GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Neresi Burası? - GTA Serisi

Başlatan Bilinmeyen Bey, 10 Ocak 2021, 18:19:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Foruma "Ben Kimim" gibi yeni bir oyun eklemek istiyorum. Bu Oyun @lazlow tarafından "Ben Kimim? - GTA Serisi" 'den esinlenilmiştir. Lütfen Onuda Göz Atın  :)  :serefe:  :tr:

Oyun şu şekilde:

GTA Serisi'de Önemli Bir Bölgeyi ya da Normal Bir Bölge Hakkında İpucuları Vereceğiz. Bu Alan Hakkında Fazla Bişe Bilinmiyorsa ya da Ulaşılmıyorsa , Sadece 1 tane İpucu Vermek Yeterlidir.

Soruyu soran kişi cevabı onaylayınca bilen kendi sorusunu soracak ve zincirleme oyun devam edecek. Ancak cevap veren üye cevabından %100 emin olsa bile soruyu soran onaylamadan cevaplayamaz.

KURALLAR

-Bir soru bitmeden, cevabını öğrenmeden başka bir soru sormayın, lütfen. Soru soran kişi cevap doğru ise onaylayacak, soruyu doğru bilen yeni bir soru soracaktır.

-Bir kişi bir soru cevapladığında soruyu soran kişi doğru yada yanlış olduğunu belirtmeli.

-Eğer bir "Neresi Burası?" sorusuna 3 yanlış cevap verilirse, soruyu soran kişi buranın neresi olduğunu söylemeli. Çünkü Fazla Önem Verilmez Bölgelere

-Eğer soruyu soran kişi cevapları 24 saat içerisinde doğru ya da yanlış olduğunu belirtmez ise o soru iptal olur ve konu soru doğru bilinmiş gibi devam eder.

-Eğer soruyu doğru bilen kişi 24 saat içerisinde soru sormaz ise soru sorma hakkı elinden alınır. Onun yerine herhangi bir üye soru sorabilir.

Benim Sorum:

-Ballas Şehri Burası

-Polisler yıllar önce birini buraya bıraktılar.

-Burası Tekrar O Kişi Tarafından Geri Alındı ( Oyuncu'nun Tercihi ile yapıldıysa)

Neresi Burası Ya?

raoz

Ballas'ların şehri olduğunu ilk kez duyuyorum.  :D  Rollin Heights?
Son düzenlenme: 11 Ocak 2021, 00:59:10 AlbatRaozTR

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 11 Ocak 2021, 00:54:16
Ballas'ların şehri olduğunu ilk kez duyuyorum.  :D  Rollin Heights?

Rollin' Heights Ballas Country. Doğrudur :) :helal: Sıra Sende

raoz

- Yokuşu çok fazla olan bir şehirdir.

- "Şaşkınlık Uyandıran Şehir" olarak da tanımlanır. (Bir ot yetiştiricisi tarafından)

- Bu şehir, kendisinin gerçekte var olan versiyonunda olmuş bir doğal afete atıfta bulunmuştur.

Direk bir şehri sordum ama sıkıntı olmaz umarım.
Son düzenlenme: 11 Ocak 2021, 02:00:04 AlbatRaozTR

Purgatory

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 11 Ocak 2021, 01:58:53
- Yokuşu çok fazla olan bir şehirdir.

- "Şaşkınlık Uyandıran Şehir" olarak da tanımlanır. (Bir ot yetiştiricisi tarafından)

- Bu şehir, kendisinin gerçekte var olan versiyonunda olmuş bir doğal afete atıfta bulunmuştur.

Direk bir şehri sordum ama sıkıntı olmaz umarım.
San Fierro. :)