GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rain Roleplay | (BETA) | Eski Nesil, Yeni Zihniyet!!

Başlatan Anka, 02 Ekim 2020, 20:25:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alp.

Alıntı yapılan: Anka - 08 Ekim 2020, 16:59:37

Sunucumuzun eşsiz maplerinden birkaçını daha sizinle paylaşıyorum, sizleri Cumartesi günü 20:00'da sunucumuza bekliyoruz.

Hadi bakalım, ben bile buradan heyecan duydum. Açılışta herkesin orada olmasını ve arkadaşlarmıza tam destek vermesini rica ediyorum. Güzel şeyler olacak!

Abusivesnake17

Çok az kalmış açılışa dört gözle bekliyorum umarım tüm beklentileri karşılarsiniz :)

DestroSAMP

Sistemler ve Maplar ile Harika Sunucumuz Hizmete Açılmasına Az kaldı  :kalp:

!Viskii

Ben böyle güzel Sistemi olan ve Mapi olan Sunucu görmedim Az kaldı açılmasına Tam Destek İçin Cumartesi Sunucuda Olacağım

Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

HasanEfe

Gelmek isterdim fakat cumartesi günü rina roleplay da çekiliş olucak :D

bloo13

Ambulans interioru güzel düşünülmüş. Yoksa, tropic marka yata da bir benzerini yapmanızı tavsiye ederim.

bloo13 | gumo
try to be a rainbow in someone's cloud

Utherz

Safari Roleplay'in zor zamanlarında başarılı bir şekilde devam ederseniz Safari'ye rakip olabilirsiniz. Başarılar.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Anka

Alıntı yapılan: Mütemadiyen - 08 Ekim 2020, 17:16:56
Alıntı yapılan: Anka - 08 Ekim 2020, 16:59:37

Sunucumuzun eşsiz maplerinden birkaçını daha sizinle paylaşıyorum, sizleri Cumartesi günü 20:00'da sunucumuza bekliyoruz.

Hadi bakalım, ben bile buradan heyecan duydum. Açılışta herkesin orada olmasını ve arkadaşlarmıza tam destek vermesini rica ediyorum. Güzel şeyler olacak!

Değerli yorumun için teşekkür ederim. Söylediğin gibi her şey çok güzel olacak :) Açılış günü sizi de sunucumuza bekleriz :)

Alıntı yapılan: Abusivesnake17 - 08 Ekim 2020, 17:24:45
Çok az kalmış açılışa dört gözle bekliyorum umarım tüm beklentileri karşılarsiniz :)

Buna hiç şüpheniz olmasın, her zaman en iyisi için çabalayacağız.

Alıntı yapılan: DestroSAMP - 08 Ekim 2020, 22:12:13
Sistemler ve Maplar ile Harika Sunucumuz Hizmete Açılmasına Az kaldı  :kalp:

Günler çabuk geçmiyor ki, bu heyecanı yaşayalım :)

Alıntı yapılan: !Viskii - 08 Ekim 2020, 22:40:26
Ben böyle güzel Sistemi olan ve Mapi olan Sunucu görmedim Az kaldı açılmasına Tam Destek İçin Cumartesi Sunucuda Olacağım

Burada sunduğumuz gölde bir damla su sadece. Daha da fazlası var, tanıtmadığımız daha fazla mapimiz ve sistemlerimiz var.

Alıntı yapılan: Armen - 08 Ekim 2020, 22:43:17

WantedAlone kusura bakma kardeşim, bu logo sanki bi tık daha iyi :)

Alıntı yapılan: HasanEfe - 09 Ekim 2020, 00:42:14
Gelmek isterdim fakat cumartesi günü rina roleplay da çekiliş olucak :D

Senin canın sağolsun, açılıştan sonra her zaman bekleriz.

Alıntı yapılan: bloo13 - 09 Ekim 2020, 01:09:46
Ambulans interioru güzel düşünülmüş. Yoksa, tropic marka yata da bir benzerini yapmanızı tavsiye ederim.

Pars'ın yaptığı her şey benim görüşümce çok güzel. Daha da fazlası eklenecek, daha da fazla sistem ile interior eklenecek.

Alıntı yapılan: Utherz - 09 Ekim 2020, 01:13:12
Safari Roleplay'in zor zamanlarında başarılı bir şekilde devam ederseniz Safari'ye rakip olabilirsiniz. Başarılar.

Yorumun için teşekkür ederim. Biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız, bizim kimseyi geçmek gibi bir derdimiz yok çünkü 1. hiç kimseyi geçemez :)

Arkadaşlar attığınız tüm yorumlar için gerçekten teşekkür ederim, sizleri açılış günümüzde aramızda görmekten gurur duyacağız. Umuyorum ki, sizlerin katılımı ve bizim gayretimizle oynanabilir güzel bir sunucu ortaya koyacağız. Açılış gününden önce Discord, Teamspeak3 ve Forum adreslerimizi ziyaret edebilirsiniz, aklınızda kalan tüm soruları sorabilirsiniz ve biz de cevaplamaktan gurur duyarız. İstediğiniz zaman gelip, muhabbetimize katılabilirsiniz. Şimdiden heyecan sardı, Cumartesi günü sunucumuzun açılışına tüm herkesi bekliyoruz, sağlıcakla kalın GTAMulti Ailesi!

GokayA99

Anka

Alıntı yapılan: GokayA99 - 09 Ekim 2020, 12:18:32

Tanıtım videomuz yayındadır, izleyip yorumlarınızı belirtirseniz seviniriz :)

Silent

Abusivesnake17

Trailer harika mapler çok iyi sadece tek temennim açılış, hadi bakalım yeni bir serüven başlıyor. :)

ParsMapping

Alıntı yapılan: Abusivesnake17 - 09 Ekim 2020, 14:06:39
Trailer harika mapler çok iyi sadece tek temennim açılış, hadi bakalım yeni bir serüven başlıyor. :)

Sunucumuzda henüz sizlerle paylaşılmayan oldukça fazla haritalar var umarım yarın açılışta hepsini görür ve beğenirsiniz.

WantedAlone

Alıntı yapılan: Anka - 09 Ekim 2020, 12:59:59

Tanıtım videomuz yayındadır, izleyip yorumlarınızı belirtirseniz seviniriz :)

Müko, Mükooo. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık!

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.