GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rain Roleplay | (BETA) | Eski Nesil, Yeni Zihniyet!!

Başlatan Anka, 02 Ekim 2020, 20:25:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sweezy

abi yapmayın teamspeak ne? ben bile 7-8 yıllık bir ts kullanıcısı olarak temelli discorda geçtim ve türk samp kitlesinin %90'ı discord kullanmaya başladı sizde discorda geçin

ParsMapping

Discord sunucumuzun aktif https://discord.gg/jXw5rk
Son düzenlenme: 03 Ekim 2020, 22:05:47 ParsMapping

WantedAlone

Alıntı yapılan: Mütemadiyen - 03 Ekim 2020, 21:41:46
Merhaba, eğer tanıtım konunuzun sahip olduğu donanımsal, maddisel ya da manevisel herhangi bir noktasına reklam yaptığınız forumdaki üyelerin eleştiri/düşünce ya da kendi fikirlerini almak istemiyorsanız ya da kötü düşüncelerini paylaşan üyeler için bu denli sert çıkışlar yapacaksanız konunuzu 'kilitli' olarak tanıtıma açın ve o şekilde gelişmeleri aktarın. Aksi takdirde hakarete varıcı iletilerinizi sürdürürseniz hem uzaklaştırma alır hem de tanıtım konunuz kilitlenip arşive taşınır, güzel forumlar dilerim.

edit: şimdilik bir seferliğe mahsus, tarafımdan hakaret içeren kelimeler iletiden silinmiştir.

İyi hoş güzel yorum atıyorsunuz da, tanıtımı bile bile kötüleyen bir kişiye sessiz kalırsak tepemize çıkacaktır. Başka sunucuların ağzını yapan kişiye uyarı vermezseniz bize de veremezsiniz. Ezberci zihniyetçileri düzeltmenizi arz ederim. Bu eleştiri yapan kişilerin hepsinin siciline bakın eski konulara bakın aynı adamlar, hep çekemeyen kişilerdir. Eleştiriye kabülum ama bu gömmedir! Bunu kabul etmiyoruz!

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Anka

Alıntı yapılan: ParsMapping - 03 Ekim 2020, 01:11:35
Sunucudaki Harita Tasarımlandan Bazıları

Bunlar ve daha fazlası sunucumuzda :) Ellerine sağlık Pars.

Alıntı yapılan: raptores16 - 03 Ekim 2020, 01:20:48
Pars varsa bizde varız başarılar ;)

Her zaman bekleriz :)

Alıntı yapılan: Daxy - 03 Ekim 2020, 02:11:05
Başarılar.

Değerli yorumun için teşekkür ederiz :) Sunucumuzu daha yakından tanımak için bekleriz.

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 03 Ekim 2020, 11:41:46
Başarılar!

Değerli yorumun için teşekkür ederim :)

Alıntı yapılan: MehmetDmr - 03 Ekim 2020, 12:13:02
Başarılar abicim @Anka

Sağolasın abim.

Alıntı yapılan: OnlySimon - 03 Ekim 2020, 19:15:49
Başarılar dilerim, Tanıtım hoş duruyor.

Yorumun için teşekkür ederim, tanıtımın sade olması çabasız gibi gözükebilir ama onun için ayrı çaba sarfettik. Tanıtım sade ve açık olması bizim için her şeyden önemli diyebiliriz :) Tekrardan görüşün için teşekkür ederim.

Alıntı yapılan: Aytuğ - 03 Ekim 2020, 20:10:33
Başarılar.

Değerli yorumun için teşekkür ederim Aytuğ :)

Alıntı yapılan: sweezy - 03 Ekim 2020, 22:00:28
abi yapmayın teamspeak ne? ben bile 7-8 yıllık bir ts kullanıcısı olarak temelli discorda geçtim ve türk samp kitlesinin %90'ı discord kullanmaya başladı sizde discorda geçin

Teamspeak3 bizim için çok değerlidir. Başlıktan da anlaşıldığı gibi Eski nesil dediğimiz olay bu. Bizim zamanımızda Teamspeak3 vardı ve biz onu kullanmayı daha çok tercih ediyoruz. Discord sunucumuz da var isterseniz katılabilirsiniz, ama yoğunlukla Teamspeak3 sunucumuzda olacağız. Tavsiyen için teşekkür ederim :)

Alıntı yapılan: ParsMapping - 03 Ekim 2020, 22:04:20
Discord sunucumuzun aktif https://discord.gg/jXw5rk

Discord sunucumuzun linki budur, isteyen herkes katılabilir. Şimdiden katılarak kaynaşma babında bizi mutlu edersiniz.

