GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sunshine Police Pursuits

Başlatan Marvellous, 03 Ocak 2021, 06:46:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Marvellous

Giriş

Sunshine Police Pursuits Hakkında
Herkese selamlar, iyi forumlar. Öncelik olarak size neden police pursuits açtığımıza dair ufak bilgiler verelim. Bildiğiniz üzere samp türkiye çapı altında geçmişte copchase adı altında açılan bir sürü sunucu olmuştu fakat çoğu uzun soluklu olmamıştı peki ya neden? Hepimizin bildiği gibi samp türkiyede ki pawncodder sayılı, hal böyle olunca da çoğu pawncodder eğlence sunucuları yerine uzun soluklu roleplay sunucuları açmayı doğru buluyor ve hedefliyor. Bizim amacımız klasikleşmiş roleplay sunucularında ki dm hevesini Sunshine Copchase gibi eğlence sunucularında atmanız ve bunu yaparkende Roleplay sunucusundaymış gibi hissetmeniz. Pekii bu hissiyatı size nasıl aşılayacağız? Sunucumuzun tamamen Roleplay adı altında geçtiğini unutmayarak buna göre sistemler üretiyor ve Roleplay çerçevesine uygun adımlar atıyoruz. Sunucumuzun admin kadrosu ve kurucularının samp geçmişi yaklaşık beş seneye dayandığından dolayı deneyimli kadromuzla birlikte hepinizi eğlendirmek için geliyoruz. Lafı uzatıp değerli vaktinizden almak istemiyoruz, discord sunucumuzun adresini buraya bırakıyor ve hepinizi bekliyoruz. Sistemlerimizi ve sunucu hakkında çoğu bilgiyi öğrenmek için discord sunucumuza gelebilirsiniz.

Sunucu Bilgileri

Oyun Modu: S-PP 2.0.0-R1
Sunucu Adı: Sunshine Police Pursuits
Sunucu Durumu: Bakım(Şifreli)
Erişim Adresi: 77.83.200.84:7777
Harita: Los Santos, San Fierro, Las Venturas
Sunucu Dili: Türkçe
Discord: https://discord.gg/JVjhYAdrjq

Showroom

Giriş bölümünde belirtildiği üzere sistemler rol odaklı geliştirilmiştir. Developer ekibi tarafından sürekli olarak güncellenen oyun modu tarafında oyuncuların fikirleri/önerileri göz önüne alınır.
Showroom kategorisinde bulunan her şey "sneak peek" tarzındadır, değişiklik yapılması olasıdır.

Oyun Modu Seçimi

Takım arkadaşına yardım etme

Barikat Sistemi

Deathmatch Sistemi

Lisans Sistemi

'Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum.'
Son düzenlenme: 16 Mayıs 2021, 23:40:20 Marvellous

Marvellous

Sunucudan görüntüler:

Son düzenlenme: 17 Mayıs 2021, 00:25:34 Marvellous

Daxy

Tutmaz, kurucu dolandırıcının teki oyuncuların şifresini çalacağını düşünüyorum. Çünkü MD5 sistem kullanmıyor.
Son düzenlenme: 25 Ocak 2021, 01:34:17 Daxy
Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

dex_

Rol mantığıyla ilerleyeceğini sanmam LS-CC, SA-PP gibi sunucularda başta böyle başlamışlardı fakat bir kesim polis rolleri yapmayı bilmeyenler car dm atıp rolleri berbat ettiler ve sonuç ortada, uzun süreli proje olacağını sanmam uzun süreli olacaksa bile dediğim gibi sunucuda aradığınız polis rolleri döneceğini sanmam. Tanıtım klasik daha iyi olabilirdi.

