GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

• Celestial - Hırsız Polis Sunucusu [PASİF]

Başlatan Caner K., 05 Kasım 2020, 03:46:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElChapo

Gaviria

Caner K.

Alıntı yapılan: KaraSakal - 05 Kasım 2020, 12:02:02
Biraz uzun sürdü ve düşündük, dönmeyelim mi?

Başarılar Dilerim.

Alıntı yapılan: ElChapo - 05 Kasım 2020, 12:23:13
Başarılar

Alıntı yapılan: Gaviria - 05 Kasım 2020, 12:29:28
başarılar

Teşekkürler.

Ek olaraktan sunucu açılış tarihini haftaya pazartesi olarak düşünüyoruz. (tam kesinleşmedi, daha uzayabilir)

Kesinleştiği vakit konu güncellenerek tarih eklenecektir, iyi günler.
Son düzenlenme: 05 Kasım 2020, 17:55:26 Caner K.

HELLBOY

Pesimist

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 05 Kasım 2020, 11:14:46
Alıntı yapılan: Caner K. - 05 Kasım 2020, 10:54:43
Alıntı yapılan: ArdaKndirmaz - 05 Kasım 2020, 10:40:28
Caner K en yakın arkadaşım olur, Her bulunduğu platformlarda başarı göstermiştir. Tutacağından eminim başarılar.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 05 Kasım 2020, 10:54:31
Alıntı yapılan: Caner K. - 05 Kasım 2020, 10:24:23
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 05 Kasım 2020, 10:06:54
Alıntı yapılan: Caner K. - 05 Kasım 2020, 09:41:38
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 05 Kasım 2020, 09:09:53
Pesimist varsa işiniz iş , tutmayacaktır Başarılar Dilerim.

Teşekkürler, tüm yükleri tek bir kişiye yıkmaktansa ekip şeklinde çalıştığımız için ortaya kaliteli bir iş çıkarttığımıza inanıyoruz. Bu sebepten dolayı tutacağına emin olabilirsin.
Geçmişte bulunduğunuz sunuculara dayanarak söylemlerimi gerçekleştiriyorum Caner K. Çoğu sunucuda yetkili/üst yönetim kadrosunda oldunuz arkadaşlarınızın sunucusunda o sunucular kapandı ve tekrar açıldı her seferinde farklı bir proje adıyla hepside neden kapandı ? Anlaşmazlık Sizdede böyle olacağına eminim Yetki/Para/Bakiye/Skor gibi oyunsal beceriler için proje açıyorsunuz ve 3 gün sonra kurucular arası tartışma çıkıyor ve ardından Sunucu kapanıyor değineceğim konu kalmadı. Bir anlık heves ile açtığınız sunuculara bile emek veren değerli samp kullanıcıları var bunlara haksızlık yapmayın Tutmayacaktır

Kim olduğunu bilmiyorum, ancak beni tanıyor gibisin. Açtığım sunucularda veya dahil olduğum farklı platformlarda yaptığım işleride biliyor olmalısın dahiliyle.

Önceki sunucular hakkında evet tartışmalar yaşandığı oldu buna karşı bir söz söyleyemem. Ancak mevcut açılacak sunucu uzun süredir yapmayı düşündüğüm public community projesine dahil olacağı için işi uzatacağıma emin olabilirsin. Buna kanıt olaraktan 2012 den beri aktiflik gösteren oyun topluluğumu ö.m yoluyla görebilirsin ve bu işin uzanacağına dahil ufak bir delil olur elinde.

Konuyu uzatmanın herhangi bir anlamı yok, düşüncen için tekrardan teşekkürler.
Bana aktif oyuncu kitlen Ö.M yoluyla gönderdiğin minecraft oyuncularıysa yaşı küçük kardeşlerimizi dolandırıyorsun  3 gün sonra proje bitince onlarda emekleri boşa gidicek ve  sampı bırakıcak , samp sizin gibi insanlar yüzünden gelişmemekte yazık.

Sana yolladığım platform ile bu sunucunun hiç bir ilgisi yok üstte dediğim gibi 3 gün içerisinde kapanmıyacağına dair ufak bir delil olarak sundum, bu kafada devam et asıl kendine yazık etmiş oluyor ve konu ileti sayısını arttırıyorsun. Tekrar ve tekrardan teşekkürler. Yazdıklarına daha fazla cevap veremeyeceğim, seviyeli bir tartışmanın sınırlarını aşmaya başladın. Bu eleştri değil karalamaya doğru gidiyor.
Ne oldu? Eleştiriler ağır mı geldi? Eleştiriye açık olduğunuzu zannediyordum , eleştiriye açık değilseniz hiç sunucu açmayın. Yazık Acıdım.
Bizim yüzümüzden samp bitiyormuş, dedi crack lisans ile firma kurmaya çalışıp çoluk çocuğun rıskına göz diken çocuk. Neyse fikirleriniz için teşekkürler, büyük bir yanılgınızı görmek üzere iyi günler dilerim.

Medcezir

Pesimist

Hispania

SA:MP ortamında sadece roleplay oynadığım için HP hakkında pek bilgim yok. Konu tasarımınız ideal gibi duruyor. Ekibinize başarılar diliyorum.

Pesimist

Alıntı yapılan: Hispania - 05 Kasım 2020, 19:30:28
SA:MP ortamında sadece roleplay oynadığım için HP hakkında pek bilgim yok. Konu tasarımınız ideal gibi duruyor. Ekibinize başarılar diliyorum.
Teşekkürler, HP hazzını tatmak istediğiniz zaman beklerim(z).

Pesimist

Virtual Dedicated Server (VDS) temin edildi.
Hosted TAB temin edildi.

Gamemode için çalışmalar devam ediyor, AG tabanlı gamemode veyahut faaliyette olan bir sunucunun Gamemode dahil komple devir teslimi ile kesinleşecek.

10 veyahut 15 Kasım gibi tamamen geliyoruz iyi forumlar  :oku2:

Pesimist

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)