GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rives Roleplay Oyun Modu 2020

Başlatan deust, 03 Ekim 2020, 22:55:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deust

Rives Roleplay Oyun Modu:

VirusTotal:https://www.virustotal.com/gui/file/ec840b15401c45c235b36a93f3a9b1e0a3d0e62d7aa8494d4f824b187a096698/detection

Modda herhangi bur bug vesayre varsa deust#9999'discord adresimden ulaşabilirsiniz.
Son düzenlenme: 11 Şubat 2021, 13:49:34 Mellifluous Sebep: dosyada virüs bulunduğu için link silindi
dad

Vupsen

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Paylaştığınız içerikte indirme linki mevcutsa paylaşılan dosyanın virus total tarama linki koyulması zorunludur. Linki taratmak yasaktır, dosyanın kendisi taratılmalıdır.

24 saat içerisinde Virus Total taramalı linki eklemediğiniz takdirde link kaldırılacak ve konu kilitlenerek arşive taşınacaktır. İyi forumlar.

Hata

Night Roleplay modunu alıp yapıştırman dışında hiç bir sıkıntı yok xD

deust

Alıntı yapılan: Hata - 04 Ekim 2020, 00:31:34
Night Roleplay modunu alıp yapıştırman dışında hiç bir sıkıntı yok xD
:D Mod  oydu bende böyle paylaştım.
Son düzenlenme: 04 Ekim 2020, 11:42:52 deust
dad

HasanEfe

Galiba insanları satmadan birşeyler yapmayı hayla öğrenemedin :/

Alpaslan

Alıntı yapılan: HasanEfe - 04 Ekim 2020, 14:49:44
Hata isimli küçük arkadaşımızın "yardım talepleriyle geliştirdiği modun paylaşılmasını eleştirdiği" yorumu beğenmen gerçekten üzdü

Hata

Alıntı yapılan: Alpaslan - 04 Ekim 2020, 15:53:13
Hata isimli küçük arkadaşımızın "yardım talepleriyle geliştirdiği modun paylaşılmasını eleştirdiği" yorumu beğenmen gerçekten üzdü
O modu geliştirirken sadece 3 tane yardım talebi açtım...

Rodeiun

bunu bi insan niye indirsin beyin denilen şeye sahip değilmisiniz anlamıyorum geliştirme olarak yaptığınız şeyleri yapmak pawn bilen birinin 1 saatini almaz arkadaşlar rain modunu alıp iki üç sistem çalıp ekleyip yaptığınız mod. gereksiz platformda yer kaplıyor.

EmirKarapelit

Alıntı yapılan: Hata - 05 Ekim 2020, 00:02:06

eheheh victim altyapılı @Radless  Geliştirdiği modu alıp sadece Reece Roleplay modundakı telefon kiri alıp buğlar fixlenmiş yapılmış hadi baaki gelirsek her moddan .CMD: .Public .Stock .Forward CTRL C CTRL V yaparak mod geliştirmiş olamazsın hata'cım he bu arada sunuucma gelip vurmaya çalışmanda acizliğin 10/100'ü kendine ovh'den makine alda öyle vurmaya çalış azure vps ile internet script ile vuramazsın.

Hata

Alıntı yapılan: Asher - 07 Ekim 2020, 23:02:05
Alıntı yapılan: Hata - 05 Ekim 2020, 00:02:06

sunuucma gelip vurmaya çalışmanda acizliğin 10/100'ü kendine ovh'den makine alda öyle vurmaya çalış azure vps ile internet script ile vuramazsın.
Ben hiç bir şekilde kimsenin sunucusuna vurmaya çalışmadım, ddos hakkındaki bilgim %0 denilecek kadar az hayatımda hiç sunucu vurmaya çalışmadım burda gelip iftira atma

Gaviria

sharax

mod başlı başına bir bug deposu pawn dosyası desen zaten ona girmiyorum bile

baum224

Modda açık yok @sharax denen çocuk MySQL bağlamayı biliyor fakat beyinsiz olduğu için ucp li modu bağlamayı deniyor modda açık yok boş yorum eski sunucumuzu modu bizzat tarafımca baktım.

to greatest marina reborn