GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Birazda siyaset(Azerbaycan-Ermenistan)

Başlatan HasanEfe, 27 Eylül 2020, 23:37:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HasanEfe

Merhabalar arkadaşlar azerbaycanda oturan arkadaşım yaşı 18den büyük olanların hepsini askere alıcaklar gibi birşey söyledi internette araştırdım böyle birşey yok fakat biraz internette araştırınca azerbaycan kötü halde olduğunu anlarsınız

sizce ülkemiz ne gibi bir adım atıcak?
Edit:Bence türkiye çok destek vericek ilk başta asker gönderir daha sonra savaş devam ediyorsa s400 ile bir uyarı verebilir

ElChapo

- Yaşın kaç kardeşim ?
+ 19 Abi
- Gel sana silah verelim de 2 3 adam öldür.

[A]krep

Türkiye'nin destek verebileceğini sanmıyorum, hepsi göstermelik. Biz daha kendi başımızın çaresine bakamıyoruz. Siyasiler çıkıp Ermenistan'ı uyarır, daha fazlası olmaz.

You have to love yourself a fire.

HasanEfe

Alıntı yapılan: ElChapo - 27 Eylül 2020, 23:56:13
- Yaşın kaç kardeşim ?
+ 19 Abi
- Gel sana silah verelim de 2 3 adam öldür.

gel sprey yap, banada cbug öğretirsin

Alıntı yapılan: [A]krep - 28 Eylül 2020, 00:32:06
Türkiye'nin destek verebileceğini sanmıyorum, hepsi göstermelik. Biz daha kendi başımızın çaresine bakamıyoruz. Siyasiler çıkıp Ermenistan'ı uyarır, daha fazlası olmaz.

olabilme ihtimali var fakat çoğu kişi protesto ve eylemlere başlıyıcaktır ülkeyi zaten dolar öldürdü birde bu derken ://

Goddew

Sallamasyon, Azerbaycan işgal altındaki tüm topraklarını kurtardı iki güne Rusya devreye girer Ermenistan kaybettiği toprakla, Azerbaycan'da kazandığı toprakla devam eder.

Azerbaycan şu anda gayet iyi ilerliyor.

ReNN

azerbaycan askeri olarak ermenistanı lahmacun gibi katlar yer o yüzden desteklik bir durumda yok bence tek sorun rusya

Tyranus

Topyekûn bir savaşı iki tarafta istemeyecektir Hele ki şu glabol ekonomik sallantı da savaşa girmek bile bile lades demek olur karşılık verilir, halkın gazı alınır, Ermenistan'a ölüm naraları atılır iki tarafta rölantiye alır kendini sonra görüşmeler olur olayın üzeri soğur aylar sonra ermanistan yine vurur azerbaycan karşılık verir
Hep aynı senaryo : )

Goddew

Alıntı yapılan: Tyranus - 28 Eylül 2020, 21:36:24
Topyekûn bir savaşı iki tarafta istemeyecektir Hele ki şu glabol ekonomik sallantı da savaşa girmek bile bile lades demek olur karşılık verilir, halkın gazı alınır, Ermenistan'a ölüm naraları atılır iki tarafta rölantiye alır kendini sonra görüşmeler olur olayın üzeri soğur aylar sonra ermanistan yine vurur azerbaycan karşılık verir
Katılıyorum.

sweezy

Alıntı yapılan: [A]krep - 28 Eylül 2020, 00:32:06
Alıntı yapılan: Goddew - 30 Eylül 2020, 01:06:44
Katılıyorum.
puhahahaha