GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Can!~

Riki

Çolak

en iyisi enesti keşke o zamanlara dönsek
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2020, 15:16:24 Sypnosis. Sebep: Küfür silinmiştir.

Krater

Alıntı yapılan: Provazano - 05 Temmuz 2020, 18:43:04
Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 05 Temmuz 2020, 17:38:45
Alıntı yapılan: Rotex - 05 Temmuz 2020, 17:22:05
Beyler Alperen ekibin başına deneyimli birini getirse adam eder, ilk başta su Yunus denen herifi bi atsın ardındanda Barış'ı A7'ye çeksin bak bakayım çatır, çatır adminler nasıl disiplinli oluyor. Ancak tek adam yönetmeli A7 falafoş olmamalı 10 tane adam A7 olursa ağırlığı kalmaz. Tıpkı Zeta zamanından kalma yönetim biçmi gibi.

Barış'tan olmaz. Adam sınava girecek bu yıl. Bu sunucu uğruna çocuğun hayatı kaymasın. Hedefleri olan biri kendisi. Eski A7'lerden biri alınabilir diyecem ama tüm eski A7'ler kötü ayrıldı. Bi Yunus(Eski) bi ben doğru düzgün ayrıldım.  Yeni kan çıkmadı bi yerden sonra.
Aslında Turgut admin geri dönse bu sunucu eski günlerine döner (good old days)
Turgut (A8) gelsin, bak bakalım nasıl hizaya diziyor.

Doğan

admin ekibi gelişir ise daha iyi yerlere gelebilir
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2020, 15:19:54 Doğan Sebep: Kışkırtıcı kısım kaldırılmıştır.

nikobernoo

Konuşuyoruz konuşuyoruzda Turgut adminin dönme ihtimali çok düşük, Alperen ekibe almaz Turgutu.

Please (g)old days, come back.

Bliss

Alıntı yapılan: Provazano - 08 Temmuz 2020, 18:18:33
Konuşuyoruz konuşuyoruzda Turgut adminin dönme ihtimali çok düşük, Alperen ekibe almaz Turgutu.

Alpereni bırak Turgut abiden bayadır haber alamıyorum sanırsam telefon numarasını da değiştirmiş öldü mü kaldı mı belli değil.

Dr.Dodo

Turgut ihtimali yok bence. Boşa konuşmayın onu. Ha Turgut'u alacaklarsa bence yanında yeni de bir developer bulmalılar Turgut'a abi çekebilecek. Alperenle Turgut yapamaz. Safari bey de bu hatayı yapmaz bence. Alperen de o kadar uğraştığı modu salmaz.

Alice.

Alıntı yapılan: Bliss - 08 Temmuz 2020, 18:22:35
Alıntı yapılan: Provazano - 08 Temmuz 2020, 18:18:33

Alpereni bırak Turgut abiden bayadır haber alamıyorum sanırsam telefon numarasını da değiştirmiş öldü mü kaldı mı belli değil.

Zaten Turgut admin banlı. (bildiğim kadarıyla)

Göktuğ61

Şu kötü gitti bu kötü gitti diye yorum yazıyorsunuz, Turgut admin geri dönsün diye yorum yapıyorsunuz ya Turgut adminin ne yaptığını lütfen hatırlar mısınız? Adam kendi oluşumunu kurardı dün gibi hatırlıyorum o oluşuma baskına gittiğimizde holdingin tepesinden füze yemiştik.

Enes admin diyen var, Enes admini kendileri bitirdi şahsi görüşüm Enes admine çok büyük ayıp ettiler.Enes admin A7 iken canım cicim olanlar bırakınca farklı şeyler oldu..Enes admine kötü bir şey de bulamıyorum diğer A7ler hakkında yazayım bari.

Adını vermeden devam edeyim, bir A7 rol yapmayı "bence" bilmiyor her bir soygunda insanların kafasına sis bombası atıyor ee benim önümde rehine vaar? 

