GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 12:06:19

[ANKETLİ] GTA Vice City İşletmeler

Başlatan lazlow, 18 Kasım 2019, 13:19:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhannedBatal

raoz

InterGlobal Film Stüdyosu. Herkesin tekte geçtiği çatıdan çatıya motorla atlama görevini ben 2-3 deneyişte anca geçerdim. Hâlâ öyle.
Son düzenlenme: 10 Aralık 2021, 19:04:57 raoz

lazlow

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 25 Eylül 2020, 15:26:48
InterGlobal Film Stüdyosu. Ulan herkesin tekte geçtiği çatıdan çatıya motorla atlama görevini ben 2-3 deneyişte anca geçerdim. Hâlâ öyle.
Ben de öyleyim :D Bir de motorun duman alması var

Bilinmeyen Bey

%63 Oyla Malibu Gelmiş. Muhtemelen Bunun neden Olduğunu biliyoruz. BU işletmenin Araba Yarışı cok saçma. Yani Oyun Bize en kazık , en kötü arabayı. Diğerine ise En güzel arabayı veriyor. İşin Komik yani şu: "Eğer Benden daha güzel sürersen senin sürücün olcam". Sıkıntı şurda. Eğer Ben Senden Daha iyi sürüyorsam ben sana neden ihtiyaç duyam? Galiba En Kolay İşletme Pole Position Club. 1-2 Saat kadınları izlemeniz lazım. Bu En kolayı

Impeccable

Malibu'nun görevleri zordu bayağı.

☆☬κɪɴɢ☬☆

Alıntı yapılan: Uzzy - 20 Kasım 2019, 16:42:32
Malibu görevinde Lance'yi kurtarma vardı o görevde zorlanmıştım 2 kere ölmüştüm.
ayn dostum o gorevde bende zorlandim :helal:

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

yusufir

Alıntı yapılan: agg1401 - 23 Kasım 2019, 15:26:32
Cherry Popper Dondurma Fabrikası bunun püf noktasını bilen beni yeşillendirebilir mi?

Öncelikle bu görevin amacı, 50 müşteriye dondurma satmaya çalışıyoruz. Biz o görevde dondurma değil, aslında uy****rucu satıyoruz. Bu sebeple de peşimize sürekli polis takılıyor. Bu görevi rahatlıkla tamamlamak istiyorsanız, aracınızı Pay'n'Sprey'e yakın yerlerde durdurmanız.. Polis peşinize takıldığı zaman hiç zorluk çekmezsiniz. 50 müşteriye dondurma (uy****rucu) sattıktan sonra, araçtan indiriğiniz vakit görev tamamlanmış olacaktır.

Purgatory

Ben Sunshine Autos'taki arabalardan bazılarını bulmakta zorlanırdım, kendileri çıkmazdı caddede çünkü. Ayrıca, önceleri Dildo Dodo ve tershane görevi de zorlardı beni.

Gladiator