GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vupsen

TheDarkside

Her ne kadar Enesi sevmesem de çoçuk bence disiplin ve yonetım konusunda hakkını veriyordu.
adamı harcadılar evet yazık oldu şimdi gel tekrar deseler tekrar dönüceğini de sanmıyorum bu saaten sonra.
bana kalırsa doğancan ve enes ikili olarak o zamanların efsanesiydi ama gel gör ki ikisini de harcadılar..

Gavirilia

Alıntı yapılan: Kunter - 25 Temmuz 2020, 19:13:19
Alıntı yapılan: Rotex - 25 Temmuz 2020, 18:55:27
Ulan şu konuya Alperen, herkesin banı tekrardan kayıtsız şartsız kaldırılıp kadro tekrardan büyük bir revize edilip sunucudaki gereksiz tüm politikalar kaldırılmış, sunucunun performansı için geliştirmeler yapılmıştır. Diye bir bildirim atsa sunucu anlık 200 görmezse ben bir şey demiyorum ama harbiden iyi bir politika sıkmayan bir politika lazım polislere üstünlük getirilmedi ic ooc cezalara tekrar el atmalılar.

Ciddi, ciddi başlayacağım tek sunucu ama yeter ki şu yukarıda yazanlar uygulansın ve duyrulsun.
Boşuna yazıyorsun bunları kurucunun umrunda değil ki sunucu. Zaten 6 7 ayda bir güncelleme geliyor. Kendini god sanan Yunus A7 kadrodan çıkarılmadıktan sonra ve şu sunucuya adam akıllı bakmadıkları süreç bu sunucunun gelişme imkanı mümkün değil. Elimizde yeterinde AR-GE önerileri var diyorlar fakat en son güncelleme 5 ay önce geldi, madem elinizde yeterince öneri var neden gerçekleştirmiyorsunuz? Adminlerin userlere karşı tavırları sakin ve anlayışlı olması gerekirken aksi oluyor.İC Cezalarda birşey yok, OOC Cezalara gelirsek bence Rinadaki gibi oyuncunun sicil geçmişine ve adminin inisiyatifine bağlı olarak işlemlerin yapılması gerek. Fakat bu dediklerimizi hiç bir yönetim takmayacak bunuda söyleyeyim.
"yunus adminim hile değilim banımı açın ltfn"

Goddew

Alıntı yapılan: Cartel - 27 Temmuz 2020, 22:10:23
Ulan şu konuya Alperen, herkesin banı tekrardan kayıtsız şartsız kaldırılıp kadro tekrardan büyük bir revize edilip sunucudaki gereksiz tüm politikalar kaldırılmış, sunucunun performansı için geliştirmeler yapılmıştır. Diye bir bildirim atsa sunucu anlık 200 görmezse ben bir şey demiyorum ama harbiden iyi bir politika sıkmayan bir politika lazım polislere üstünlük getirilmedi ic ooc cezalara tekrar el atmalılar.

Ciddi, ciddi başlayacağım tek sunucu ama yeter ki şu yukarıda yazanlar uygulansın ve duyrulsun.
Boşuna yazıyorsun bunları kurucunun umrunda değil ki sunucu. Zaten 6 7 ayda bir güncelleme geliyor. Kendini god sanan Yunus A7 kadrodan çıkarılmadıktan sonra ve şu sunucuya adam akıllı bakmadıkları süreç bu sunucunun gelişme imkanı mümkün değil. Elimizde yeterinde AR-GE önerileri var diyorlar fakat en son güncelleme 5 ay önce geldi, madem elinizde yeterince öneri var neden gerçekleştirmiyorsunuz? Adminlerin userlere karşı tavırları sakin ve anlayışlı olması gerekirken aksi oluyor.İC Cezalarda birşey yok, OOC Cezalara gelirsek bence Rinadaki gibi oyuncunun sicil geçmişine ve adminin inisiyatifine bağlı olarak işlemlerin yapılması gerek. Fakat bu dediklerimizi hiç bir yönetim takmayacak bunuda söyleyeyim.

Bunu diyen kim la? :D

fegerhagat

Daha önceden de yorum yapmıştım çok fazla bir şey yazmayacağım, sadece genel şeyler yazacağım.

Herkesin iyi kötü anısı olmuştur benim mesela zorlu holding kara eylül gibi birliklerde olduğum zamanlar benim için ve arkadaşlarım için çok iyi zamanlardı. TV34 basmıştık o bile çok eğlenceliydi. Roller falan sıkıntı yok zaten herkesin oynadığı dönemler yani 2015-2016 belki 2018 sonuna kadar kural ihlalleri yaşansa da herkesin sevdiği bir sunucu olmuştur burası. Benim yapılan kural ihlallerine karşı bir sorunum yok aslında, ben de zamanında çok ihlal yaptım arkadaşlarım da yaptı aslında çok yok ama yaptık yani DM falan. Ben DM yapmadım diyen kişiyi bilemem ama bunu diyenlerden bazıları yalan söylüyordur.

