GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Türklere karşı ırkçılık yapan LS Copchase sunucusu

Başlatan Hybris, 26 Kasım 2020, 15:45:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hybris

Uzun süredir samp oynamıyordum dün bi gireyim dedim daha önceden oynadığım roleplay havası veren Los Santos Cop Chase sunucusu vardı bi gireyim kafa dağıtmış olurum dedim ve önüme çıkan manzara şu Sunucudan banlandınız sebep yasaklı ülkeden giriş yaptınız bizim ülkenin ip sini karalisteye alınmış birde marifetmiş gibi türkleri başvuru ile alıcaklarını söylemişler bunun adı faşistliktir kusura bakmayın ama :D
Ben hayatımda bu kadar saçma bir iş görmedim alta fotoğrafları atacağım

Birkaç kişi hile yapabilir yani bunu tüm türkler yapacak diye birşey'de yok sadece türkler değil yabancı oyuncularda hile kullanıyor o zaman o ülkeyide kara listeye alın yada sunucuya herkesi başvuru ile alın bu kadar ırkçı olduğunuzu göstermeyin insanlara.

O sunucudan screenshot'lar:

Mülteci gibi türkleri aldığında bu türkler alındı şeklinde duyuru yapmaları

Burdada açıklamada 690 tan türk ip den otomatik olarak banlandı ama bunu kendileri istedi gibi laflar etti türklerin laftan anlamaz kişiler olduğunu söyledi biz anlatıyoruz ama bunu onlar anlamıyor sürekli hile kullanıyor şeklinde yazısı var

Bu fotoğrafta 2 ekimden itibaren türk oyuncular yasaklanacak açıklaması yapmış ve türk olmayan oyuncularada türkler olmadan keyiflice oynayabilirsiniz demiş

Burada sunucu sahibinin haklılık payı var ama bu durumu tüm türklerin üzerine sürmesi hoş değil benim o sunucuda emeklerim vardı ve bir anda yok olup gitti sadece türk olduğum için bu durumu türklerin üzerine değilde tüm oyunculara karşı bir sistem yapsaydı başvuru mantığında kabul edilebilir bir durum olabilirdi ama bu şekilde kabul edilemez.

Rodri

Haklılar, adam orada zaten belirtmiş neden yasaklandıklarını, yanlış anlamayın türklerin çoğu sa-mp,fivem,csgo olsun hep hile/hack ve benzeri türevleri yasadışı kullanmakta olup üstünlük sağlamakta, adamlarda bunlardan rahatsız oluyor bu çok doğal.
Son düzenlenme: 26 Kasım 2020, 16:07:37 Racklesh

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Shade

Biz Türklerin hemen hemen her Online oyunda insanları oyun zevkinden mahrum bıraktığını,bezdirdiğini Herkes biliyor :D dolayısıyla hak veriyorum Admine. Ha eğer sırf Türk olduğu için banladıysa o zaman işler değişir.

_Code

Alıntı yapılan: Shade - 26 Kasım 2020, 17:28:44
Biz Türklerin hemen hemen her Online oyunda insanları oyun zevkinden mahrum bıraktığını,bezdirdiğini Herkes biliyor :D dolayısıyla hak veriyorum Admine. Ha eğer sırf Türk olduğu için banladıysa o zaman işler değişir.

Utanılacak bir şeyi komikmiş gibi anlatma.

En iyisini yapmışlar kendilerini tebrik ederim, Türklerin çoğu hileci/oyunbozan.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

HasanEfe

Diyicek birşey yok zamanında iyi koymuşuz kuyruk acıları var

kumite

Konuyu saptırıyorsunuz, Türklere karşı bir ırkçılık yok. Öyle olsa şu an hiç bir Türk orda oynayamaz, şahsen ben oynuyorum..
İlk olarak, biz Türkler, genel olarak sunucuda en çok hile, küfür gibi şeylerden ceza alan toplumuz.
İkinci olarak ise, bir grup Türk sunucuya DDoS saldırısında bulundu ve Türklere WHITELIST özelliği getirildi. Umarım yazıyı çevirecek kadar ingilizceniz de vardır.

