GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Forumumuzla İlgili Öneriler, Eleştiriler, Şikayetler

Başlatan Hwang, 02 Mart 2017, 20:07:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Scopen

Bildirimler kısmından bahsedilen iletiye gidemiyorum. Mesela biri mesajımı alıntılamış illa önce konuya girip son sayfada onu bulmam falan gerekiyor. Belki de direkt o bildirimler kısmından da gidilebiliyordur, öyleyse de ben yapamadım.

Cerberus.

Alıntı yapılan: Scopen - 03 Mayıs 2020, 20:57:53
Bildirimler kısmından bahsedilen iletiye gidemiyorum. Mesela biri mesajımı alıntılamış illa önce konuya girip son sayfada onu bulmam falan gerekiyor. Belki de direkt o bildirimler kısmından da gidilebiliyordur, öyleyse de ben yapamadım.
Evet kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor bu hatanın.

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Lé Spîke

En'ler yarışmasına web tasarımcısı gibi bir kategori eklenebilir. Grafik tasarımcılar yarışıyor. Biraz da biz yarışalım.

Tommy Vercetti

Hata mı bilmiyorum ama bazen tam mesaja götürüyor bazen de konunun herhangi bir mesajına.

Eamon

Samp Pawn Yardım bölümüne belki daha güzel bir düzen getirilebilir diye düşünüyorum. Yardım talebini bazı kişiler sistem yaptırmak için kullanıyor. Üstü kapalı yardım isteyerek bence bölümün amacı bozuluyor. Samp'ın forumunda da böyle yardım talebi konusuyla sistem yaptırmaya çalışan kişiler oluyor fakat sadece sistemin algoritması konusunda yardım ediliyor. Bence yardım talebini üstü kapalı sistem yaptırmaya çalışanlara izin verilmemeli çünkü insanlar üşengeç davranıyor, öğrenmek yerine birine yaptırırım diye düşünüyor ve 2-3 gün sonra bir daha pawnoya bile girmiyor. Zamanında sunucusundaki sistemlerin yarısını yardım talebinden yaptıran ve para kaldıranlar bile oldu sanırım.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

kingbelguzar

Forum kapanmadan önceki hesapları kullanabiliyormuyuz? veya aktif etme durumu gibi birşey söz konusu olabilir mi? Bazı arkadaşların 2017 gibi kayıt tarihleri var Adminlerin de dahil,acaba ikinci forumun açılış tarihleri 2017de mi başladı?

DracDonix

Forum Öneri
Forum'da her kullanıcı için bir hikaye barı oluşturulabilir. Trend konuların altında gözükür. Kullanıcılar istedikleri zaman anlıklarını forumda kiler ile paylaşır. Şahsen çok güzel bir sistem olur. 
[ @Hwang @Enkei ]
Son düzenlenme: 26 Haziran 2020, 14:17:03 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

timezen

"Duyurular" kısmı uzun zamandır değiştirilmiyor, değiştirilebilir.

huuu hep hi

raoz

Forumda herhangi bir linke tıkladığımız zaman açılan sitede forumun adresini bozuk bir şekilde başına alarak sonrasında tıkladığımız linki önüne koyup yönlendiriyor ve site açılmıyor, bu düzeltilmeli. Ya da sanırım sadece ben de oluyor bilmiyorum.
Örn:

Son düzenlenme: 10 Aralık 2021, 21:21:15 raoz

Impeccable

Enkei

Alıntı yapılan: Impeccable - 11 Kasım 2020, 18:13:50
Başarım sistemi çalışmıyor.

Tam olarak hangi başarımların çalışmadığını bildirir misiniz? Başarım sistemimizdeki bazı başarımlar adminler tarafından manuel olarak verilmekte, onlarla karıştırıyor olabilirsiniz.

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 19 Ekim 2020, 17:26:23
Forumda herhangi bir linke tıkladığımız zaman açılan sitede "www.gtamulti.com/forum"; adresini başına alarak sonrasında tıkladığımız linki önüne koyup yönlendiriyor ve site açılmıyor, bu düzeltilmeli. Ya da sanırım sadece ben de oluyor bilmiyorum.
Örn:

SSL protokolleri gereği linkinizi tam olarak yazmalısınız. Aksi taktirde bahsettiğiniz gibi bir hatayla karşılacaksınız. Örneğin: https://www.gtamulti.com, https://www.google.com vs.

Alıntı yapılan: DracDonix - 26 Haziran 2020, 14:08:49
Forum Öneri
Forum'da her kullanıcı için bir hikaye barı oluşturulabilir. Trend konuların altında gözükür. Kullanıcılar istedikleri zaman anlıklarını forumda kiler ile paylaşır. Şahsen çok güzel bir sistem olur. 
[ @Hwang @Enkei ]

Şu anlık düşünmüyoruz.

Alıntı yapılan: kingbelguzar - 15 Haziran 2020, 21:49:58
Forum kapanmadan önceki hesapları kullanabiliyormuyuz? veya aktif etme durumu gibi birşey söz konusu olabilir mi? Bazı arkadaşların 2017 gibi kayıt tarihleri var Adminlerin de dahil,acaba ikinci forumun açılış tarihleri 2017de mi başladı?

