GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rain Roleplay | (BETA) | Eski Nesil, Yeni Zihniyet!!

Başlatan Anka, 02 Ekim 2020, 20:25:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WantedAlone

Herkesi bekliyoruz!! 20:00'da sizlerleyiz!!!

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

ParsMapping

Değerli oyuncularımız sunucumuzun açılış etkinliği özel tasarlanan ''Club'' haritasının içerisinde gerçekleşecektir.  Oyuna  girenler ID lerini rapor komutu ile yetkililere gönderebilirler. Gece saat 00:00'a kadar x2 payday olacaktır.

GokayA99

Alıntı yapılan: ParsMapping - 10 Ekim 2020, 17:49:30

Değerli oyuncularımız sunucumuzun açılış etkinliği özel tasarlanan ''Club'' haritasının içerisinde gerçekleşecektir.  Oyuna  girenler ID lerini rapor komutu ile yetkililere gönderebilirler. Gece saat 00:00'a kadar x2 payday olacaktır.

Çok az kaldıı !!

Anka

Alıntı yapılan: GokayA99 - 10 Ekim 2020, 18:49:01
Alıntı yapılan: ParsMapping - 10 Ekim 2020, 17:49:30

Çok az kaldıı !!

SON 10 DAKİKA!!

Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Anka

Yapılan ddos adı verilen saldırılar nezlinde konuşuyorum :) Kim olduğunuzu biliyoruz, yapmaya devam edin ki bizi gaza getirin, bizi manyak edin :)

Katılan herkese çok teşekkür ederiz, bugün bizimle birlikte olmanız bize çok özel duygular yaşattı. İnşallah yılmadan/pes etmeden bu işin peşinde olacağız.

Ts3 sunucularımıza yapılan saldırılar sonucu discord sunucumuzda bulunabilirsiniz.

Son düzenlenme: 10 Ekim 2020, 20:19:47 Anka

Anka

Sunucumuza gelen herkese çok teşekkür ederiz. Sunucumuzu beta sürümü olarak açmıştık, bunun için bug/hata gördüğünüz yerleri/sistemleri bize aktarırsanız seviniriz. Eklenmesi/düzenlenmesi gereken her türlü şeyleri bizimle paylaşabilirsiniz. Daha da fazla gelişmek için buna ihtiyacımız var, sunucu tekrardan aktif olacaktır. Bu konu altından bilgilendirme yapacağız, sağlıcakla kalın -Rain Roleplay Yönetim Ekibi.

Şunu da belirtmek istiyorum; biz rol için sunucu açıyoruz, hiçbir kâr amacı gütmüyoruz. Biz keyif alacağınız ve bizimde oynayabileceğimiz bir sunucu ortaya koymak istiyoruz. OOC Marketin olması kâr amaçlı bir sunucu olduğumuzu gösterebilir fakat OOC Marketin tüm gelirleri sunucuya verilecek, ilerleyen zamanlarda daha da güzel şeyler yapılacaktır. Bundan mütevellit sunucuda oynayan oyuncu sayısı ne kadar çok olursa bizim için o kadar iyi fakat çok oyuncu olup da rol dönmemesi durumu olmasını da istemiyoruz, bunun için çabalıyoruz ve çabalayacağız. Her şeyimizi sadece ve sadece rol yapmak, keyifli vakitler geçirmek için harcıyoruz.

Son düzenlenme: 10 Ekim 2020, 23:23:24 Anka

GokayA99

İstedikleri kadar ddos atsınlar. Ts ye saldırdılar eyvallah. Sampa da saldırdılar ping değerleri 30 u geçmedi :) Saldırı yapanlar çok büyük emek hırsızıdır... Burda günlerin emeği yorgunluğu var. Hak görüyor bunları

Sayanora

Harika bir sunucu çok başarılı buldum umarım uzun bi serüven olur başarılar #Rezz
Son düzenlenme: 12 Ekim 2020, 18:51:09 Sypnosis. Sebep: İletinin tüm harflerini büyük yazmak yasak.
★·.·´¯`·.·★ sᴀʏᴀɴᴏʀᴀ ★·.·´¯`·.·★

GokayA99

Alıntı yapılan: Sayanora - 11 Ekim 2020, 02:13:24
Harika bir sunucu çok başarılı buldum umarım uzun bi serüven olur başarılar #Rezz

Sizin gibi güzel düşünceli insanlar olduğu sürece...
Son düzenlenme: 12 Ekim 2020, 18:51:18 Sypnosis. Sebep: Düzenlenmiş ileti alıntılandığı için ilgili kısım düzenlenmiştir.

Cowingwa

Sunucunun tuttuğuna sevindim, tekrardan başarılar.

hellquards

Ne varsa eskilerde var, :helal: Başarılar kardeşlerim..

Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...

Abusivesnake17

Tekrardan başarılar diliyorum, sunucunun betadan çıkıp yarınki açılışını bekliyorum :)

Bu arada cumartesi yapılan açılış süperdi. Adminler ve helperlar gayet ilgililerdi. Umarım hep beraber daha iyi yerlere gelirsiniz.  ;)

Sayanora

★·.·´¯`·.·★ sᴀʏᴀɴᴏʀᴀ ★·.·´¯`·.·★

Barangazanfer

Bomba gibi sunucu.
Açılsında girelim yağ :)