GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Safranbolu

Cruza

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 31 Ağustos 2020, 00:57:39
Alıntı yapılan: FrankL - 31 Ağustos 2020, 00:45:18
Başta Alperen olmak üzere yetkili ekibine başarılar, umarım istenilen yere gelinir.

Başaramadık abi x2 @FrankL

tıp okuyorum x28131892038912

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Dr.Dodo

Devtürk

Sunucu kitlesi gün geçtikçe düzelmekte. Daha iyi yerlere gelebilmesi dileğiyle

24.05.2018 Ertuğrul'un Babası

nikobernoo

Please (g)old days, come back.

Umut52!

Alice.

Alıntı yapılan: Devtürk - 31 Ağustos 2020, 14:04:37
Sunucu kitlesi gün geçtikçe düzelmekte. Daha iyi yerlere gelebilmesi dileğiyle

bencede. önceden daha az araba sürülüyordu, şimdi daha çok araba sürülüyordu.

Hata

Eğer sunucunun clienti hatalı olmasaydı daha güzel olabilirdi, başka bir sunucunun clientini kurunca Safari clientinden girerken crash veriyor, eğer düzeltirseniz sunucunuzun kitlesinin büyüyeceğini düşünüyorum.

sweezy

Amacım iğnelemek değil. Sadece görüşlerimi yazıyorum. Safari'nin şu anki durumu bana YNG'nin son halini hatırlattı. İnşallah YNG'nin yaşadığı acı sonu yaşamazsınız. Başarılar.

Shy

Holmes

Korsetto

Bırakalı kaç yıl olmuş, forum bile değişmiş. Ben de Safaride belirli dönemlerde helperlik yapmıştım. Eskileri konuşacaksak bence bu servera gelip gidenlerden en iyi admin Ramizdi, oyun içi bi karakteri vardı adını hatırlayamadım. O adamın döneminde ben iemdeydim ve adamın pasladığı roller çok iyiydi. MİT ve İEMİ birlikte yönetiyordu hatırladığım kadarıyla iemi alıp sıfırlayıp 30 kişi almıştı. 60-70 kişilik roller çeviriyordu. Onun dışında Batuhan Kural vardı o da iemdeydi. Turgutu savunanlar olmuş, arkadaş rol bilgisi bile yoktu adamın. Rolde mekanını bastık diye adam h2 den h1 e düşürdü beni.

Alice.

Alıntı yapılan: Korsetto - 04 Ekim 2020, 17:31:59
Bırakalı kaç yıl olmuş, forum bile değişmiş. Ben de Safaride belirli dönemlerde helperlik yapmıştım. Eskileri konuşacaksak bence bu servera gelip gidenlerden en iyi admin Ramizdi, oyun içi bi karakteri vardı adını hatırlayamadım. O adamın döneminde ben iemdeydim ve adamın pasladığı roller çok iyiydi. MİT ve İEMİ birlikte yönetiyordu hatırladığım kadarıyla iemi alıp sıfırlayıp 30 kişi almıştı. 60-70 kişilik roller çeviriyordu. Onun dışında Batuhan Kural vardı o da iemdeydi. Turgutu savunanlar olmuş, arkadaş rol bilgisi bile yoktu adamın. Rolde mekanını bastık diye adam h2 den h1 e düşürdü beni.

ramiz abi bana oyunu öğretendi, efsane adamdı

ParsMapping

Alıntı yapılan: Korsetto - 04 Ekim 2020, 17:31:59

Senın ramiz dediğin ruzgar degılmıydi

bloo13

Bir şeyler yine ters gitmeye başladı.

bloo13 | gumo
try to be a rainbow in someone's cloud