GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
12 Ocak 2025, 22:35:41

Unique Roleplay - V1

Başlatan HakanUnique, 28 Ekim 2020, 14:27:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HakanUnique

Merhaba;

Bundan 1 hafta önce askerlikten dolayı sunucuma yönetici arıyordum. Yönetici aramadan önce suncuyu kapatma kararı almıştım. Fakat server kurma hevesi olan bir kaç arkadaş beni bulduklarında onlara tüm herşeyi vermiştim. Ardından bunların yaptığı yanlıştan dolayı sunucumu kapatma kararı aldım. Kendileri 14-15 yaşlarında oldukları için ve tabikide elinde bana ait  bir oyun modu olduğu için tüm(forum,oyun,ts3,discord,client) yedeklerimi sizinle paylaşmaya karar verdim. Bu mod tamamen Victim modu üzerinden geliştirilmiştir. İçinde baya bir sistem var. Hepsini aşşağıdaki videoda atıcağım. Güle güle kullanın. Ter temiz bir moddur içinde client'in kaynak kodları olduğu için virüs olarak algılayabilir indirip indirmemeniz size kalmış. MOD TAMAMEN BUGSUZDUR FORUMUMUZA GELEN TÜM TİCKET'LARDA BELİRTİLEN BUGLARI ÇÖZDÜK. Yeni bug çıkar ise bize bildirin çözümünü anlatırız. İndirip direk sunucuyu açabilirsiniz. Herşey çok basitçe ayarlandı. Forum teması SMF 2.0.15 üzerinden geliştirilmiştir. SQL sorguları silindi.
Sunucuyu açtığınız an discord bot devreye giriyor, server.cfg'den discord token değiştirebilirsiniz. TeamSpeak3 bilgilerinide pawnodan değişebilirsiniz.

TEAMSPEAK3'TE 911 TS SİDE BULUNMAKTA BAĞLANIRKEN xx.xx.xx.xx:911 yazıp bağlanabilirsiniz. Not: TeamSpeak3 açmadan önce Lisans Aktif.exe'yi açınız ardından ts3 serverı açınız.

Sıfırdan sunucu açacaklar yine yırttı. Tüm sistemler mevcuttur eksik birşey yoktur. güncellemelerin hepsini altta yazıcağım. İYİ FORUMLAR !

V2 Mod: https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/unique-rpg-v2-original-(sql-dahil)/

Sistemler

Meslekler

Güncellemeler

Forum Görüntüleri

İndirme Linki: https://s2.dosya.tc/server19/crkzk0/tum_yedekler.rar.html
Virüs Total: https://www.virustotal.com/gui/url/dae4b1d3863c8b98e4b42d31fdc3eef7a4f909d4c6bd87749e9988c00181ffdf/detection[/color]

Son düzenlenme: 27 Kasım 2022, 11:43:31 HakanUnique

weoji

.
Son düzenlenme: 01 Ocak 2021, 17:19:28 wouldyoulikesomecoffe Sebep: Flood İletiler birleştirilmiştir.

weoji

.
Son düzenlenme: 01 Ocak 2021, 17:18:48 wouldyoulikesomecoffe Sebep: .

HakanUnique

Alıntı yapılan: wouldyoulikesomecoffe - 28 Ekim 2020, 14:39:20
Discord Botunudua Paylaş Lüğtfeeen

server.cfg'den kendi sunucundaki bot'un tokenini gir oto aktif oluyor.

DeadStriker

Unique Roleplay'de kısa ama güzel zamanlar geçirdik kodları kullacak kişiye şimdiden başarılar.

Merts

Castroll

Keşke paylaşılmasaydı ama, iş işten geçti. Eline kolun sağlık.

Goddew

Alperen18

Yazık Oldu Samp Platformunun Geleceğini hepimiz biliyoruz Bir ya da iki senesi kaldı bu platformun , Farkındaysanız yavaş yavaş kapanıyor sunucular 500 mblik oyunda bile tartışıyorsunuz birbirinizi çekemiyorsunuz ( ddos , hırsızlık , saldırılar ) ben hırsız polis ve freeroam sunucularından geliyorum freeroam bitti neden? ddos saldırıları çekemeyenler ,  ben demiyorum unique kraldır elbet hakanında yanlışları var ama şunu unutmayın freeroam bitti hırsız polis bitti sıra roleplay sunucularında , bu demek değildir rina  , safari kapanmayacak ama herşeyin sonu elbet gelir diyerek sözü bitiriyorum...

Castroll

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 28 Ekim 2020, 16:57:25
Yazık Oldu Samp Platformunun Geleceğini hepimiz biliyoruz Bir ya da iki senesi kaldı bu platformun , Farkındaysanız yavaş yavaş kapanıyor sunucular 500 mblik oyunda bile tartışıyorsunuz birbirinizi çekemiyorsunuz ( ddos , hırsızlık , saldırılar ) ben hırsız polis ve freeroam sunucularından geliyorum freeroam bitti neden? ddos saldırıları çekemeyenler ,  ben demiyorum unique kraldır elbet hakanında yanlışları var ama şunu unutmayın freeroam bitti hırsız polis bitti sıra roleplay sunucularında , bu demek değildir rina  , safari kapanmayacak ama herşeyin sonu elbet gelir diyerek sözü bitiriyorum...

Tabii ki sonu gelir ama SA:MP daha bitmez, en az 5 senesi var garanti.

Alperen18

Alıntı yapılan: Castroll - 28 Ekim 2020, 17:10:02
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 28 Ekim 2020, 16:57:25

Tabii ki sonu gelir ama SA:MP daha bitmez, en az 5 senesi var garanti.
Kalcor'a Bağlı Ve Şuanda Kalcor'a Bakarak söyleyebiliriz kısa ömrü kaldı böyle böyle sunucular biter gider 0.3DL Zaten geliştirmeyi bıraktı Kalcor abimiz

Belkide Gameover

Modu kurunca servere giriş yapınca Modeller hata veriyor yüklenmiyor nasıl cözebiliriz?

bloodsucker

Castroll

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 28 Ekim 2020, 18:35:47
Modu kurunca servere giriş yapınca Modeller hata veriyor yüklenmiyor nasıl cözebiliriz?
Aynı zamanda SQL kayıt olmuyor, sanırım benden kaynaklı bir hata, aynı sorunu yaşayanlar beğenebilir. (Az sonra XAMPP ile deneyeceğim.)

HakanUnique

FAST-DL in-aktif ediniz.Alıntı yapılan: Castroll - 28 Ekim 2020, 18:49:39
Aynı zamanda SQL kayıt olmuyor, sanırım benden kaynaklı bir hata, aynı sorunu yaşayanlar beğenebilir. (Az sonra XAMPP ile deneyeceğim.)

Eski SQL attım, yeni sql'i atmadım.