GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kafes Dövüşünü Kazanmanın Yolu

Başlatan Razor02, 22 Ağustos 2020, 17:58:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Razor02

İki gündür uğraşıyordum; fakat bıçaklı adamlardan dayak yiyordum hep. :D

Bugün nihayet şampiyon olabildim, bulduğum bir yöntem sayesinde. Çoğunuz biliyordur gerçi ama, bilmeyenleriniz de vardır diyerek anlatayım.

Karşıdaki adamın bıçağını ya da sopasını almadığınız sürece öleceksiniz, dolayısıyla adamın silahını almanız lazım. Adam bıçağını veya sopasını size salladığında ve SAĞ MOUSE tuşu ile adama kilitlenmişken hemen SPACE tuşuna basın ve ardından hızlıca SOL MOUSE tuşuna basın. Adamın silahını alacaksınız ve işiniz oldukça kolaylaşacak.

Her raunt sonunda adamdan aldığınız bıçak veya sopa varsa kaybediyorsunuz, yeni raundun başında tekrar almanız gerekiyor rakibinizden.

Şampiyonluğu ve "Ayı Dövüşü" achievement'ını kazandım. :D

Resimler: gta4.net

Konu GTATurk'ten Prisonéro'ya aittir.
Son düzenlenme: 22 Ağustos 2020, 19:01:58 Razor02

Heleina

Alıntı yapılan: Razor02 - 22 Ağustos 2020, 17:58:40
Karşıdaki adamın bıçağını ya da sopasını almadığınız sürece öleceksiniz

Konuya bunu yazmaya gelmiştim tam da. :D Eski sitedeki içeriklerin buraya kazandırılması güzel oluyor. Teşekkürler.
Son düzenlenme: 22 Ağustos 2020, 19:27:05 Helen
Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Vupsen

Momma's Boy görevinde 3. rauntta kazanacağım diye uğraşırken hep kaybediyordum. :D Paylaşım için teşekkürler, işe yarar. :helal:

Razor02

Alıntı yapılan: Helen - 22 Ağustos 2020, 19:25:23
Alıntı yapılan: Razor02 - 22 Ağustos 2020, 17:58:40
Karşıdaki adamın bıçağını ya da sopasını almadığınız sürece öleceksiniz

Konuya bunu yazmaya gelmiştim tam da. :D Eski sitedeki içeriklerin buraya kazandırılması güzel oluyor. Teşekkürler.

Evet :) Rica ederim.

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 22 Ağustos 2020, 21:29:07
Momma's Boy görevinde 3. rauntta kazanacağım diye uğraşırken hep kaybediyordum. :D Paylaşım için teşekkürler, işe yarar. :helal:

Ben nedense konsolda hiç zorlanmadan bitirmiştim. Rica ederim :)
Son düzenlenme: 23 Ağustos 2020, 07:08:57 Sypnosis.

jyonsae

vay a* herifin derdine bak
Son düzenlenme: 23 Ağustos 2020, 14:21:06 Coiner Sebep: Küfürlü kısım sansürlenmiştir.

Impeccable

Bilgi için teşekkürler, GTA IV'de oyunun başlarında rakibin silahını nasıl alacağımızı öğreniyorduk aslında ama yine de bilmeyenlerin işine yarayacaktır.:helal:

Gladiator

Bilgi için teşekkürler. Faydalı.:helal:

lazlow

Bir de aradaki mesafeyi de korumak gerekiyor. Yoksa adam çok yakınken eğilsek bile karşılık veremeden yumruk yeriz.

Rakibin elindeki sopa veya bıçağı almak için de eğilmeden önce silah tuttuğu elin tersine geçmemiz ve eğilmemiz gerekiyor. Mesela adam sağ eliyle sopa tutarken bizim de adama kilitlenerek soluna geçip öyle eğilip karşılık vermemiz gerekiyor.

Levi

Zamanında oynarken ben de becerememiştim şu kafes dövüşlerini. İnternetten bakıp yapmıştım. 😈

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

ReveR