GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

• Celestial - Hırsız Polis Sunucusu [PASİF]

Başlatan Caner K., 05 Kasım 2020, 03:46:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pegasus

Darth Aiden

Ooo bu haberi duymam beni sevindirdi
Başarılar Dilerim.

Pesimist

Hakankakkk

Başarılar, eski sunucudaki ortam harikaydı sunucu açılışını dört gözle bekliyorum

ibrahimkk

NeaL

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Caner K.

Alıntı yapılan: Hakankakkk - 06 Kasım 2020, 00:24:34
Başarılar, eski sunucudaki ortam harikaydı sunucu açılışını dört gözle bekliyorum

Teşekkürler, yakında buradayız.

Alıntı yapılan: ibrahimkk - 06 Kasım 2020, 01:21:45
Başarılar.
Alıntı yapılan: neales - 06 Kasım 2020, 15:40:56
Bol şanslar Caner :)
Alıntı yapılan: Xchatt - 06 Kasım 2020, 21:54:17
Klasik başarılar.

Teşekkürler.
Son düzenlenme: 07 Kasım 2020, 01:06:15 Caner K. Sebep: Flood ileti yasaktır.

Vupsen

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

İletileriniz kurallara uygun olacak şekilde son defa düzenlenmiştir. Devamı halinde düzeltmelerle yetinmeyecek ve gerekli işlemleri yapma mecburiyetinde kalacağım. Lütfen konunuzun trendlere adil bir şekilde yerini tutması için kurallara uyalım.

Joker683

TuraL.

alicox1

Başarılar dilerim bu ekibe hayranım ve yaptıkları işlerden çok memnunum. Tekrardan başlayacakları için çok mutluyum. Sabırsızlık ile tekrardan açılma sürecini iple çekiyorum. Umarım her şey tekrar eskisi gibi olur. Açılış kutlamalarını dört gözle bekliyorum.

İyi Forumlar.

Caner K.

Alıntı yapılan: Joker683 - 07 Kasım 2020, 01:19:18
Başırılar dilerim.
Alıntı yapılan: TuraL. - 07 Kasım 2020, 02:01:54
Başarılar Dilerim Caner K.
Alıntı yapılan: alicox1 - 07 Kasım 2020, 02:09:09
Başarılar dilerim bu ekibe hayranım ve yaptıkları işlerden çok memnunum. Tekrardan başlayacakları için çok mutluyum. Sabırsızlık ile tekrardan açılma sürecini iple çekiyorum. Umarım her şey tekrar eskisi gibi olur. Açılış kutlamalarını dört gözle bekliyorum.

İyi Forumlar.

Teşekkürler.

ShaXTR

bugra0127

Eski projenin tekrar doğuşu eminim o zaman ki gibi muhteşem olacaktır. Başarılar