GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Türk Youtuberler kaç para kazanıyor?!

Başlatan Can Demir, 20 Eylül 2020, 11:53:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Can Demir

Heleina

Şu tipleri sokakta görsen yüzüne bakmazsın, kazandıkları paralara bak. Hayatta birşeyler yapmak için boşuna uğraşıyoruz resmen.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Can Demir

Alıntı yapılan: Helen - 20 Eylül 2020, 15:33:23
Şu tipleri sokakta görsen yüzüne bakmazsın, kazandıkları paralara bak. Hayatta birşeyler yapmak için boşuna uğraşıyoruz resmen.
Adalet olmayan bir dünya, inşaatta çalışıp gerçekten ter dökenlerden 100-200 katını alıyorlar.

Xchatt

Arkadaşlad ağlayıp zırlamaya gerek yok günümüz dünyası değişiyor adamlar buna ayak uydurup parayı kırıyor. Sende aç bi kanal tutarsa kazan.

Sa-Mp 2014-2020

Can Demir

Alıntı yapılan: Xchatt - 21 Eylül 2020, 09:27:16
Arkadaşlad ağlayıp zırlamaya gerek yok günümüz dünyası değişiyor adamlar buna ayak uydurup parayı kırıyor. Sende aç bi kanal tutarsa kazan.
Kanka o kadar kolay değil işte, youtubede milyonlarca video çeken veletler yüzünden senin videon sürekli arkadaşın ya izler ya izlemez, ya prim yapacaksın, torpilin olacak yada tutmazsın yani, youtube de yaklaşık 5 yıldır varım bunu çok iyi anladım.

sDahdal

Alıntı yapılan: Helen - 20 Eylül 2020, 15:33:23
Bu kadar kolaysa "YouTuber" olmak seni zorla tutan yok buyur ol bakalım kolay mı zor mu :)

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

HasanEfe

Birde çolul çocuğun paralarıyla "Katıla özel video" var demeleri :D
birde çolul çocuğun paralıyla şarkı yapıp kendilerine sanatçı demeleri(geçen youtubede geçerken şöyle bir yorum gördüm "ağzı olan şarkı yapıyor" malesef :/)

pieria

çok yararlı içerik bence eline sağlık can demir tsk

kracauer

1 dakika reklam izlemenin ona kazandırdığı 68 cent oradan yola çıkabilirsiniz.

Magia Roleplay