GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vegas Hırsız Polis[80.93.220.69:7777]

Başlatan VGS_InFlames, 16 Kasım 2020, 02:55:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VGS_InFlames

ÖNSÖZ

Öncelikle herkese merhabalar.2015 yılında açılan ve 2018 yılında yönetim anlaşmazlıkları yüzünden kapanan sunucumuzu tekrar aktif hale getirmeye karar vermiştik ve Freeroam serveri olarak açmıştık. Bu projede eski freeroam oyuncularına toplama kararındaydık bir ihtimal tekrar yaparız diye. Freeroam oyuncu sayısı  gün geçtikçe bitti. Hırsız Polis moduna mecburi bir geçiş yaptık.

SİSTEMLER VE HARİTALAR HAKKINDA

Harita ve sistemlerimiz tüm Hırsız Polis sunucuları gibi San Fierro şehrinde  geçmekte. Serverimizde vip, exp rütbe, ev, çete,  deathmatch , meslek vb. sistemler bulunmakta. Haritalarımızın arasında sizler için özel tasarımlar olan eğlence mekanları,modern dm alanları, , vip adası, banka, galeri,  çete evleri, çete bölge savaşları parklar ve bahçeler bulunmakta.Teknik arıza, şikayet ve öneri için 7/24 sunucu görevlilerimiz, discord kanalımız aktif.Serverimizin kodlanması bitti  şuan tüm benliği ile Vegas Hırsız Polis sizi beklemekte.

Serverimizde bulunan meslekler;

*Torbacı
*Yan Kesici
*Bombacı
*Tetikçi
*Polis
*FBI
*Swat
*CIA
*MIT
*Ordu

SUNUCU BİLGİLERİ

Türkiye Hırsız Polis-HP
MapName:San Andreas
Client:0.3.7-R4
IP: 80.93.220.69:7777
Discord Link: https://discord.gg/5c8a9kq

YÖNETİM

SUNUCU SAHİPLERİ

InFlames
Emrah
ThePatreon

PAWN CODER

Emrah
TekTabanca

MAPPER

InFlames
JuggerNaut

WEB MASTER

ThePatreon

ÜST YÖNETİM

Wontax
Halil
TekTabanca
JuggerNaut

YÖNETİM

Esat
_SupremeTod_

LEVEL 4

Jane_Calvin
Ready2Die

LEVEL 2

UnkownAble

Level 1

Kaan
Karlos

Dj

Turkey
yasogamee023544
GameMafia

Rehber

NINJA
TuraL.

SERVER İÇİ GÖRÜNTÜLERİ

VİP ADASI

[size] Diğer görüntüler[/color]

[/color]

Son düzenlenme: 04 Aralık 2020, 01:38:53 VGS_InFlames Sebep: Başlığın tamamını büyük yazmak yasaktır.
Belki bir gün başka bir yerde.

Alperen18

Freeroam Platformundan Hırsız Polis Platformuna Geçmenize Şaşırdım , Başarılar Dilerim.

Gladioo

Tektabanca

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

MUST@F@

Başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 22 Kasım 2020, 00:09:59 MUST@F@

Tektabanca

Forum adresimiz acilmistir.
 forum link : https://vegasgaming.s4y-web.de/

Basvurulari,yasak kaldirma,oyuncu veya admin sikayetlerini artik Forum Üzerinden yapmaktayiz
Son düzenlenme: 23 Kasım 2020, 01:44:46 Tektabanca

Tektabanca

FalafelÇorba

Keşke h taba vereceğiniz paraya mod kodlatsaydınız. Bugün sunucuya girdim, girdiğim gibi bir tane admin argolu şekilde oyuncuyu banladi + sunucuda gereksiz nr varsa koymuşlar boşa para vermişsiniz tutmaz.

Alperen18

Alıntı yapılan: Tektabanca - 23 Kasım 2020, 01:41:34
Forum adresimiz acilmistir.
 forum link : https://vegasgaming.s4y-web.de/

Basvurulari,yasak kaldirma,oyuncu veya admin sikayetlerini artik Forum Üzerinden yapmaktayiz

Alan adınız free domain hocam. biraz para verip .com domaini alsaydınız bari  :kahkaha:

HasanEfe

Alıntı yapılan: Tektabanca - 29 Kasım 2020, 19:19:08
Host-tab Aktiftir.

keşke biraz daha bekleyip sıfır mod yapsaydınız bu güncellemeleri yapıcak insan eğer cidden yapmışsa zaten sıfır mod bile yazabilir bana göre

hos-tab yerine bir site alabilirdiniz Onun dışında söylenicek birşey yok, Başarılar.

Tektabanca

Eleştirilerinizi dikkate alıp hatalarımızı, eksiklerimizi düzeltmeye çalışıcağız.Yorumlarınız için  teşekkürler.

Metaxa

5 aktif olan bir sunucuda 5 yetkili olması ne kadar doğru? Ek olarak; yetkililer yeni gelen oyunculara ilgi ve alaka göstermiyor, ban sebeplerinin çoğu küfürlü bir şekilde. Hosted tab anlık fayda eder, oyuncu kazanamazsınız. Modunuz vasat. Siteye para verip .com veya .net alabilirsiniz. Başarılar.

Katya

Kalabalık bir ekip 10 kişi aktif olsa 10 uda yetkili olacak bence ekibi gözden geçirin :(

emrah

Alıntı yapılan: Metaxa - 30 Kasım 2020, 11:27:28
5 aktif olan bir sunucuda 5 yetkili olması ne kadar doğru? Ek olarak; yetkililer yeni gelen oyunculara ilgi ve alaka göstermiyor, ban sebeplerinin çoğu küfürlü bir şekilde. Hosted tab anlık fayda eder, oyuncu kazanamazsınız. Modunuz vasat. Siteye para verip .com veya .net alabilirsiniz. Başarılar.

Forum saten gecici olarak acildi, en kisa zamanda .com domaine ve yeni forumla gecis yapicagiz

Gülümse, yarin daha kötü olucak

Xchatt

Keşke burada konu sabit yapacağınıza .com domain ile açsaydınız forumu. Başarılar.

Sa-Mp 2014-2020