Ek olarak oynamak istiyorsanız;
https://turkey.ls-cc.info/

++maalesef üzülerek söylüyorum ki çok toxic bir toplumuz, öyle dünyaya bedel falanda değiliz. Elin İngilizi elinde yeni nesil teknolojiyle bir gelse höd oluruz, adamın "ÇEREZ" olarak aldığı konsolu biz "LÜKS" olarak alıyoruz...
Evet, evet.. Diğer ülkelerin çoğunda konsol çerez niyetinedir ki hatta pcler daha çok satılır. 
Türklere karşı yapılan bu uygulama gayet normal, sunucu ara ara tüm banları açmak gibi bir etkinlik yapardı bu banların %90'ı Türklerden oluşurdu. Açıkçası saçma ve toxic bir toplumuz. Yapılan gayet mantıklı. Şu nesilde de Türk olduğum için şahsen utanıyorum.

Alıntı yapılan: Hybris - 26 Kasım 2020, 15:45:13
Burada sunucu sahibinin haklılık payı var ama bu durumu tüm türklerin üzerine sürmesi hoş değil benim o sunucuda emeklerim vardı ve bir anda yok olup gitti sadece türk olduğum için bu durumu türklerin üzerine değilde tüm oyunculara karşı bir sistem yapsaydı başvuru mantığında kabul edilebilir bir durum olabilirdi ama bu şekilde kabul edilemez.

Şöyle cevaplayayım, sizin emeğiniz boşa gitmiyor. Eğer ki form ile geri gelirseniz varlıklarınız geri gelir. Ama dediğiniz gibi uzun zamandır SAMP oynamıyormuşsunuz, o yüzden hiç bir varlığınız yoktur.
Sunucuda herkesin bullet, 30,40k pointi 200k 300k tokeni bulunması ve bir yerden sonra baymasından dolayı bir sıfırlama geldi. Sıfırlamanın temel sebebi bu değill sunucu kapanıyordu, sonrada vazgeçildi. 1 hafta falan kapalıydı. Bu yüzden herkes baştan başlamıştı. Eski emekleriniz gittiyse bunun için üzgünüm, benimde gitti. Fakat burada yaptığınız paylaşım ve algı yönlendirmeniz tamamen yanlış.

İyi forumlar.
Son düzenlenme: 27 Kasım 2020, 00:51:38 dreamer

Goddew

Afedersinizde, şu a*ına koyduğumunun oyununu DDoS atmadan hack kullanmadan oynayamıyor musunuz?
Türk olduğuma utanmıyorum ancak her seferinde yabancılara her Türk oyuncununda böyle olmadığı söylemekten bıktım.

Ciddiyim, şu hileci tayfa 15 sene sonra hiç olacak ama bu hilesiz oynayan tayfa ebediyyen sizin yaptığınız terbiyesizlik, hile hurda ile 30 yaşına bile gelse dalga konusu olacak lütfen arkadaşlar, lütfen rica ediyorum her şeyi bok etmeyin hile açıyorsanız açmayın, çünkü siz eğleneceksiniz diye diğerlerinin oyununu s*kiyorsunuz, lütfen bakın lütfen.

Başka eğlenecek bir çok şey var, onları deneyin.

kumite

Alıntı yapılan: Goddew - 27 Kasım 2020, 01:57:10
Afedersinizde, şu a*ına koyduğumunun oyununu DDoS atmadan hack kullanmadan oynayamıyor musunuz?
Türk olduğuma utanmıyorum ancak her seferinde yabancılara her Türk oyuncununda böyle olmadığı söylemekten bıktım.

Ciddiyim, şu hileci tayfa 15 sene sonra hiç olacak ama bu hilesiz oynayan tayfa ebediyyen sizin yaptığınız terbiyesizlik, hile hurda ile 30 yaşına bile gelse dalga konusu olacak lütfen arkadaşlar, lütfen rica ediyorum her şeyi bok etmeyin hile açıyorsanız açmayın, çünkü siz eğleneceksiniz diye diğerlerinin oyununu s*kiyorsunuz, lütfen bakın lütfen.

Dayı vallaha Brazilyalıların SA-PP de oynuyorum, Türk müsün dediler ban yiyordum şimdi arkadaş olduk. Her gün ordayım. Ne hile var ne toxic Türkler. Açıkcası boş bir toplumuz.
Takılacaksan ip bu.
189.127.164.34:7798

Türklerden bir ben varım daha hiç Türk görmedim.

HasanEfe

Alıntı yapılan: dreamer - 27 Kasım 2020, 00:43:20
Konuyu saptırıyorsunuz, Türklere karşı bir ırkçılık yok. Öyle olsa şu an hiç bir Türk orda oynayamaz, şahsen ben oynuyorum..
İlk olarak, biz Türkler, genel olarak sunucuda en çok hile, küfür gibi şeylerden ceza alan toplumuz.
İkinci olarak ise, bir grup Türk sunucuya DDoS saldırısında bulundu ve Türklere WHITELIST özelliği getirildi. Umarım yazıyı çevirecek kadar ingilizceniz de vardır.

