GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

( dc.gg/sanandreasrpg ) San Andreas Roleplay V2 again - sanandreasrpg.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2019, 17:37:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Papaz

Furkanulas

Gaviria

RaideNN

sanandreasrpg.com v2 #çokyakında

merddz

birazcik pawn birazcik web iste

OnlySimon

Utherz

2 yıldır açacaksınız ama hala açamadınız, seneye açılır sanırım.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Gaviria

Alıntı yapılan: Utherz - 01 Ocak 2021, 23:03:28
komik

baum224

Tutmaz konu bile 10-11 aylık 23 sayfadaki yorumlara falan baktım Nisan diyor 11 ay boyunca ne kodladınız acaba?

to greatest marina reborn

baum224

to greatest marina reborn

Gaviria

Alıntı yapılan: JuniorBull - 01 Ocak 2021, 23:22:56
Tutmaz konu bile 10-11 aylık 23 sayfadaki yorumlara falan baktım Nisan diyor 11 ay boyunca ne kodladınız acaba?
Bazı sebeplerden dolayı açılmıyordu, 11 ay boyunca ne kodladık, güzel soru. 11 ay boyunca hep arka planda RaideNN çalıştı senin gibi Victim modları ile sunucu açmıyoruz biz. 1-2 aylık free vds alayım sunucu ismi değiştireyim yapmıyoruz. Oyun modunu satın alacağız ya da kendimiz kodlayacağız. Kendimize inandığımız için bu projeyi başından beri arka planda sürdürüyoruz, sizin gibi ikide bir sunucu ismi değiştiren millet laf atmaktan önünün göremeyen çocuklar gibi değiliz. Yorumun için teşekkürler Kenzy.
Son düzenlenme: 02 Ocak 2021, 00:50:18 Gaviria

HakanUnique

Hispania

Boş boş sunucuyu kötülemek yerine hiç yorum yapmayın bence. Buradaki yorumların amacı eleştri yapmak. Bir gün bu saçma yorumlar ortadan kalkacak inşallah. Aynı şeyleri Rylex RP tanıtımında da yapmışlar. Oradaki yazdığım yazıyıda okursunuz. :)

Sunucunun kapanıp açılması oyuncular adına kötü bir etki yaratmadığını düşünüyorum. Sonuçta, server de bir hesapları yoktu ve sanki 40 level e ulaşıp sunucu kapanmış gibi davranıyorlar. Onun dışında Trailer güzel yapılmış. Tekrardan sahalara dönmenize sevindim. Başarılar.

(En azından her seferinde daha iyi bir şekilde sunucu açmak için uğraşıyorlar. Verdikleri emeği bir gün elbet alacaklar.)

RaideNN

Alıntı yapılan: HakanUnique - 02 Ocak 2021, 00:51:33
Alıntı yapılan: Utherz - 01 Ocak 2021, 23:03:28
Hakan Boş yapmayamı geldin cs1.6 oynasana sen

RaideNN

Alıntı yapılan: Hispania - 02 Ocak 2021, 01:04:32
Boş boş sunucuyu kötülemek yerine hiç yorum yapmayın bence. Buradaki yorumların amacı eleştri yapmak. Bir gün bu saçma yorumlar ortadan kalkacak inşallah. Aynı şeyleri Rylex RP tanıtımında da yapmışlar. Oradaki yazdığım yazıyıda okursunuz. :)

Sunucunun kapanıp açılması oyuncular adına kötü bir etki yaratmadığını düşünüyorum. Sonuçta, server de bir hesapları yoktu ve sanki 40 level e ulaşıp sunucu kapanmış gibi davranıyorlar. Onun dışında Trailer güzel yapılmış. Tekrardan sahalara dönmenize sevindim. Başarılar.

(En azından her seferinde daha iyi bir şekilde sunucu açmak için uğraşıyorlar. Verdikleri emeği bir gün elbet alacaklar.)
Benim için farketmez ben tecrübemi aldım bu platformdan 0 mod alıntı mod farketmiyor büyük bir uğraş vermememiz gerekiyor zaten sampın hali ortada 20 kişi ilede rol yapılır sunucuda insanların benim için eğlenmesi yeterli sunucu acan herkes isterki sabit oyuncularım olsun admin ve helper ekibi sıkıntılı olmadıkça hileler az oldukça bir sunucuya içerden zarar vermek zor olur zaten ben bu projeyi kapatmadım askıya aldım ekim ayından beri planan proje discord mesajlarımızı gösterebilirim sıkıntı yok 2 yıldır açılcakmis falan filan boş yorumlar hepsi discorddan yazarlardı eskiden şimdi forumdan eleştirme yapmayı bilmeyen insanlarla dolduğu için sıkıntı yok değerli yorumun için teşekkür ederim.