Sanırım GTATurk veri tabanından bahsediyorsunuz. GTAMulti ile GTATurk'ün veri tabanları birbirinden ayrı olduğu için eski hesaplara ulaşım GTAMulti üzerinden maalesef mümkün değil.

Alıntı yapılan: Eamon - 01 Haziran 2020, 06:47:49
Samp Pawn Yardım bölümüne belki daha güzel bir düzen getirilebilir diye düşünüyorum. Yardım talebini bazı kişiler sistem yaptırmak için kullanıyor. Üstü kapalı yardım isteyerek bence bölümün amacı bozuluyor. Samp'ın forumunda da böyle yardım talebi konusuyla sistem yaptırmaya çalışan kişiler oluyor fakat sadece sistemin algoritması konusunda yardım ediliyor. Bence yardım talebini üstü kapalı sistem yaptırmaya çalışanlara izin verilmemeli çünkü insanlar üşengeç davranıyor, öğrenmek yerine birine yaptırırım diye düşünüyor ve 2-3 gün sonra bir daha pawnoya bile girmiyor. Zamanında sunucusundaki sistemlerin yarısını yardım talebinden yaptıran ve para kaldıranlar bile oldu sanırım.

Bölüm, temel olarak yardımlaşma amacı güttüğünden belirli kısıtlamalar getirmek bölümün işleyişiyle ters düşebilir. Bölümü bahsettiğiniz amaçlar için kullanılması ise tamamen etik değerler ile alakalı olduğundan bahsettiğiniz kişilere yardımcı olup olmama veyahut bölüm üzerinden çıkar sağlayıp sağlamamak üyelerimize kalmış.

Bahsettiğiniz sorun SMF'in kronik sorunlarından bir tanesi. İlgileneceğiz.

Heleina

Çevrimiçi üyelerin listesi daha göze hoş gelecek şekilde düzenlenebilir. GTATurk'teki gibi.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Impeccable

Alıntı yapılan: Enkei - 26 Kasım 2020, 14:15:17
Alıntı yapılan: Impeccable - 11 Kasım 2020, 18:13:50
Başarım sistemi çalışmıyor.

Tam olarak hangi başarımların çalışmadığını bildirir misiniz? Başarım sistemimizdeki bazı başarımlar adminler tarafından manuel olarak verilmekte, onlarla karıştırıyor olabilirsiniz.

Kusura bakmayın yeni gördüm, manuel olarak verdildiğini bilmiyordum. Örnek olarak, "hello world" ve "seçmen" başarımları üyelere verilmiyor.
Son düzenlenme: 29 Kasım 2020, 13:10:02 Impeccable

Purgatory

İyi günler, GTATurk döneminde GTA 4 ve eklentileri için sonucunu imzamıza ekleyebildiğimiz bir checklist servisi vardı, o dönemdeki üyeler bilir. Böyle bir şey GTAMulti'ye de eklenebilir.

Ayrıca, telefon üzerinden forum sayfasının bağlantısına tıklayınca sitenin portalına atıyor bağlantı. Bu sadece bende mi böyle, yoksa herkes için mi geçerli, bir fikrim yok.

Minik bir sorun daha var, forum profilini düzenlerken rumuzum PSN ID kısmına yazılıyor otomatik olarak, o kısmı silip kaydettiğimde sorun kalmıyor ama yine de sinir bozucu bence. (Bu bug da yalnızca benden mi kaynaklı, emin değilim)
Son düzenlenme: 11 Mayıs 2022, 23:42:33 Anestezi Sebep: Şikayet de eklendi.

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 18 Ağustos 2021, 22:55:04
İyi günler, GTATurk döneminde GTA 4 ve eklentileri için sonucunu imzamıza ekleyebildiğimiz bir checklist servisi vardı, o dönemdeki üyeler bilir. Böyle bir şey GTAMulti'ye de eklenebilir.

Kusura bakma yazdığını epey geç gördüm ama yine de bilgim kadarıyla cevap vereyim dedim. Belki bu soruyu sormak isteyenler olursa onlar da görebilir.

İletilerde yer alan bütün araçlar bbcode'dan oluşuyor. Bu kodlar forum temasında yapılabilecek güncellemelerle bbcode'lar da güncellenebilirler. Checklist de bir bbcode. Eskisi kadar GTA oyunlarını %100 bitirmek için uğraşanlar olmadığı için checklist de çok talep edilen bir bbcode değil şu sırlar. Yine de eklenmesinde bir sakınca yok. O yüzden forum temasında güncelleme yapıldığında yönetim ekibine bu durumu belirteceğim. Ne zaman olur bilmiyorum. İleti paneline bir yenilik gelmesi gerekiyor zaten.

Alıntı yapılan: Anestezi - 18 Ağustos 2021, 22:55:04
Ayrıca, telefon üzerinden forum sayfasının bağlantısına tıklayınca sitenin portalına atıyor bağlantı. Bu sadece bende mi böyle, yoksa herkes için mi geçerli, bir fikrim yok.

Arada sırada böyle buglar olabiliyor. Ben pek rastlamadım ama devam ederse tekrar bildirirsen sevinirim :)