Ek olarak oynamak istiyorsanız;
https://turkey.ls-cc.info/

++maalesef üzülerek söylüyorum ki çok toxic bir toplumuz, öyle dünyaya bedel falanda değiliz. Elin İngilizi elinde yeni nesil teknolojiyle bir gelse höd oluruz, adamın "ÇEREZ" olarak aldığı konsolu biz "LÜKS" olarak alıyoruz...
Evet, evet.. Diğer ülkelerin çoğunda konsol çerez niyetinedir ki hatta pcler daha çok satılır. 
Türklere karşı yapılan bu uygulama gayet normal, sunucu ara ara tüm banları açmak gibi bir etkinlik yapardı bu banların %90'ı Türklerden oluşurdu. Açıkçası saçma ve toxic bir toplumuz. Yapılan gayet mantıklı. Şu nesilde de Türk olduğum için şahsen utanıyorum.

Alıntı yapılan: Hybris - 26 Kasım 2020, 15:45:13

Şöyle cevaplayayım, sizin emeğiniz boşa gitmiyor. Eğer ki form ile geri gelirseniz varlıklarınız geri gelir. Ama dediğiniz gibi uzun zamandır SAMP oynamıyormuşsunuz, o yüzden hiç bir varlığınız yoktur.
Sunucuda herkesin bullet, 30,40k pointi 200k 300k tokeni bulunması ve bir yerden sonra baymasından dolayı bir sıfırlama geldi. Sıfırlamanın temel sebebi bu değill sunucu kapanıyordu, sonrada vazgeçildi. 1 hafta falan kapalıydı. Bu yüzden herkes baştan başlamıştı. Eski emekleriniz gittiyse bunun için üzgünüm, benimde gitti. Fakat burada yaptığınız paylaşım ve algı yönlendirmeniz tamamen yanlış.

İyi forumlar.

bence yanlış düşünüyorsunuz insanların böyle düşünmesi hiç haksız değil fakat haklıda denemez diyelim
siz diyorsunuz  "Türklere WHITELIST özelliği getirildi" bence buda bir ırkçılık kendi ülkelerindeki kişiler ddos atsa kendi ülkesini engelleyemezler online geliyor gerek 1-2 online bence sonucunda insanlar oynasın diye bir mod yapıyorsun bazı kişiler oynayabiliyor bazıları oynayamıyor -neden? ülkeseler faktörler
neden bize koyun psikolojisindeki ülke gibi görüp diğeri ddos attıysa diğeride atıcak diye kıyaslıyorlar attarafı bir servere giricez 3k server var onların serverine kalmadıkki
Son düzenlenme: 27 Kasım 2020, 02:29:03 HasanEfe

Eamon

Sampta imkanlar kısıtlı biraz o yüzden adamlar hile kullanımının en kolay bir şekilde önüne geçmeye çalışmışlar. Şimdi onaylı bir sistem yapmak isteseler bu sefer bir çok oyuncuyu zorlamak yerinde kalıcaklar, tüm oyuncuları zor duruma sokmak yerine Türkleri tercih etmişler. Bilmiyorum garip olmuş biraz pek mantıklı bulmadım.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Backup

Hile kullanan oyuncular net vurduruyordur.  :anons:

Goddew

Ben şu anda sıfırdan COP CHASE modu kodlamak istiyorum ancak biliyorum ki, hile açan fazlasıyla insan olacak ve diğerlerinin zevkini kaçıracak bu sefer whitelist sistemi getirdiğimizdede yeni gelenler uğraşmayacak sunucu 5 10 kişide takılacak bu nedenle sizlere bir şey üretme isteği gelmiyor insanların.

_Code

Alıntı yapılan: Goddew - 27 Kasım 2020, 01:57:10

Şşşş bütün sırrı bozdun biz Türküz bize yanlış yapana Ddos atarız emeği hiçe sayarız hile kullanıp milleti trolleriz neden mi moruk çünkü biz türküz biz komiğiz

Şaka bir yana artık TR'de sunucu açmamaya karar verdim bu kitle hiçbir emeği haketmiyor.
Son düzenlenme: 27 Kasım 2020, 13:30:10 _Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Rexiun

Neden boyle seyler ben samp'ı bırakınca çikarki !