GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 14:19:32

Diziler Bölümü - Genel Sohbet

Başlatan Quadismic, 23 Şubat 2019, 12:23:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bozan

Quadismic

Alıntı yapılan: Bozan - 27 Mart 2020, 15:37:56
Alıntı yapılan: Quadismic - 08 Ocak 2020, 13:31:20

Üstat yine yardırıyorsun :D

yok artık gözlerime inanamıyorum! Hoş geldin sefalar getirdin! Bu akşam galaya bekliyorum!!

Bozan

Alıntı yapılan: Quadismic - 27 Mart 2020, 15:39:59
Alıntı yapılan: Bozan - 27 Mart 2020, 15:37:56
Alıntı yapılan: Quadismic - 08 Ocak 2020, 13:31:20

Üstat yine yardırıyorsun :D

yok artık gözlerime inanamıyorum! Hoş geldin sefalar getirdin! Bu akşam galaya bekliyorum!!
Yerimi ayır usta oradayım :)

Quadismic

Muhteşem bir ekiple muhteşem bir gala geçirdik. Gerçekten keyifli 1 saatti. İnşallah bir sonraki projemizin detaylarıyla yakında görüşmek üzere!

Emerald

Bölümdeki dizilerin bir kaçını seyrettim ve hepsi çok hoşuma gitti. Sadece bir şeyi merak ediyorum; fotoroman şeklinde çekilmiyor mu artık ? Eski tarzı özledim de :D

mayob

Alıntı yapılan: Emerald - 28 Mart 2020, 22:05:27
Bölümdeki dizilerin bir kaçını seyrettim ve hepsi çok hoşuma gitti. Sadece bir şeyi merak ediyorum; fotoroman şeklinde çekilmiyor mu artık ? Eski tarzı özledim de :D
Fotoroman eskide kaldı artık hepimiz videoya geçtik. :)

keronazo

Daha önce Gta Sa'da DYOM kullanarak bir dizi çekmiştim fakat bu foto şeklindeydi. Birkaç sorum olacak, ilgilenen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

1- DYOM'a eskiden Windows 7'de ENB kurarak çalıştırabiliyordum ancak Gta Windows 10 da biraz sorunlu bir oyun. ENB kurunca çalıştırmayı başarıyorum, ancak bu sefer de DYOM oyundan atıyor. Bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen var mı?

2-MTA'da film çekenleri gördüm, sizce bu konuda DYOM'mu yoksa MTA'mı daha başarılı?

3-DYOM kullanılırken kamera açıları sabit, farklı bir açı kullanabileceğim bir CLEO, ince hareketler yapabileceğim bir CLEO var mıdır?

Cevaplarsanız sevinirim.

Suç ve Ceza kısa filmime ulaşmak için tıklayın

mayob

Alıntı yapılan: keronazo - 14 Nisan 2020, 01:47:05
Daha önce Gta Sa'da DYOM kullanarak bir dizi çekmiştim fakat bu foto şeklindeydi. Birkaç sorum olacak, ilgilenen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

1- DYOM'a eskiden Windows 7'de ENB kurarak çalıştırabiliyordum ancak Gta Windows 10 da biraz sorunlu bir oyun. ENB kurunca çalıştırmayı başarıyorum, ancak bu sefer de DYOM oyundan atıyor. Bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilen var mı?

2-MTA'da film çekenleri gördüm, sizce bu konuda DYOM'mu yoksa MTA'mı daha başarılı?

3-DYOM kullanılırken kamera açıları sabit, farklı bir açı kullanabileceğim bir CLEO, ince hareketler yapabileceğim bir CLEO var mıdır?

Cevaplarsanız sevinirim.

1 - San Andreas v1.00 exe indirmen lazım. Yeni versiyonlarda modlar düzgün çalışmıyor ne yazık ki. Oyunun kendisi bile uyumluluk sorunları çıkarıyor.

2 - MTA animasyonlar açısından kat kat daha üstün fakat bildiğim kadarıyla önce server açman lazım. Daha önce @Quadismic 'in server'ında denemeler yapmıştım ve çok komplike gelmişti. DYOM kullanmanı öneririm. Ve muhakkak son sürümünü kullan. Eski sürüm hata verebiliyor. Ve yine aynı şekilde son sürüm Cleo kur.

3 - Smooth Camera ve SA Cam Hack'i aynı anda kullanabilirsin. İkisinin avantajlarını harmanlayarak kaliteli sinematik görüntüler almak mümkün.

Kolay gelsin.

keronazo

Alıntı yapılan: mayob - 14 Nisan 2020, 02:09:19
Alıntı yapılan: keronazo - 14 Nisan 2020, 01:47:05

Cevaplarsanız sevinirim.

1 - San Andreas v1.00 exe indirmen lazım. Yeni versiyonlarda modlar düzgün çalışmıyor ne yazık ki. Oyunun kendisi bile uyumluluk sorunları çıkarıyor.

2 - MTA animasyonlar açısından kat kat daha üstün fakat bildiğim kadarıyla önce server açman lazım. Daha önce @Quadismic 'in server'ında denemeler yapmıştım ve çok komplike gelmişti. DYOM kullanmanı öneririm. Ve muhakkak son sürümünü kullan. Eski sürüm hata verebiliyor. Ve yine aynı şekilde son sürüm Cleo kur.

3 - Smooth Camera ve SA Cam Hack'i aynı anda kullanabilirsin. İkisinin avantajlarını harmanlayarak kaliteli sinematik görüntüler almak mümkün.

Kolay gelsin.
Cevapladığın için teşekkür ederim, MTA bana da biraz karışık geldiği için DYOM'a devam etmeyi düşünüyorum.

Suç ve Ceza kısa filmime ulaşmak için tıklayın

MerveC

Erkan

Alıntı yapılan: MerveC - 25 Eylül 2020, 21:15:44
Süper OLmuş fotolarınız :)))
Görseller gerçekten gayet iyiymiş

Heleina

Eskiden GTATurk'te ne kadar aktifti diziler, burada ilgi görmemesi gerçekten çok üzücü.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

KamilPanpa37

Beyler öncelikle herkeze selamlar, eskiden Gtatürk forumunda da dizileri sık sık takip ederdim, dizi çeken üyeler hep bir aksiyon, mafya dizileri, ve askeri diziler çekiyorlar. Hiç romantik komedi ve duygusal aşk temalı projeler düşünen yok galiba. -Çok merak ediyorsan git TV'den izle veya internet ortamında izle diyebilirsiniz, zaten boş zamanlarımda birbirinin kopyası yüzlerce gereksiz aşk dizileri ve filmleri ile pandemi sürecinde ergen kızlar gibi TV izliyorum :D  Ama benim merek ettiğim husus şu, bazı dizi yapımcıları öyle güzel katraj teknikleri kullanıyor ki, o karakterleri her açıdan çok özenle yakalıyor ve animasyon çeşitliliği konusunda bile çok zenginler, artık nasıl animation cleo modları kullanıyorlar bilmiyorum. Yani dizi yapan kişiler Tv kanallarında ki gibi hep birbirini tekrar eden ucuz prodüksiyonlu klişe aksiyon dizilerini temel almaktansa, ben bir izleyici olarak daha yaratıcı projeler ortaya koymalarını isterim. Bu arada kesinlike yanlış anlaşılmasın, diğer projeleri şahsi açıdan hiç bir göndermede bulumuyorum, adam mafya aksiyon dizileri, ve askeri diziler çekmek isterse o onun tercihidir izleyici olarak bize saygı duymak düşer.  :)
Son düzenlenme: 25 Ocak 2021, 18:31:23 KamilPanpa37