GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[YMG.NET.TR] Hosting Site Teması Satılıktır

Başlatan Alperen18, 12 Kasım 2020, 15:30:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alperen18

Merhaba Değerli Gtamulti Kullanıcıları , Biliyorsunuzki Ülkemizdeki Ekonomik Durumlar Pek İyi Değil Doların Artışı Biz Vatandaşları Etkiliyor Bizde Bunun Üzerine Arşivimizdeki Site Temalarını Satılığa Çıkarmaya Karar Verdik , Mevcut Tema 79  Dolar / 610 TL Etmektedir  , Tarafımca 26 Dolar / 200 TL Olarak Satılığa Çıkarılmıştır Tema Örnekleri Temanın Orjinal Fİyatı İçin Konunun Sonuna Link Bırakıcağım ;

Orjinal Tema Ücreti , Örnekleri

Alıcılar Benimle Ö.M Ya da Discord Üzerinden İletişime Geçebilir
Son düzenlenme: 13 Kasım 2020, 01:45:40 Alperen Olgun

Daxy

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

Alperen18

Warning

Alıntı yapılan: Daxy - 13 Kasım 2020, 10:16:21
satmaya gerek yok isteyene ben veririm.

Kendi emeğine laf edilince cıngar çıkarıyorsun amma velakin başka kişilerin emeklerine laf atabiliyorsun, çok iyisin ya.

Alperen18

Alıntı yapılan: Warning - 13 Kasım 2020, 11:20:13

Kendi emeğine laf edilince cıngar çıkarıyorsun amma velakin başka kişilerin emeklerine laf atabiliyorsun, çok iyisin ya.
Discorddan iletişime geçtim kendisinin elinde bu tema bulunmamaktadır sorun yok atsın tutsun.

Warning

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 13 Kasım 2020, 13:01:03
Alıntı yapılan: Warning - 13 Kasım 2020, 11:20:13

Discorddan iletişime geçtim kendisinin elinde bu tema bulunmamaktadır sorun yok atsın tutsun.

++REF

Oner

Tema çok basit. Giriş seviyesindeki bir front end geliştirici bunu yapabilir. Kimse buna 79 dolar vermez ki 26 dolar vereceğini de sanmıyorum. Basit bootstrap işlevleri kulanılarak yerleştirilmiş bir tema. Kusura bakma, bununla satış yapamazsın. Bu sitedekiler ücretsiz ve bazıları daha kaliteli.

Discord: Ascendency#7970

Alperen18

Alıntı yapılan: Oner - 13 Kasım 2020, 16:27:39
Tema çok basit. Giriş seviyesindeki bir front end geliştirici bunu yapabilir. Kimse buna 79 dolar vermez ki 26 dolar vereceğini de sanmıyorum. Basit bootstrap işlevleri kulanılarak yerleştirilmiş bir tema. Kusura bakma, bununla satış yapamazsın. Bu sitedekiler ücretsiz ve bazıları daha kaliteli.
Sabit Fiyata Göre Hareket Ediyorum ,  Fiyatımız Sabit Fiyata Endekslidir İndirim Yapılabilir , Değerli Yorumun İçin Teşekkürler

Warning

Rodri

Kurumsal firmanın tasarımını çalıp paylaşmışsın, kurumsal firmalar hakkında yasal işlem başlatabilir, bu şahsın forumdan uzaklaştırılması gerek.
Son düzenlenme: 14 Kasım 2020, 00:14:04 Racklesh

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Alperen18

Alıntı yapılan: Racklesh - 14 Kasım 2020, 00:11:13
Kurumsal firmanın tasarımını çalıp paylaşmışsın, kurumsal firmalar hakkında yasal işlem başlatabilir, bu şahsın forumdan uzaklaştırılması gerek.
Gerekli izinler alınmıştır , bu tema onlara özel değildir İnceleyin Lütfen

Coiner

Gerekli kanıtlar incelendikten sonra konu kilitlendi.

Coiner