-Banane, al sana sis.
Soygun başarısız olur, böyle fazlasıyla role yazık edildi.

Yine başka bir A7miz Kurtlar Vadisi Pusu veya türevlerini çok izlemiş olacak ki herhangi bir örgüte dahil olmasa bile en azından rol çıksın, insanlar kaosa sürüklensin zaten zor bir şekilde rol sürdürüyoruz bir şey patlayınca insanlar kafası kopmuş tavuk gibi sağa sola koşuyor, rol çıkmıyor ki, neyse dur al sana bomba, bum.

Bu olayların hepsini A7lere bağlamak haksızlık olur, oynayan ve rol yapanlar için söyleyeyim herkes kendisine bir baksın, toplu roller çıkartmaya çalışın, çoğu sunucuda gördüğümüz roller neden burada olmuyor? Doğru dürüst bir iki ay ilerleyen bar/kafe göremedim birlikler dışında, yaratıcı roller çıkartmaya çalışın ben para kazanmadığım halde emlakçı rolü yapıyordum, en azından rol çıkıyordu insanlara.Deneyin pastane açın gidin usta rpsi yapın tontiş bi usta poğaça satın simit satın, pasta satın rol yapın yav neyse boş yaptım bb

Boş.

NikolaiS

Arkadaşlar Turgut ne alaka? Yanlış kararları ile sunucuya zarar veren sonra da Alperen tarafından uzaklaştırılmış birisidir Turgut, seveni veya sevmeyeni çoktur fakat Safari kariyeri dahası SA-MP işleri sonlanmıştır.

Sunucu en çok kaliteli ve en iyi oyuncusunu @Zeta / Enes zamanında görmüştür, gerek yönetim biçimi gerekse oyunculara yaklaşımı ile sunucuyu tamami ile adam edebilmiş birisidir kendisi. Diğer isimlerin hepsi bahane veya boş, Level 7 Adminlik yerine Enes'in dışında biri gelmesi sonucu işleri şu ankinden daha kötü edeceği belirsiz. Bir A7 seçilecekse ve dışarıdan alınacaksa bu en iyi tercih Enes'tir. Biz oyuncular olarak en ağırda olsa eleştirileri yaptık, bundan sonrası bizi ilgilendirmiyor ne yazık ki.

Drakath

Alıntı yapılan: RuamleS - 09 Temmuz 2020, 10:42:11
Arkadaşlar Turgut ne alaka? Yanlış kararları ile sunucuya zarar veren sonra da Alperen tarafından uzaklaştırılmış birisidir Turgut, seveni veya sevmeyeni çoktur fakat Safari kariyeri dahası SA-MP işleri sonlanmıştır.

Sunucu en çok kaliteli ve en iyi oyuncusunu @Zeta / Enes zamanında görmüştür, gerek yönetim biçimi gerekse oyunculara yaklaşımı ile sunucuyu tamami ile adam edebilmiş birisidir kendisi. Diğer isimlerin hepsi bahane veya boş, Level 7 Adminlik yerine Enes'in dışında biri gelmesi sonucu işleri şu ankinden daha kötü edeceği belirsiz. Bir A7 seçilecekse ve dışarıdan alınacaksa bu en iyi tercih Enes'tir. Biz oyuncular olarak en ağırda olsa eleştirileri yaptık, bundan sonrası bizi ilgilendirmiyor ne yazık ki.
Zaten kendiside ister bunu...

Can!~

Alıntı yapılan: RuamleS - 09 Temmuz 2020, 10:42:11

Ona bakilirsa sen bulundugun MİT Yonetim'de neden kalmadı en azından sende oluşumunu bıraktın gittin kalıp sana laf edenlerin ağzına payını verip birakacaktin

Alice.

2
Son düzenlenme: 19 Temmuz 2020, 23:47:35 Alice.

Moonquad

Safari ve Rina, ikiside bataklık. Umarım kurtuluruz.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20