GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas: CJ in Liberty City Movie [Trailer]

Başlatan Bilinmeyen Bey, 28 Aralık 2020, 00:02:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Bildiğiniz Kadarıyla CJ , San Andreas'ın öncesinde LC'De idi. Bu Filmde Bunu Konu Alcak. Ne yazık ki size daha fazla detay veremiyoruz , cünkü bizde şuan bu konu hakkında çalışıyoruz!

TRAILER:

(Bu Videoyu Yükledikten Sonra. CJ'in Arabayı Çalma Sahnesi , Yani 1. Film. Take 2 Int. Tarafından yani Rockstar Games'e satmanısını sağlamış olan şirket telif atmış  :kahkaha:  :cakal:  :oku:  )

Son düzenlenme: 18 Ocak 2021, 01:06:03 Bilinmeyen Bey

Vupsen

Direk olduğu gibi introduction kısmını alıp fragman yapmışsın. Telif atmayacaklar da ne yapacaklar. :D Filmin konusunu beğendim. Başarılar. :)

talha0ff

Başarılar dostum, ancak trailer arkadaşın da belirttiği gibi direkt olarak İntroduction'dan kesilmiş.
Konu olarak 3D Evreniyle aynı evrende geçiyor olması ilgimi çekti.
Çekimlerde de başarılar diliyorum, beklemedeyiz...

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: talha0ff - 28 Aralık 2020, 14:47:12
Başarılar dostum, ancak trailer arkadaşın da belirttiği gibi direkt olarak İntroduction'dan kesilmiş.
Konu olarak 3D Evreniyle aynı evrende geçiyor olması ilgimi çekti.
Çekimlerde de başarılar diliyorum, beklemedeyiz...

Eğer 3D Olarak GTA 3'ü kast etti isen , Evet GTA 3 ile alakalı olcak. Ancak GTA 3'den sonra olmayacaktır. San Andreas GTA 3'ün öncesi olduğundan , Film'de GTA 3'ün öncesini yani LCS Gibi eski zamanını anlatcak Liberty City'nin.. Ama yine LCS'sinin öncesimi yoksa sonrasındamı geçecek o konuda kararsızız

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 28 Aralık 2020, 10:51:48
Direk olduğu gibi introduction kısmını alıp fragman yapmışsın. Telif atmayacaklar da ne yapacaklar. :D Filmin konusunu beğendim. Başarılar. :)

Evet , ancak tüm kısım değil. Bu Kısmı Tüm Youtuber'lar kullanıyor. Daha Yayınlamadan önce telif yedim. Saniyesinde. Neyse
Son düzenlenme: 28 Aralık 2020, 17:40:39 Coiner Sebep: flood iletiler birleştirildi.

Perry the Gambler

Salvatore Leone'nin oğluyla Carl'ın bağlantısını iyi yapın. LCS aynı evrende geçse bile hangi yıllarda olduğuna bakın. 1987-1992 yıllar arasında Carl LC'de işlev gösterdi. Her hikayeyi detayına kadar bilmen iyi olur. Çünkü ben ve benim gibiler hele bilgililerse hoşuna gitmeyebilir.

Purgatory

@Bilinmeyen Bey Liberty City Stories, 1998 yılında geçtiğinden filminde işleyeceğin zaman aralığı 1987-1992 yılları arası. Tabi CJ için yıllar sonra tekrardan Liberty City'ye gitti diye alternatif senaryo yazmayacaksan. (Gerçi kullandığın tanıtım videosu, filminin 1987-1992 yılları arasında geçeceğini söylüyor ama...)

Bilinmeyen Bey

Proje Ne yazık ki iptal edilmiştir. Nedenler:

- Yeterli Zaman olmadığı ya da Zaman veremediğimizden

- Zaten birtane "parodi" olarak yapılmış.