Arkadaşlar tanıtım konumuza olan ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Elbette bizim başarımızı kıskananlar olacak, geçmişte olduğu gibi. Bizi düşürmek için ağzımızdan laf almaya çalışanlar olacak. Pars ve WantedAlone benim ekibimdendir. Biz bu konuyu açıyoruz çünkü sizlerin de beğenisine önceden sunmak istiyoruz, sorunları halletmek istiyoruz. Ama bakıyorum ki sunucu daha açılmadan yermeler, sunucunun hiçbir şeyini görmeden atıp tutmalar, yok konu üzerinden tehditler vs. vs. Arkadaşlar biz bu sunucuyu AÇACAĞIZ! Ne kadar yırtınsanız da çabalasanız da biz AÇACAĞIZ! Bizi bu şekilde durduramayacaksınız, özellikle sevgili Moderatörümüze bildiriyorum; biz bu konuyu eleştiri kaldırmamak için, ego kasmak için açmadık. Biz bu sunucunun tanıtımını buraya açtık çünkü, zayıf yönlerimizi keşfetmeye, sizlere sizin istediğiniz türde sunucu sunmaya çalışmak için açtık. Eğer siz tartışma başlatan yorumları atan kişilere bir şey diyemiyorsanız, orası bizim konumuzu baltalamaz, baltalayamaz. Bizi kışkırtmaya devam etmeyiniz tüm GTAMulti ailesi, biz burada sevgi çerçevesinde bir iş yapmaya çalışıyoruz, siz diyorsunuz YOK VATAN DEVAMI YOK SAFARİ BENZEMESİ YOK ONUN BUNUN KARIŞIMI. Kardeşim beğenmiyorsanız konuya bir dislike atarsınız, yoruma da tutacağını sanmıyorum ama gene de başarılar dersiniz olur biter. Niye kendiniz hakkında kötü düşündürüp bizi de günaha ortak ediyorsunuz? Yapmayın, yaptırtmayın! Rica ediyorum ve bundan sonra kötü eleştiri hariç bakın tekrar yazıyorum kötü eleştiri hariç, başka sunucu adını veren(SAFARİ vs./Safari burada örnek olarak verildi) Kişisel sorununu buraya yansıtan kişiler olursa gerekli yerlere bildireceğiz. İyi forumlar dilerim GTAMulti ailesi.

ParsMapping

Hala forumumuza girip Aksiyon dolu İstanbul Emniyet Müdürlüğü oluşumuna oyunda olsa insanlara yardım edeceğiniz için  kendinizi iyi hissettirecek olan İstanbul Sağlık Müdürlüğü oluşumuna doğru söylemekten çekinmeyenler için RTV yayın kuruluşu oluşumuna sokaklara yargı dagıtmak için bir cümle birlik/topluluklara yada saygın bir iş adamı olmak için şirketlere başvuru atmadınız mı ? hadi sizde hemen forumumuza girin ve açılıştan önce yerinizi alın.

WantedAlone

Merhaba GTAMulti ailesi;

Sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum, yeni intromuz hakkında kararsız kaldık, rica etsem fikrinizi belirtir misiniz?

Son düzenlenme: 04 Ekim 2020, 21:13:59 WantedAlone
Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

sweezy

Alıntı yapılan: WantedAlone - 04 Ekim 2020, 19:24:59
Merhaba GTAMulti ailesi;

Sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum, yeni intromuz hakkında kararsız kaldık, rica etsem fikrinizi belirtir misiniz?

ikinci

Anka

Sizlere bahsettiğimiz gibi yeniliklere açığız ve yapılan bir yeniliği sizinle paylaşmak istiyorum, zamanla daha da fazlası sizlere sunulacaktır. Daha fazlası için bizi takip etmeye devam edin!

Mezarlık Sistemi

Ne işe yarayacak?

Mezarlık objesinin görünümü nasıl olacak?

Mezarlık obje satın alımı IG mi OOG mi olacak?

Almazsam oyun akışım etkilenir mi?

Ücretsiz olarak verilecek mezarlar var mı? Önemli kişilerin mezarları otomatik olarak eklenecek mi?

Bu sistem hakkında olan yorumlarınızı, eleştirilerinizi bekliyoruz. Bize sunabileceğiniz sistem önerilerini bu konu altına ya da forum adresimizde bize belirtebilirsiniz, iyi forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 05 Ekim 2020, 14:38:00 Anka

MehmetDmr

ParsMapping

TheDifference

ParsMapping

Anka

Alıntı yapılan: TheDifference - 05 Ekim 2020, 15:47:03
Başarılar dilerim.
Değerli yorumun için teşekkür ederiz.

Sizlere bahsettiğimiz gibi kendimize özgü haritalarımız olacak, bunlardan bir tanesini sizinle paylaşacağız.

Sadece fotoğrafta gördüğünüz kadar değil :) Bu sadece fragman diyebiliriz..

YiğithanÖğüt

Başarılar, sağlam bir proje olacağını düşünüyorum ve tam destek veriyorum. Umarım projenin değeri bilinir ve yeterli ilgiyi görür.

...

ParsMapping

Alıntı yapılan: YiğithanÖğüt - 05 Ekim 2020, 20:19:55
Başarılar, sağlam bir proje olacağını düşünüyorum ve tam destek veriyorum. Umarım projenin değeri bilinir ve yeterli ilgiyi görür.

Degerl yorumunuz için çok tesekkur ederim(z)