GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

NervRP Yeni Nesil Şehir ve Kasaba | 2 Farklı Düzen Eksiksiz Oyun

Başlatan Endler, 07 Temmuz 2020, 21:34:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Endler

Herkese merhabalar değerli GTAMulti.com üyeleri  NervRP Ekibi olarak bir çok gta platformunda bir çok oyuncuya hitap ettik. 2010 - 2011 yıllarında sa:mp sunucularımız ile hizmet veriyorduk. Daha 2012-2013 yıllarında MTA platformuna geçerek askeri RPG türünde hizmet verdik. Şimdi 2020 Yılında sizler için hazırlamış olduğumuz Şehir ve Kasaba RPG Fivem paketimiz ile gönülleriniz'de taht kurmak istiyoruz.

AKA EFYGrup
AKA Nirvana Freeroam
AKA Panterler Role Play

Sunucumuz dediğimiz gibi hem kasaba hem şehir olarak aktif olacaktır. Örnek olarak şehirdeki iş merkezi kasabada var. Motel hem şehirde hem kasabada var. Şehirde olan her şey kasabada da aktif. Özellikle yeni başlayanlar bizi tercih edebilir amacımız yeni kanları aramıza katarak rol öğretmek.

Zaten sunucu içerisinde bir çok rehber eğitim dersleri veriyoruz.

Sunucumuzda hem kasaba rolleri hemde şehir rolleri için özel 5000 adet kıyafet tasarlandı. Özel 500 adet araç aktif edildi. Çete vb tüm roller için 500 adet map eklendi haricen. Sakın telaş yapmayın fps yüzünden çünkü sunucumuz fps oranı oyuncularımızdan aldığımız (test süreci içindeki oyuncular) geri dönüşler memnun edebilir sizleri. Sistemi orta düzey bir oyuncu 100+ fps rahat bir şekilde alabilir.

Sunucumuz tokovoip sistemi kullanmaktadır. ek olarak açılışımız yarın 08.07.2020 tarihindedir. GtaMulti üyelerine özel bir kaç süprizimiz olacaktır.

Sunucumuza yeni gelen ve aktif olan bir kaç sistemlerden bazıları, şunu söylemek isterim ki 340 script ile Türkiye'de ilk bu kadar çok sistem ve araç ve map skin ile Fivem platformunda ilk bir sunucuyuz.

Uber sistemi

Köşe tutma ve npc satış sistemi

Chat sistemi

Hareket ettirilebilen polis spot ışığı

Bir çok kılıf renkleri ile bir çok uygulamalı telefon.

Sunucumuzdaki neredeyse herşeyi kontrol edebilmenizi sağlayan menü

Özel kimlik özel vergi ve özel fatura sistemi gerçek hayattaki ile bire bir aynı makbuzludur.

İllegal sistemlerden bazıları.
Esrar illegali için black marketten esrar malzemeleri almalısınız toprak vb daha sonra yetiştirme yerine gelerek esrar üretebilirsiniz aldığınız malzemelere göre kalitesi değişecektir.

Meth yapmak için 2 seçenek vardır 1. seçenek bir karavan alarak gerekli malzemeler ile karavan içinde sorulan soruların doğru yanıtına göre yapılan meth. Diğeri ise black marketten alınıp ürün kalitesine göre labaratuvarda yapılan meth

Kokain üretmek için belli malzemeleri alıp sorulu bir şekilde üretmeniz lazımdır.

Banka aracı soyma görevi

Araç hırsızlığı

Altın kaçakçılığı

Ev soygunu

Kuyumcu soygunu

Küçük banka ve büyük banka soygunları

Not: Sunucumuzun tasarımları responsive ve hareketli cezbedici tasarımlardır örneğin

Sunucumuz aşırı yüksek kapasiteli bir script yapısı ve modelleme yapısı olduğu için konuyu uzatmak istemedim yakında tekrar güncellerim iyi günler dilerim teşekkür ederim...

SUNUCU İP ADRESİMİZ : 185.255.93.109   
Son düzenlenme: 27 Ocak 2022, 01:23:38 Jate Sebep: resimler ekledim

Xchatt

Güzel duruyor bilgisayarım kaldırsa gelirdim 🤔

Sa-Mp 2014-2020

Endler

Alıntı yapılan: Xchatt - 07 Temmuz 2020, 21:45:18
Güzel duruyor bilgisayarım kaldırsa gelirdim 🤔

Güzel görmeniz bizi mutlu etti teşekkür ederiz, farklı mecralarda görüşürüz neden olmasın :)

DracDonix

Başarılar. GTA V RP oynamayı düşünüyorum, ilk serverim olabilirsiniz.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Endler

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Temmuz 2020, 22:07:47
Başarılar. GTA V RP oynamayı düşünüyorum, ilk serverim olabilirsiniz.

Çok teşekkür ederiz, seve seve yardımcı oluruz her türlü sorunuz veya bir aksilikte çekinmeden bize danışabilir GTA V için bilgi alabilirsiniz :)

Redfield

tanıtım muazzam olmuş. başarılar dilerim.

Endler

Alıntı yapılan: Redfield - 08 Temmuz 2020, 00:51:21
tanıtım muazzam olmuş. başarılar dilerim.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, o sizin güzel görüşünüz :)

Endler

Yeni IP adresimiz: 185.255.93.109   
Son düzenlenme: 02 Ağustos 2020, 01:34:32 Coiner Sebep: İletinin tamamını büyük yazmak yasaktır.

Jate

Konuya 120 günden fazla bir sürede ileti gelmemiş olup, pasif olduğu düşünülerek kilitlenip taşınmıştır. Eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörler ile iletişime geçiniz.