriyordu, zar zor girebilsem bile oyun çöküyordu sürekli. O zamanlar ki PC'im San Andreas'ı kaldırmamıştı. 4. sınıfın sonlarına doğru hatırladığım kadarıyla PC'mi güçlendirmiştik. İşte o zaman oyunun bende yarattığı duyguyu unutamıyorum. Sonrasında bir de SA-MP ile tanıştım. Oyunu 2-3 kez bitirip SA-MP'a başlamıştım. Gerçekten dendiği gibi Rockstar bu oyunun yanına bir daha asla yaklaşamamış. Ayrıca San Andreas ilk kez kendi yüklediğim oyun olabilir. Özetlemek gerekirse, çok iyi bir bilgisayarım olsa bile sanırım San Andreas'ı hem modsuz hem de modlaya modlaya tekrar oynayacağım. Muhteşem bir oyundur kendisi.
Son düzenlenme: 10 Aralık 2021, 21:02:20 raoz

Dyternal

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 11 Ocak 2021, 14:33:24
Oyunu ilk YouTube'da malum o zamanlar herkesin favorisi olan Burak Oyunda kanalı ile görmüştüm. Ama asla oynayamamıştım. Taa ki 4. sınıfta arkadaşımın bana verdiği GTA SA CD'si sayesinde. Orijinal midir değil midir bilmiyorum ama CD'nin üzerinde oyunun resmi vardı. Eve gelip CD'yi taktım, yükledim oyunu. Bekledim bekledim, en sonunda yüklendi ve oyun açıldı. Fakat ne zaman açmaya çalışsam hata veriyordu, zar zor girebilsem bile oyun çöküyordu sürekli. O zamanlar ki PC'im San Andreas'ı kaldırmamıştı. 4. sınıfın sonlarına doğru hatırladığım kadarıyla PC'mi güçlendirmiştik. İşte o zaman oyunun bende yarattığı duyguyu unutamıyorum. Sonrasında bir de SA-MP ile tanıştım. Oyunu 2-3 kez bitirip SA-MP'a başlamıştım. Gerçekten dendiği gibi Rockstar bu oyunun yanına bir daha asla yaklaşamamış. Ve ayrıca San Andreas ilk kez kendi yüklediğim oyun olabilir. Özetlemek gerekirse, çok iyi bir bilgisayarım olsa bile sanırım San Andreas'ı hem modsuz hem de modlaya modlaya tekrar oynayacağım. Muhteşem bir oyundur  :gtasa:.

Ben oyuna başladığım zamanlar 5-6 yaşlarımda bizim bilgisayarda internet yoktu. Dayım oyun indirirdi oraya gidince oynardık. Sonra kuzen CD'si verdi yükledik ettik. Crack ne, nasıl yapılır bilmiyoruz tabi oyuna giremedik. Aylarca silip yükledim silip yükledim en sonunda bu dosya ne acaba diye girdim onu kopyalayıp attım çalışmıştı acayip sevinmiştim.

Razor02

Yaklaşık 12-13 senedir bilgisayarda oyun oynuyorum ne olursa olsun San Andreas bilgisayarımda her zaman yüklü olmuştur bilgisayarımın olmadığı zamanlarda bile mobilden oynadığım zamanlar çok oldu :) gerçekten bağımlılık yapıyor.

Shade

San Andreas bana hiçbir zaman eski olduğunu hissettiremedi o kadar bağlıyım ben bu oyuna :D 2004 yılını es geç bu oyunun haritası şimdi bile büyük geliyor insana açık dünya elementlerini saymama gerek yok sanırım. iyi kötü her bilgisayarda hatta ve hatta avucumuzun içinde bile oynayabiliyoruz telefon ile.

squarepants

Aynı duyguları paylaşıyoruz:
Yıl 2005, oynuyorum.
Yıl 2021, hâlâ oynuyorum.

