GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rain Roleplay | (BETA) | Eski Nesil, Yeni Zihniyet!!

Başlatan Anka, 02 Ekim 2020, 20:25:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Daxy

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

GokayA99

Alıntı yapılan: ParsMapping - 02 Ekim 2020, 21:05:53
Bahsi geçen sunucunun harita tasarımlarıda bana ait. o yüzden o konuda çok bir problem yaşanmaz sanırım

Senin yaptığın mapler yeter be..

DestroSAMP

Alıntı yapılan: ParsMapping - 02 Ekim 2020, 21:05:53
Bahsi geçen sunucunun harita tasarımlarıda bana ait. o yüzden o konuda çok bir problem yaşanmaz sanırım
Her zaman en kalitelisi

Rodeiun

MehmetDmr

Goddew

Rain, Vatan.

Safari'nin özentisi ama özenilecek bir sunucu değil maalesef ki.

ParsMapping

Rol görmeden yenilik görmeden sunucuyu görmeden safari özentisi diyebilmek hangi özgü birşey veya hangi uyusturucunun eseri? bildiğim kadarıyla met denen deBalga böyle bir yapmıyor  ama şaşırmamak elde değil. Rainrp safari özentisi değilde. bu tarz yorumlar egoistliğin bencilliğin atmanın özentiliğidir.  Safarinin bugun kötü olmasının tek sebebi admin kadrosundaki kişiliklerle alaklıdır. Benim Ts me geldinmi bikere sohbet ettin mi? de yargılıyorsun kendince
Son düzenlenme: 03 Ekim 2020, 21:37:20 Mütemadiyen

WantedAlone

Alıntı yapılan: ParsMapping - 03 Ekim 2020, 16:41:28
Rol görmeden yenilik görmeden sunucuyu görmeden safari özentisi diyebilmek hangi beynine özgü birşey veya hangi uyusturucunun eseri? bildiğim kadarıyla met denen deBalga böyle bir şizofreni yapmıyor  ama şaşırmamak elde değil. Rainrp safari özentisi değilde. bu tarz yorumlar egoistliğin bencilliğin bok atmanın özentiliğidir.  Safarinin bugun kötü olmasının tek sebebi admin kadrosundaki kişiliklerle alaklıdır. Benim Ts me geldinmi bikere sohbet ettin mi? de yargılıyorsun kendince

Salla :) Kendini avutsun anca. Böylelerine cevap verdikçe daha fazla üste çıkar. Çekemeyen o, hayatında başka bir sunucu görmediği için böyle konuşuyor.

Konu altında lütfen daha fazla tartışma yaratmayalım, eğer ki *şahsi* bir probleminiz varsa Teamspeak3 aracılığıyla bize iletebilirsiniz.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Goddew

Alıntı yapılan: ParsMapping - 03 Ekim 2020, 16:41:28
Rol görmeden yenilik görmeden sunucuyu görmeden safari özentisi diyebilmek hangi özgü birşey veya hangi uyusturucunun eseri? bildiğim kadarıyla met denen deBalga böyle bir yapmıyor  ama şaşırmamak elde değil. Rainrp safari özentisi değilde. bu tarz yorumlar egoistliğin bencilliğin atmanın özentiliğidir.  Safarinin bugun kötü olmasının tek sebebi admin kadrosundaki kişiliklerle alaklıdır. Benim Ts me geldinmi bikere sohbet ettin mi? de yargılıyorsun kendince

Anka'yı eski projelerindende tanırım, para uğruna yapamayacağı şey yoktur ayrıca yaptığınız yorumdada baya boş yapmışsınız sunucunun kadrosundan birisiyseniz açıkcası çok iç açıcı değil, yakıştıramadım yetkilinin bu tarz bi cevap vermesine.
Son düzenlenme: 03 Ekim 2020, 21:37:46 Mütemadiyen

ParsMapping

Yetkili olmam. Herşeye Yarabbi şükür diyeceğim anlamına gelmez herşeyi bir adabı vardır. Gelirsin buraya arkadaşlar tutacğınızı pek sanmıyorum ama genede başarılar dersin bizde seni baş üstünde ağırlarız teşekkürlermizi sunarız. Burada iyi ve ya kötü emek var günlerdir insanlar uğraşıyor onun özentisi bunun özentisi demek senin insanlıgına yakısıyor ? ama böyle bir yorum bana yakısmıyor öylemi. pekiala  degerli yorumunuz için çok tesekkür ederim.
Son düzenlenme: 03 Ekim 2020, 19:03:28 ParsMapping

OnlySimon

Başarılar dilerim, Tanıtım hoş duruyor.

Aytuğ

Goddew

Alıntı yapılan: ParsMapping - 03 Ekim 2020, 19:02:22
Yetkili olmam. Herşeye Yarabbi şükür diyeceğim anlamına gelmez herşeyi bir adabı vardır. Gelirsin buraya arkadaşlar tutacğınızı pek sanmıyorum ama genede başarılar dersin bizde seni baş üstünde ağırlarız teşekkürlermizi sunarız. Burada iyi ve ya kötü emek var günlerdir insanlar uğraşıyor onun özentisi bunun özentisi demek senin insanlıgına yakısıyor ? ama böyle bir yorum bana yakısmıyor öylemi. pekiala  degerli yorumunuz için çok tesekkür ederim.

Eğer görüşlere karşı saygılı bir şekilde cevap veremeyecekseniz konuyu kitleyin, sizleri aşşağılayacak bir şey söylemedim sadece özenilecek bir sunucu olmadığını belirttim, bu kadar yükselinecek bir şey demedim.

ParsMapping

Anlıyorum iletişim sorunu yasıyoruz sanırım en kısa zamanda Teamspeak3 adresimize bekliyorum konusarak daha iyi iletişim kurarız diye düşünüyorum iyi forumlar

Alp.

Merhaba, eğer tanıtım konunuzun sahip olduğu donanımsal, maddisel ya da manevisel herhangi bir noktasına reklam yaptığınız forumdaki üyelerin eleştiri/düşünce ya da kendi fikirlerini almak istemiyorsanız ya da kötü düşüncelerini paylaşan üyeler için bu denli sert çıkışlar yapacaksanız konunuzu 'kilitli' olarak tanıtıma açın ve o şekilde gelişmeleri aktarın. Aksi takdirde hakarete varıcı iletilerinizi sürdürürseniz hem uzaklaştırma alır hem de tanıtım konunuz kilitlenip arşive taşınır, güzel forumlar dilerim.

edit: şimdilik bir seferliğe mahsus, tarafımdan hakaret içeren kelimeler iletiden silinmiştir.
Son düzenlenme: 03 Ekim 2020, 21:45:06 Mütemadiyen