GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
09 Ekim 2024, 12:29:42

Manhunt Lionel Starkweather

Başlatan chmyera, 17 Aralık 2020, 13:28:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chmyera


Lionel Starkweather
Yönetmen olarak da bilinen Lionel Starkweather, önemli bir karakter ve Manhunt'ın ana düşmanıdır. Tüm senaryonun arkasındaki sapkın deha olan Yönetmen, Cash White Rabbit'i öldürene kadar James Earl Cash ile bir kulaklık aracılığıyla iletişim kurar. Cash'e nereye gideceğini söyler ve bazen belirli özel görevleri yerine getirme konusunda talimatlar verir.

Starkweather'ın kişiliği, nihayetinde herhangi bir ahlaki pusula, empati veya vicdan azabından tamamen yoksun, sapkın ve olgunlaşmamış bir psikopatın tekidir.

Çok sabırsız ve kimsenin ölümüne kesinlikle aldırış etmiyor. Cash bir avcıyı öldürdükten sonra çok heyecanlanır ve Cash çok uzun süre beklerse çocukça sinir krizleri yaşama noktasına gelir.

Starkweather'ın filmlerine katılırsa onu serbest bırakacağına dair Cash'e söz verdiği için, aynı zamanda manipülatif ve dürüst olmadığı da gösterildi. Ancak gerçekte, Cash'in Smileys tarafından öldürülmesini planlıyordu (Kill the Rabbit'teki diyalogundan da anlaşılacağı gibi). Başka bir örnek de Cash'in aile üyelerini kurtardıktan sonra Starkweather, Innocentz'e Cash'in akrabalarından birini infaz etmesini emreder.

Starkweather sadece sadist ve hazcı dürtüleriyle değil, aynı zamanda kendi psikopat inançlarıyla da motive oluyor. Kara borsa için filmler çekmesine rağmen, Starkweather kendisini hâlâ bir harika yönetmen ve sanatçı olduğunu düşünüyor. Cash'in infazlarını öven alıntılarının çoğu, onu "Star" yapacağını söylüyor.

 İşlediği sayısız dolaylı cinayete rağmen, Starkweather nihayetinde bir korkak olduğunu kanıtladı. Güvenli malikanesinde saklanırken onun için kirli işleri yapması için Ramirez'e veya Cerberus Leader'a güvenir. Starkweather, Manhunt'ın sonunda Cash ile karşılaştığında, onu bir tabanca ile öldürmeye çalışır. Bununla birlikte, Starkweather kaçmaya başvurur ve cephanesi bittikten sonra ölmemek için Cash ile pazarlık etmeye çalışır.


 Starkweather, hem şiddetten hem de ölümden büyük zevk aldığı için, cinsel sadist olduğu ima ediliyor, belirli noktalardaki diyalog, muhtemelen Cash'in cinayet çılgınlığına mastürbasyon yaptığını gösteriyor (böylece oldukça ciddi bir oyuna biraz komiklik katıyor).


 

 Yönetmen, istihdam ettiği tüm çeteleri önemsemiyor ve onlara düzenli olarak hakaret ediyor gibi görünse de, Skinz'i özellikle küçümsüyor gibi görünüyor. Onların ırkçılıklarından tiksinmiş gibi görünüyor ve onlara "aptal üstünlükçü *****" olarak atıfta bulunarak, "her zaman yetersizliklerinden dolayı başkalarını suçladıklarını" belirtiyor. Cash'i oynadıkları sahnelerde yönetmeden önce, Starkweather onu Skinz'i acımasızca öldürmesi için cesaretlendirir ve Cash'e "onları doğrayın ... onları dövün ve canlarını sıkın!"

Görseller: manhunt.fandom.com
Son düzenlenme: 17 Aralık 2020, 13:34:03 chmyera

Shade

güzel yararlı ve bilgilendirici bir konu olmuş ellerine sağlık :)


chmyera

Alıntı yapılan: Shade - 17 Aralık 2020, 15:56:25
güzel yararlı ve bilgilendirici bir konu olmuş ellerine sağlık :)
teşekkürler :) :) :)
Son düzenlenme: 19 Aralık 2020, 22:43:38 Razor02

Impeccable

Paylaşım için teşekkürler.