Son düzenlenme: 05 Ocak 2021, 16:36:35 dex_
yorma kendini, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin
discord : officer down#0009

Marvellous

Alıntı yapılan: dex_ - 03 Ocak 2021, 07:16:23
Rol mantığıyla ilerleyeceğini sanmam LS-CC, SA-PP gibi sunucularda başta böyle başlamışlardı fakat bir kesim polis rolleri yapmayı bilmeyenler car dm atıp rolleri berbat ettiler ve sonuç ortada, uzun süreli proje olacağını sanmam uzun süreli olacaksa bile dediğim gibi sunucuda aradığınız polis rolleri döneceğini sanmam. Tanıtım klasik daha iyi olabilirdi.
Oyun modunda iki türlü şeçenek bulunmakta, Roleplay/NON RP seçimlere göre oyunun ilerleyişi olur eğer olmazsa oyunda bulunan aktif yöneticiler olaya müdahale eder. Uzun süreli olacağının garantisini ben ve ekip arkadaşlarım veriyoruz, yakında grafik çalışmaları yapıldığında tanıtım güncellenecek. Yorumun için teşekkür ederim(z).
Son düzenlenme: 03 Ocak 2021, 07:54:21 Marvellous

Yastek

ogznnaltnn

Gerçekten sabahtan beri sunucu tanıtımlarına bakıyorum, şu arkadaşın bir servera tutmaz demekten başka iyi dilekler dilediğini görmedim. Bu şahsa bakarak sunucuya girip girmemeye karar vermemenizi öneririm aksi takdirde oynayacak sunucu bulamazsınız.

Coiner

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

Konunuza 24 saat içerisinde bir adet logo ve internet sitesi ekleyin. Aksi taktirde konu arşive taşınacaktır.

Coiner    

pour a semi

dex_

Alıntı yapılan: ogznnaltnn - 03 Ocak 2021, 13:31:14

Gerçekten sabahtan beri sunucu tanıtımlarına bakıyorum, şu arkadaşın bir servera tutmaz demekten başka iyi dilekler dilediğini görmedim. Bu şahsa bakarak sunucuya girip girmemeye karar vermemenizi öneririm aksi takdirde oynayacak sunucu bulamazsınız.

olumsuz yönlerini eleştiriyorum? sunucuya kötü bir şey dediğim yok. Buna karar veren kişi sen değilsin

Son düzenlenme: 05 Ocak 2021, 16:36:16 dex_

Marvellous

Herkese iyi bir gece dileriz. Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce Sunshine Police Pursuits adı altında çıktığımız projede artık sonlara yaklaştığımızı büyük bir mutlulukla size duyurmaktan gurur duyuyoruz. Bu uzun soluklu olacak projede ekip olarak büyük bir emek verdik ve uzun bir yol kat ettik. İzlediğimiz yol boyunca önümüze engeller çıksa da developer ekibimiz ve yöneticilerimiz tarafından kolayca üstesinden gelmeyi başardık ve artık sona yaklaştık. Sunucu modunda benzersiz ve samp trde copchase adı altında açılan sunucularda eşi benzeri bulunmayan roleplay çerçevesine uygun bir çok sistem kodladık. Sistemlerimiz tabii ki hatasız değildi fakat çoğu sorunu çözdüğümüze inanıyoruz lakin bu sorunsuz demek değil. Mod içerisinde ekip olarak çalıştığımızda ki gördüğümüz sorunların çoğunu yok ettik ve üstüne eklemeler yaparak daha sağlam bir hale getirdik fakat gözümüzden kaçmış olan hatalar olduğuna inanıyoruz ve bu kısımda sizin yardımınıza ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Bu sebeple sunucumuzu saatler 22:00'ı gösterdiğinde Beta Test olarak 24:00'a kadar açmaya karar verdik. Hepinizi 22:00'da sunucuya bekliyoruz, tabii ki bu emekleriniz karşılıksız olmayacak ve sunucu tamamen eksiksiz olarak açıldığında sizlere birer hediye ve sürprizlerimiz olacak. Bu konuyu sizlere duyuracağız. Sunucuda gördüğünüz eksiklikleri ve hataları lütfen bize bildirmekten çekinmeyin ki bizde size hatasız bir şekilde keyif alabileceğiniz bir oyun sunalım. Hepinizi seviyoruz ve iyi bir gece geçirmenizi diliyoruz. Sağlıcakla kalın.

Seaeagle

Konu ilgimi çekti,eğer sunucu açıldığında tanıtımda belirtilen şekilde gidişat olursa yakından ilgileneceğim,başarılar dilerim.

pour a semi

Lloyd

Farklı projeler görmek gerçekten hoş. Uğrayacağim, başarılar :helal:
Son düzenlenme: 04 Ocak 2021, 03:51:03 Lloyd

Gaviria

Beta testinde oynama şansı yakaladım çok hoş bir sunucu, başarılar dilerim.