Jate

Geçtiğimiz aylarda GTA San Andreas oynamamış olsam da, oyun gerçekten bağımlılık yapıyor. Yaklaşık 10 kez bitirdim. Oyunun atmosferi resmen seni kendine çekiyor. Ancak asıl bağımlısı olduğum oyun GTA 5 ve GTA 5 Online. Yüzlerce saat oynamama rağmen sıkılmıyorum ve sıkılamıyorum, istesem de bırakamıyorum. En son 2 ay önce bırakıyorum deyip 1 hafta ara vermiştim. 1 hafta aradan sonra, gün içinde 18 saat oynayarak hasretimi gidermiştim. Rockstar Games'in her oyunu farklı yönlerden büyülüyor bizleri.. :)

Bilinmeyen Bey

Valla Benim gibisin. Bende Half Life'ı severim. Mod yapmışımdır. Pek çok kez oynamışımdır. Ama San Andreas Kalbimin İçinde duruyor  :kalp:

TRSinan28

Yıl 2008, 5 yaşındayım, yeni bilgisayar almışız. Babama ne yapıyoruz bununla demiştim. Bu arada bilgisayarı aldığımız yer de tanıdık. İçine GTA San Andreas yükleyip satmış bize. Neyse işte bilgisayarı kurcalarken bu ne acaba deyip oyuna girmiştim. Oyuna girdiğimi bile bilmiyormuşum  :şeytan: . Her şey o zaman başladı. Dün gibi hatırlarım o anlarımı. Ne zaman bir yerim ağrısa, oyunu oynayınca uyuşturuluyordum yani o derece bağlanmıştım oyuna. Ahh ahh, bu konuyu açıp da o günleri hatırlattığın için teşekkürler.
Son düzenlenme: 12 Ocak 2021, 00:27:45 TRSinan28

Impeccable

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 12 Ocak 2021, 00:24:25
Yıl 2008, 5 yaşındayım, yeni bilgisayar almışız. Babama ne yapıyoruz bununla demiştim. Bu arada bilgisayarı aldığımız yer de tanıdık. İçine GTA San Andreas yükleyip satmış bize. Neyse işte bilgisayarı kurcalarken bu ne acaba deyip oyuna girmiştim. Oyuna girdiğimi bile bilmiyormuşum  :şeytan: . Her şey o zaman başladı. Dün gibi hatırlarım o anlarımı. Ne zaman bir yerim ağrısa, oyunu oynayınca uyuşturuluyordum yani o derece bağlanmıştım oyuna. Ahh ahh, bu konuyu açıp da o günleri hatırlattığın için teşekkürler.

Hahaha, ben de 2011 civarında harçlıklarımın birazını biriktirip bir hafta içinde bir korsancıdan 4 TL'ye GTA San Andreas'ı almıştım. Hiç unutmam neredeyse tamamı 25 kuruş ve 50 kuruşlardan oluşuyordu. Aldığım abimizde; "Harçlıklar döküldü masaya" demişti. Heyecanla eve gelip bilgisayarıma kurmuştum. O heyecan bambaşkaydı. :)

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 12 Ocak 2021, 00:40:06
Alıntı yapılan: TRSinan28 - 12 Ocak 2021, 00:24:25

Hahaha, ben de 2011 civarında harçlıklarımın birazını biriktirip bir hafta içinde bir korsancıdan 4 TL'ye GTA San Andreas'ı almıştım. Hiç unutmam neredeyse tamamı 25 kuruş ve 50 kuruşlardan oluşuyordu. Aldığım abimizde; "Harçlıklar döküldü masaya" demişti. Heyecanla eve gelip bilgisayarıma kurmuştum. O heyecan bambaşkaydı. :)
Aslında o yıllar orijinal oyunlar çok pahalı değildi. Ben de elimden geldiğince orijinal almaya çalışırdım. Bazen düşünüyorum iyi mi yapmışım? Kesinlikle iyi yapmışım. En azından elime böyle bir kütüphane geçti:

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 12 Ocak 2021, 14:37:16
Aslında o yıllar orijinal oyunlar çok pahalı değildi. Ben de elimden geldiğince orijinal almaya çalışırdım. Bazen düşünüyorum iyi mi yapmışım? Kesinlikle iyi yapmışım. En azından elime böyle bir kütüphane geçti:

Maalesef ben o zaman 11 yaşındaydım henüz :D. Orijinal bir oyun alsam tepkisi farklı olabilirdi evdekilerin. Tabii yaş ilerledikçe artık insanların emeklerinin karşılığını alabilmesi için ve en güzeli oyunları sorunsuz oynamak için orijinale itibar ediyorum. :)

Koleksiyon harika bu arada.:helal: