GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Çağlar Hosting | %99 Ddos Korumalı Performanslı Sunucular |

Başlatan Çağlar Bilişim, 31 Aralık 2020, 00:32:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Efsun

TAKTAK26

Kanalize!

BEYSPANDA

İyi Çalışmalar/Satışlar,Bir Server Açmayı Düşünürsem Size Geleceğim Başarılar...

Çağlar Bilişim

Alıntı yapılan: Efsun - 01 Ocak 2021, 11:13:48
Alıntı yapılan: Zeynel - 31 Aralık 2020, 17:22:14
Kolay gelsin kanka, inşallah istediğin yere varırsın.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz , sizlerin desteği ile büyüyoruz :)
Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 01 Ocak 2021, 11:34:10
Başarılar, iyi çalışmalar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :)
Alıntı yapılan: BEYSPANDA - 01 Ocak 2021, 12:40:23
İyi Çalışmalar/Satışlar,Bir Server Açmayı Düşünürsem Size Geleceğim Başarılar...
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz , sizlere en uygun fiyata en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz :)

Çağlar Bilişim

Yılbaşı çekilişimiz bitmiştir.
Son düzenlenme: 01 Ocak 2021, 16:31:11 Çağlar Bilişim

Atakan34

Uygun fiyat kaliteli hizmet veriyorlar , başarılar dilerim  :helal:

Sulozzy

Çağlar Bilişim

Alıntı yapılan: Atakan34 - 01 Ocak 2021, 19:09:32
Uygun fiyat kaliteli hizmet veriyorlar , başarılar dilerim  :helal:
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz , sizlere en uygun fiyata en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz :)

Alıntı yapılan: SuloBey - 01 Ocak 2021, 20:31:29
nice
Değerli yorumunuz için teşekkürler :helal:

Furkanulas

Çağlar Bilişim

Caner K.

Çağlar Bilişim

Çağlar Bilişim

Daxy

Kurumsal işler çıkarmayı planlıyor ve hedefliyorsanız, discord üzerinden satış yapmayın. Web site üzerinden paytr & shopier başvurusu yapın ve ödemelerinizi web site üzerinden alın... Discord'dan satış yapmak kurumsallığı kaçırıyor, bunlar benim görüşlerim.
Ayrıca discord sunucusuna girer girmez banlamanız hiç hoş bir davranış değil, sizlere kurumsal olmanız adına fikirler sunuyorum. Ama yaptığınız şey çocukca şeyler. :) Bu davranışlardan kurtulursanız güzel işler yapmaya başlayabilirsiniz.
Son düzenlenme: 29 Ocak 2021, 10:35:10 Daxy
Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

Çağlar Bilişim

Alıntı yapılan: Daxy - 29 Ocak 2021, 10:29:19
Kurumsal işler çıkarmayı planlıyor ve hedefliyorsanız, discord üzerinden satış yapmayın. Web site üzerinden paytr & shopier başvurusu yapın ve ödemelerinizi web site üzerinden alın... Discord'dan satış yapmak kurumsallığı kaçırıyor, bunlar benim görüşlerim.
Ayrıca discord sunucusuna girer girmez banlamanız hiç hoş bir davranış değil, sizlere kurumsal olmanız adına fikirler sunuyorum. Ama yaptığınız şey çocukca şeyler. :) Bu davranışlardan kurtulursanız güzel işler yapmaya başlayabilirsiniz.
Merhabalar  önerinizi dikkate alacağız shopier onayımız mevcuttur çok yakın bir zamanda web siteden satın alımları aktif edeceğiz WHMCS lisanslarını ayarlıyoruz , discord sunucusundan banınız açılmıştır , değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.