GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:56:03

GTA Vice City Pek Bilinmeyen Detaylar

Başlatan Vupsen, 18 Haziran 2020, 22:33:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fahrenheit

Gifli bir şekilde anlatım daha hoş olmuş fakat konu geliştirilmeli, ellerine sağlık arkadaşım.

alicaliskan

Harika bir konu,eline sağlık :)s

Vupsen

Alıntı yapılan: Levi - 10 Temmuz 2020, 00:36:04
Alıntı
Sokakta polislerin suçluları kovaladığını görebilirsiniz.Suçluyu yere sererek polise yardımcı olursanız 50$ örnek vatandaş bonusu alıyorsunuz.

Vice City belediyesi bile $50 verirken bizde sinema bileti.
Buna da şükür. :D

Alıntı yapılan: fahrenheit - 10 Temmuz 2020, 00:40:24
Gifli bir şekilde anlatım daha hoş olmuş fakat konu geliştirilmeli, ellerine sağlık arkadaşım.
Alıntı yapılan: alicaliskan - 10 Temmuz 2020, 14:53:50
Harika bir konu,eline sağlık :)s
Yorumlarınız için teşekkür ederim. :)

MuhannedBatal

Shade

Alıntı yapılan: lazlow - 09 Temmuz 2020, 22:47:45
Alıntı yapılan: Anestezi - 09 Temmuz 2020, 18:57:59
Alıntı yapılan: lazlow - 01 Temmuz 2020, 00:57:08
Alıntı yapılan: Impeccable - 23 Haziran 2020, 00:48:06
Bu arada bugün oynarken fark ettim, bazen arabanın içerisindeyken radyodan fırtına uyarısı yapılıyor ve köprüler kapatılıyor. Zamanının ötesinde bir oyun gerçekten.
O biraz da köprülerin neden kapalı olması gerektiğine dair bir bahane. Hani fırtına varmış da ondan köprüler kapanmış gibi. GTA 3'te köprü kırılıp, yeniden yapıldığı için kapalıydı. GTA 4'te de terör saldırıları nedeniyle polisler köprüleri kontrol altına aldığı için kapanmıştı. GTA 5'te böyle bir kısıtlama yoktu ama Michael ve Trevor, başı mafya babasıyla belada olduğu için bir süre şehire giremiyordu. San Andreas'taki ve diğer oyunlardaki köprü kapanma sebeplerini hatırlayamadım. Bilen varsa, hatırlatırsa çok iyi olur.
Peki oyun içindeki sebepleri saymazsak The Lost And Damned'den önceki oyunlarda niçin giriş yapılamıyordu diğer yerlere? Diğer adaların içini en başta dolduramadıkları için mi? Yani şöyle, diğer adaya git ama senin oraya gidip de yapabileceğin bir şey yok ki demek miydi amaçları?

Bu arada, San Andreas'ta C.R.A.S.H ekibi Carl'ın şehir dışına çıkmasını yasaklamıştı. Hernandez arayıp "Şehirden ayrılmaya çalışma, büyük hata edersin" demişti. (Ama bu neden köprülerin kapanmasının sebebi olsun ki) Bu kuralı çiğnersek dört yıldızla aranıyorduk.
Köprülerin kapalı olması oyuncuları görev yapmaya itmek içindi. Şu kadar görev yaparsan köprü açılır gibi kural koymuşlar. TLAD ve sonraki oyunlarda da bunu kaldırmışlar. Hikaye gereği TLAD ve TBOGT görevleri sırasında köprüler zaten açılmıştı. Oyuncular zaten GTA 4 ile Liberty City'i ezberlemişti. Aynı şehir için köprüleri kapatmak anlamsız olurdu. GTA 5'te de bu kısıtlama aza indirildi. Köprü yerine karakter açma şekline dönüştürüldü.

Aylar geçmiş konu üzerinden ama cevap vermek istedim Luis ve Johnny Liberty Cityde yaşayan oranın sakinleriydi Niko Amerikaya kaçak giriyordu biliyorsunuz Parasız,Pulsuz,Pasaportsuz belkide bundan mütevellit Niko ilk bölümlerde Broker dışına çıkınca dikkat çekip aranmaya başlıyordu.

lazlow

Alıntı yapılan: Shade - 26 Eylül 2020, 16:01:25
Aylar geçmiş konu üzerinden ama cevap vermek istedim Luis ve Johnny Liberty Cityde yaşayan oranın sakinleriydi Niko Amerikaya kaçak giriyordu biliyorsunuz Parasız,Pulsuz,Pasaportsuz belkide bundan mütevellit Niko ilk bölümlerde Broker dışına çıkınca dikkat çekip aranmaya başlıyordu.

Aylar, yıllar geçse de bilgi verileceği zaman süre limiti yoktur. Çok yerinde bir tespit, tebrik ediyorum :)

yusufir

Bir ekleme de benden olsun;

Radyoda son dakika haberi anons edilirken, haber sona erene kadar radyoyu kapatamaz ya da değiştiremezsiniz.

Gladiator