GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
13 Ocak 2025, 02:44:18

Unique Roleplay - V1

Başlatan HakanUnique, 28 Ekim 2020, 14:27:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Warning

Lawnless

Paylaşımınız için teşekkürler, gerçekten yazık olmuş.

public class gtaMultiSignature {
    public static void main(String[] args) {
      System.out.println("How can I help you?");
      System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}

HakanUnique

Alıntı yapılan: Warning - 29 Ekim 2020, 11:41:22
Klon sunucular gruba katıldı.

Piyasadaki çoğu mod victim'a ait ve hepsi buglu bir moddu. Ben en güncel halini ve en temiz halini paylaştım. Sunucu açacaklar bu modu geliştirip açabilirler en azından gelişmiş mod kullanır insanlar.

Alıntı yapılan: Lawnless - 29 Ekim 2020, 11:42:31
Paylaşımınız için teşekkürler, gerçekten yazık olmuş.

Rica ederim, yazık olmuş demişsiniz fakat yazık olmadı bence...

HighsoN

Alıntı yapılan: HakanUnique - 28 Ekim 2020, 19:35:43
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 28 Ekim 2020, 18:35:47
Modu kurunca servere giriş yapınca Modeller hata veriyor yüklenmiyor nasıl cözebiliriz?

FAST-DL in-aktif ediniz.
Alıntı yapılan: Castroll - 28 Ekim 2020, 18:49:39
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 28 Ekim 2020, 18:35:47
Modu kurunca servere giriş yapınca Modeller hata veriyor yüklenmiyor nasıl cözebiliriz?
Aynı zamanda SQL kayıt olmuyor, sanırım benden kaynaklı bir hata, aynı sorunu yaşayanlar beğenebilir. (Az sonra XAMPP ile deneyeceğim.)

Eski SQL attım, yeni sql'i atmadım.

FAST-DL nasıl in-aktif edilir acaba? rica etsem daha detaylı anlatabilir misiniz?

Warning

Alıntı yapılan: HakanUnique - 29 Ekim 2020, 12:49:11

Piyasadaki çoğu mod victim'a ait ve hepsi buglu bir moddu. Ben en güncel halini ve en temiz halini paylaştım. Sunucu açacaklar bu modu geliştirip açabilirler en azından gelişmiş mod kullanır insanlar.

Sen Ciddi Misin, egonu tatmin etmek için herşey yapmaktan vazgeç 2 bug fixledin diye modun süper oldugu anlamına gelmiyor hem seninde modunda buğ oldugunu belirtmek isterim uy****rucular kayıt ettirememissiniz becerememissiniz uy****rucu bugu var silah klonlama bugu var bunları çözde gel burda ondan sorna bugsuz modmu diye tartışırız modun victimle aynı oldugunu belirtirim.
Son düzenlenme: 31 Ekim 2020, 17:17:08 flareoNNN Sebep: Sansür

AlberichClyn

Dört aydır victim moduyla uğraşıyoruz yüzlerce bug fixledik arkadaş 2 dk halletmiş yada hallettiğini sanıyor :/

Cowingwa

HakanUnique

Alıntı yapılan: Warning - 30 Ekim 2020, 00:19:54
Alıntı yapılan: HakanUnique - 29 Ekim 2020, 12:49:11

Sen Ciddi Misin, egonu tatmin etmek için herşey yapmaktan vazgeç s*ki kırık 2 bug fixledin diye modun süper oldugu anlamına gelmiyor hem seninde modunda buğ oldugunu belirtmek isterim uy****rucular kayıt ettirememissiniz becerememissiniz uy****rucu bugu var silah klonlama bugu var bunları çözde gel burda ondan sorna bugsuz modmu diye tartışırız modun victimle aynı oldugunu belirtirim.

Güldürme beni. Client ile silah klonlamayı fixleyebilirsin. 2 bug fixlemişsin diyor. En az 100 bug fixledi pawn coder'ımız. Hem bizim sistemlerden kaynaklı olan hemde modun kendine olan modlar. Victim modunu indir bakalım hangisi birebir aynı. Ben ne dedim hem en başta bug varsa söyleyin. uy****rucu bugu yoktu bu arada. Şunuda bleirtmek isterim benim bilmediğim buglar olupta senin bildiğin buglar olur. Biz bildiğimiz tüm bugları çözdük yanlış anlaşılmada olmasın.
Son düzenlenme: 31 Ekim 2020, 17:09:19 flareoNNN Sebep: Kışkırtıcı ve argo kelimeler silindi.

flareoNNN

@HakanUnique ve @Warning aranızdaki problemi konu üzerinden değil özelden halledin lütfen. Tartışma devamında cezalar dağıtılacaktır.

Kendimize nasıl admin vericez sunucuda girdim fakat veremiyorum? MySQL bağlantısınıda yaptım. @HakanUnique
Son düzenlenme: 04 Kasım 2020, 01:03:44 #47

HakanUnique

Alıntı yapılan: #47 - 04 Kasım 2020, 01:01:37
Kendimize nasıl admin vericez sunucuda girdim fakat veremiyorum? MySQL bağlantısınıda yaptım. @HakanUnique

sql oyuncular kısmından adminlevel 5 yazınız kendiniz oyundan çık gir gelir adminlik

Wiskhy

Alıntı yapılan: HakanUnique - 04 Kasım 2020, 20:51:46
Alıntı yapılan: #47 - 04 Kasım 2020, 01:01:37

sql oyuncular kısmından adminlevel 5 yazınız kendiniz oyundan çık gir gelir adminlik

SQL bağlantısı kurmama rağmen, aynı isimle bile girsem her giriş çıkış yaptığımda kayıt ediyor tekrardan.
Ayrıca oyuncular kısmına gelmiyor karakter ismim.
Birde modeller yüklenmiyor.
@HakanUnique