Benim asıl olayım tamamen yönetim ve oluşum gidişatıdır, çoğu kişinin de bunlardan şikayetçi olduğunu düşünüyorum. Önceden birlik açıldığı zaman birliği başına illa ki ya helper ya da admin geçiyordu. O kadar uğraş verdiğin tanıtıma birliğe uraş vermeyen tamamen alakasız biri geçiyordu hem de yönetime. Hadi şimdi bu kalktı, bunun hakkında şikayetçi olmak pek doğru olmaz ama yönetim ve iem, ibb, tv34 gibi oluşumların çok sıkıntısı var. İEM giriyorsun, tek günde memur 1 + asayiş oluyorsun ve neden olduğuna dair hiçbir fikrin yok(ben olmuştum, önceki sayfalarda yazıklarımı okuyabilirsiniz). Neden olduğuna dair bir fikrin yokken sana pm geliyor, ts üzerinden de pm geliyor ve seni yargılıyorlar. "Nasıl memur olursun, sen tek günde gelmedin mi, asayiş olduğun için bizim birimimizle(trafik) dalga geçmeye çalışma" diye mesajlar alıyorsun ve üstüne üstlük arkandan konuşuyorlar, neyse ki arkadaşım o odada ve söylenenleri duyuyor zaten pek bir şey değiştirmedi sesli olarak ama bu gelen şikayetler üzerine rolümü iyi yapmama rağmen ansızın bir gün ts çekiliyorum ve çıkartılıyorum bu birimden. Arkadaşımla da trafik divizyonunda olduğumuza seviniyorum artık baskınlar olabilecek falan ya da onunla devriye atabileceğim diye seviniyorum işte. İEM bu kadar, kısaca özetlemek gerekirse torpil ve sırf adamlar senin memur 1 + asayiş olmana kızgın, hak etmediğini düşündü diye çıkartılıyorsun. Diyecek bir şey yok.

TV34 hakkında pek şikayetim yok roller de iyi ama üst yerlerde arkadaşın varsa oluşuma girdiğin an gazeteci + hızır haber falan o tarz rütbe vardı pek hatırlamıyorum işte o rütbeye ulaşabiliyorsun saniyesinde.

İSM hakkında da şikayetim yok hiç orada rol yapmadım.

Birliklere de diyebileceğim pek bir şey yok aslında ama sırf güzel bir tanıtım hazırladın diye tanıtıma onlarca yorum geliyor alıntı diye ya da yargılıyorlar işte böyle tanıtım yasak falan sonra rol yapamayacağını anlayıp kapatıyorsun birliği. Üstüne üstlük arkadaşlarım helperlere sorduklarında cs6 ile edit yapmanın yasak olduğunu, sadece lsrp kullanabileceklerini söylüyorlar(en azından öyle söylenmiş bilgim yok) bunun üzerine de rolünü yapan arkadaşlarım birliği kapatıyor.
Konu pek o değil birlikler falan güzel hoş ilerliyor ama benim oynadığım zaman böyleydi. Şimdi nasıl bilemem.

Admin kadrosunun da tamamen-belki birazı- oyuncularla hiç ilgilenmeyen, bug talebi attığında ya 30 dakika sonra ilgilenen ya da destek talebinle bile ilgilenmeyen adminler var. Sadece bu değil, birliğe katılırken adam seni sonra mülakata alacağım diyor ama almıyor ya da iem başvurusu atıp sicilden iptal olunca ts gittiğin ve reddeden adminin sana "kurallar değişecek, şu an geçici onlar" demesi üzerine çıkış yapıp diğer alımı beklemen daha sonra da kuralların değişmeyip o adminin sana yalan söylediğini anlamış olman gibi şeylerle dolu.

Çok şey yazmayacağım dedim ama yazıyı tekrarlamak istedim, yazıyı isterse yetkililer silebilir spam ya da başka bir şeye giriyorsa. Güzel anılarım da oldu kötü anılarım da oldu, iyi günler. Yönetim şu an nasıldır bilemem.
Sunucu oynanır mı, önerir misin derseniz oynanabilir de oynanmayabilir de. Size kalmış.

bu arada bir şeyler daha yazayım dedim iletileri gördüm sonradan

Sunucunun daha güzel bir hale gelmesi için sponsor adminlik, bakiyeli araçlar ve başka türlü şeylerin kaldırılması gerek diye düşünüyorum. Sunucu ekonomisini bozmaya giden şeyler bunlar. Hadi ekonomi pek önemli değil sponsor adminlik kalkmalı tamamen. 120 liraya adam alıyor sonra da admin mülakatında hiçbir önlemalınmadan sadece adamı etrafında döndürerek admin alımına alıyorlar(denk geldiğim kdarıyla böyle belki değişmiştir). Ama bu sistemin iyi tarafı başarılı olursan veriyorsun para onun dışında vermiyorsun en azından dolandırıcılık yapmamaları güzel.

Bu arada hem böyle bir şey olmaz hem de çok saçma olur. Zaten sunucuda doğru düzgün bir ban açılma sistemi yok, banlanan karakter tamamen banlanıyor hatta benim tonlarca emek verdiğim yan hesap sırf grafik tasarım başvurusunu ayrı karakterlerden tek bir karakter için yaptım diye ban yedim yani biraz saçma ama şikayet açılması daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Yine de yaptığım yanlıştı bir şikayetim yok.
Kısacası bence öyle bir şey olmamalı, banlanan 200-400 kişi yoktur zaten sadece sunucuyu dm için oynayanlar vardır onların da banının kalkmaması en iyisi.

Can!~

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

scythe

Alıntı yapılan: Rotex - 27 Temmuz 2020, 22:29:59
Alıntı yapılan: Cartel - 27 Temmuz 2020, 22:10:23

Bunu diyen kim la? :D
benden bahsediyor arkadaş .d

Yazılımcı

Safariyi çok severdim ve oynayarak oynardım halada oynarım ama artık benim için safari bitti. Adminleri dinlemeden jaile atıyor safari hayatımda ilk defa dm den gittim sunucu politikasılık bir şey yoktu.

jyonsae

Goddew

Yunus admin ayrılmış bu kadar lafa dayanamayıp galiba :D

nikobernoo

Ayrıldığını nerden çıkardın bence atılmıştır

Please (g)old days, come back.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Provazano - 29 Temmuz 2020, 13:35:52
Ayrıldığını nerden çıkardın bence atılmıştır
Adam askere gidiyor. Ondan saldı.

Yazılımcı

scythe