GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 23:51:22

Anti Sobeit

Başlatan laéx, 02 Haziran 2020, 01:15:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

starhan01

RapidFire

Alıntı yapılan: Silver - 02 Haziran 2020, 16:48:23
Eski bir algoritma, işe yarayacağını düşünmüyorum.
Kesinlikle.
İlk 4. ve 5. Postu okudum, geri kalanları okumadım.
Bu algoritma, "NOP" kullanılarak çok basit bir şekilde atlatılabilir "PutPlayerInVehicle" ve "RemovePlayerFromVehicle" kullanılırsa, etkisiz kalır.

UZAYLI

hadi konu açmak için konu açayım

HasanEfe

Ne kadar hile açılırsa %100 fixlemek imkansız oyuncu kitlen zaten düzgünse böylelerini anlar ve adminin banlıyıcağını bilir

eğer yönetim ekibin kötüyse oyuncularında otomatik olarak kötü oluyor böylece hile açarlar.

yinede yararlı paylaşım.
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2020, 02:31:17 HasanEfe

laéx

Alıntı yapılan: UZAYLI - 21 Temmuz 2020, 10:58:45
hadi konu açmak için konu açayım
Konu açmak için hiç bir zaman konu açmadım. Açtığım konularada bakarsanız ayda yılda bir kere açmışımdır. Boş yorum yapmayın.
Alıntı yapılan: HasanEfe - 23 Temmuz 2020, 02:30:01
Ne kadar hile açılırsa %100 fixlemek imkansız oyuncu kitlen zaten düzgünse böylelerini anlar ve adminin banlıyıcağını bilir

eğer yönetim ekibin kötüyse oyuncularında otomatik olarak kötü oluyor böylece hile açarlar.

yinede yararlı paylaşım.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Haklısın SA:MP da bir hile hiç bir zaman %100 fixlenemez CLIENT kullanılsa bile.

sharax

Eski bir yöntem kolay bir şekilde atlatılacağını düşünüyorum, bunu türkçeleştirip kullanırsanız daha iyi bir yöntem olur.

https://pawno-info.ru/threads/system-anti-sobeit-3-varianta.260365/

Impeccable

laéx

Yorumlarınız için teşekkürler.

Feick

Öncelikle paylaşım için teşekkürler, ancak diğer arkadaşların dediği gibi eski nesil Johnny Project 2.6v sürümü gibi sobeitleri engeller. Yeni sürüm sobeitlere bir zarar vereceğini sanmam.

laéx

Alıntı yapılan: Feick - 08 Eylül 2021, 23:40:56
Öncelikle paylaşım için teşekkürler, ancak diğer arkadaşların dediği gibi eski nesil Johnny Project 2.6v sürümü gibi sobeitleri engeller. Yeni sürüm sobeitlere bir zarar vereceğini sanmam.
Tabiiki güncel sobeitleri engelleyeceğini bende zannetmem, yorumun için teşekkürler.

baum224

Project attack gibi sobeit paylaşımlarına kolayca ulaşılabiliyor ve bu hile bu sistemde algılanmıyor, fakat yinede yararlı paylaşım bazı yoksul insanlar açıp gezebiliyor.

Tekrardan dediğim gibi eline sağlık!

to greatest marina reborn

laéx

Alıntı yapılan: harika kenzy - 09 Eylül 2021, 18:18:18
Project attack gibi sobeit paylaşımlarına kolayca ulaşılabiliyor ve bu hile bu sistemde algılanmıyor, fakat yinede yararlı paylaşım bazı yoksul insanlar açıp gezebiliyor.

Türk oyuncuların  %90'ı hile açıyor maalesef, yabancı sunucularda oynama şansı bulmuştum yabancılarda türkler kadar fazla hile açan yok sunucularındaysa temel hilelerin fixleri var sadece. Yorumun için teşekkür ederim.

baum224

Alıntı yapılan: Sherloque - 09 Eylül 2021, 18:54:12

Türk oyuncuların  %90'ı hile açıyor maalesef, yabancı sunucularda oynama şansı bulmuştum yabancılarda türkler kadar fazla hile açan yok sunucularındaysa temel hilelerin fixleri var sadece. Yorumun için teşekkür ederim.
Bu konuda seni destekliyorum yabancıları esas alarak söyler isek Türk'ler hile daha çok açıyor fakat herşeyin bir engelleme yöntemi vardır, tekrardan dediğim gibi eline sağlık!

to greatest marina reborn

Feick

Alıntı yapılan: harika kenzy - 11 Eylül 2021, 00:04:21
Alıntı yapılan: Sherloque - 09 Eylül 2021, 18:54:12

Bu konuda seni destekliyorum yabancıları esas alarak söyler isek Türk'ler hile daha çok açıyor fakat herşeyin bir engelleme yöntemi vardır, tekrardan dediğim gibi eline sağlık!
Bu kullandığınız hileler yabancıların elinden çıkıyor ama sen bilirsin :(