GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Nitro Rolepaly Modu - Rylex Rolepaly Furaknulas'ın Benden Çalıp Kullandığı Mod

Başlatan Sawyer, 04 Ocak 2021, 14:31:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sawyer

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

zhecknn

eyw reis
Son düzenlenme: 05 Ocak 2021, 14:59:17 Coiner Sebep: maksimum ileti boyutu "5" dir.
It's all over, just silence..

İlker

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

Furkanulas

Furkanulas'ın benden çaldığı mod diyorsun kendin ekibe dahil olup sonrada bir anda modu silip gitmeye çalışıyorsun amacın serveri bitirmek şimdide beni insanların karşısında başka bir şekilde gösteriyorsun alkışlıyorum seni beynimizin %100'ünü kullandığımız zaman maalesef böyle şeyler olabiliyor heleki bu Emre ise..  :helal:

Sawyer

Alıntı yapılan: Furkanulas - 04 Ocak 2021, 17:54:22
Furkanulas'ın benden çaldığı mod diyorsun kendin ekibe dahil olup sonrada bir anda modu silip gitmeye çalışıyorsun amacın serveri bitirmek şimdide beni insanların karşısında başka bir şekilde gösteriyorsun alkışlıyorum seni beynimizin %100'ünü kullandığımız zaman maalesef böyle şeyler olabiliyor heleki bu Emre ise..  :helal:

burda boş yapma senin amacın baştan beri modu çalıp beni atmaktı zaten.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

dex_

Furkanulas modu çaldı derseler inanırım fakat modun senin olmadığını biliyorum... Modda eklenen pek şey yok, başka moddan alıntı yapmışsın.

Son düzenlenme: 18 Ocak 2021, 14:48:17 dex_
yorma kendini, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin
discord : officer down#0009

Perry the Gambler

Yazışmalara bakınca @Switch adlı arkadaşa daha hak verdim. Bildiğin çocuğa yalvarmışlar. Umarım kendimin diye bahsettiğin mod başka bir yerden alıntı değildir. Onun haricinde haklı gözüküyorsun.

haroldjackson

Yararlı paylaşım eskiler geliyor aklıma ve burada bende Switch adlı arkadaşa hak veriyorum  :oku2:
Son düzenlenme: 05 Ocak 2021, 02:21:26 Kaizenn
imza kalemle atılır

dex_

Alıntı yapılan: Furkanulas - 04 Ocak 2021, 17:54:22

Cümlelerini anlayamadım, bir insan beyninin %100'ünü kullanmış olursa hırsızlık yapar mı demeye çalışıyorsun? Çok garip bir düşünce. Düşüncelerin gerçekten çok garip... İnanamıyorum.

Son düzenlenme: 05 Ocak 2021, 15:00:15 Coiner

weoji

Sunucu modun gerçekten iyiydi, bunun gibi insanlara modu çaldırman gerçekten üzücü olmuş.

Alıntı yapılan: dex_ - 04 Ocak 2021, 19:16:07
Furkanulas modu çaldı derseler inanırım fakat modun senin olmadığını biliyorum... Modda eklenen pek şey yok, başka moddan alıntı yapmışsın.

Modu görmeden bu şekilde eleştiride bulunman yanlış, sadece alt yapısı başka bir mod ve bu mod için Emre emek harcadı. Bu şekilde saçma bir eleştiride bulunman doğru değil
Son düzenlenme: 05 Ocak 2021, 14:58:31 Coiner Sebep: flood iletiler birleştirildi

Cowingwa

Emeklerine yazık olmuş Emre, ne diyelim. Mod cidden güzeldi piyasada gördüğüm güzel modlardandı admin ekibindede bulunmuştum zaten.

haroldjackson

Modda ne değiştirdi bilmiyorum ama mod Moon Roleplay modu alt yapısı hera diye biliyorum giriş kısmına kadar biz yaptık belirteyim  :sigara:

imza kalemle atılır

Dejawus

sizi gidii hırsız oyuncu çorapları
Son düzenlenme: 07 Ocak 2021, 20:21:17 Dejawus