GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2025, 15:03:52

-

Başlatan IExlusive, 23 Ekim 2018, 19:28:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

timezen

Alıntı yapılan: IExlusive - 07 Temmuz 2020, 13:07:51
Alıntı yapılan: timezen - 07 Temmuz 2020, 12:44:59
Web Site Tamamen Bana Aittir
Pekâlâ, o zaman neden sitede discord ve launcher butonunun ikonu Google Play Store ve Apple'ın logosu?

Bir uygulama için tasarlanmış site tasarımı kullandığın çok belli
saçma sapan sunucu ile hiçbir alâkası olmayan random yazılmış veriler

olmayan sosyal medya adreslerinin butonları, tıklayınca ana sayfaya atıyor.

(sözde) oyun içi video

başka sitelerden alınan kullanım koşulları

başka sitelerden alınan gizlilik politikası

aynen, bayağı senin.
Alıntı
Öncelikle merhabalar konuya dahil olmam gerekiyor öncelikle Makine 4 senedir aktif ve sunucu da 3 senedir aktif ilk öncelikle iyi bir araştırma yapıp daha sonra eleştiri yapmanızı öneririm. Şimdi buna gelecek olursak kullanacağımız iconları siz karar veremezsiniz biz kendimiz nasıl uygun gördüysek onları kullanıyoruz. Orada ki gördüğünüz veriler tamamen kendim yazmış olduğum veriler anlık olarak yansıtılmıştır. Olmayan sosyal medya demişsiniz çünkü hesapları bağlamadık diğer sunucularımızla ilgileniyoruz. Oyun içi videosunun renderi hazırlanıyor test etmek amacıyla oraya bir video koyduk. Öncelikle başka sitelerden alınan Gizlilik politikası demişsiniz bu her yerde aynıdır bu gizlilik politikasını biz kendimiz yazdık avukatlarımızla beraber. Bir daha bir sunucu hakkında yorum yapacaksanız iyi araştırın sunucu açamadığınız için diğer sunucuları baltalamayın gidip 1 aylık makine alıp daha sonra altından kalkamayacağınız işlere girmeyin. Daha iyisini yapabiliyorsan buyur yap görelim bu işler burda baltalayıp olmuyor.
anlık mı yansıtılmış ? hahaha.
fps'i nereden ölçüyor da 127 olarak gösteriyor? fps değeri gpu ve cpu'nun hızına göre artıp azalan bilgisayarınızın saniyede kaç kare gösterebildiğini belirtir, 0 kişi olan sunucu nasıl 302 kişi, 259 script ne demek? bu veriler sayfayı yenileyince, birkaç dakika sonra gelip bakınca bile değişmiyor, inanılmaz.(!)
ayrıca hem kendiniz yazmışsınız hem de anlık yansıtılıyor, vay be.
avukat ile yazdığına hiç inanmadım, ancak gerçekten avukat tutup yazdıysan üstüne bir soğuk su iç ;)
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2020, 13:39:54 timezen
huuu hep hi

Xchatt

Sunucu kaç yıldır açık diyorsunuz, evet açık fakat kilitli ben yıllardır görüyorum sunucuzunu ve hiç bir zaman aktif bir oyuncu sayısına ulaştığını görmedim yani bu övünülücek birşey değil, başarılar.

Sa-Mp 2014-2020

Levent13

Pekâlâ, o zaman neden sitede discord ve launcher butonunun ikonu Google Play Store ve Apple'ın logosu?

(sözde) oyun içi video

aynen, bayağı senin.
[/quote]

saçma sapan random verilermiş oyuncu verileri gerçektir.
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2020, 13:39:31 Levent13

Levent13

Alıntı yapılan: Xchatt - 07 Temmuz 2020, 13:32:35
Sunucu kaç yıldır açık diyorsunuz, evet açık fakat kilitli ben yıllardır görüyorum sunucuzunu ve hiç bir zaman aktif bir oyuncu sayısına ulaştığını görmedim yani bu övünülücek birşey değil, başarılar.
eleştiriniz için teşekkür ederiz sunucu açık ve veritaban kayıtlarına göre 307 kişi kayıtlı ve maksimum 100 kişiyi gördük daha sonra diğer projelerimizden dolayı ilgilenemedik şimdi ilgileniyoruz

timezen

Alıntı yapılan: Levent13 - 07 Temmuz 2020, 13:36:51

pekâlâ, onun ben aktif oyuncu sayısı olduğunu düşünmüştüm, iletimde o kısmı düzelttim.(hiçbiri de sunucuya girmiyor, acaba neden ¯\_(ツ)_/¯)
fps ve script kısmını açıklayabilir misin peki?
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2020, 13:47:33 timezen
huuu hep hi

Levent13

Alıntı yapılan: timezen - 07 Temmuz 2020, 13:42:34

pekâlâ, onun ben aktif oyuncu sayısı olduğunu düşünmüştüm, iletimde o kısmı düzelttim.(hiçbiri de sunucuya girmiyor, acaba neden ¯\_(ツ)_/¯)
Sitemiz Halen Geliştirme Aşamasında Böyle Küçük Hatalar Olabilir olayı büyütmenin anlamı yok.

timezen

Alıntı yapılan: Levent13 - 07 Temmuz 2020, 13:50:13

Sitemiz Halen Geliştirme Aşamasında Böyle Küçük Hatalar Olabilir olayı büyütmenin anlamı yok.
Benim kimseye kinim, nefretim yok. Sen eğer "Web Site Tamamen Bana Aittir Napalım Resim Eklemeyelim mi  Çok Biliyorsan kendin yap bi Web Site Görelim" gibi bir ifade kullanmasaydın hatalarınızı bulup bir iletide yazmayacaktım, hatalarınızı size gösterip bu hatalardan ders almanızı istedim. Size iyi günler dilerim.
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2020, 13:59:37 timezen
huuu hep hi

IExlusive

Alıntı yapılan: timezen - 07 Temmuz 2020, 13:29:13
Alıntı yapılan: IExlusive - 07 Temmuz 2020, 13:07:51

(sözde) oyun içi video

aynen, bayağı senin.
Alıntı
Öncelikle merhabalar konuya dahil olmam gerekiyor öncelikle Makine 4 senedir aktif ve sunucu da 3 senedir aktif ilk öncelikle iyi bir araştırma yapıp daha sonra eleştiri yapmanızı öneririm. Şimdi buna gelecek olursak kullanacağımız iconları siz karar veremezsiniz biz kendimiz nasıl uygun gördüysek onları kullanıyoruz. Orada ki gördüğünüz veriler tamamen kendim yazmış olduğum veriler anlık olarak yansıtılmıştır. Olmayan sosyal medya demişsiniz çünkü hesapları bağlamadık diğer sunucularımızla ilgileniyoruz. Oyun içi videosunun renderi hazırlanıyor test etmek amacıyla oraya bir video koyduk. Öncelikle başka sitelerden alınan Gizlilik politikası demişsiniz bu her yerde aynıdır bu gizlilik politikasını biz kendimiz yazdık avukatlarımızla beraber. Bir daha bir sunucu hakkında yorum yapacaksanız iyi araştırın sunucu açamadığınız için diğer sunucuları baltalamayın gidip 1 aylık makine alıp daha sonra altından kalkamayacağınız işlere girmeyin. Daha iyisini yapabiliyorsan buyur yap görelim bu işler burda baltalayıp olmuyor.
anlık mı yansıtılmış ? hahaha.
fps'i nereden ölçüyor da 127 olarak gösteriyor? fps değeri gpu ve cpu'nun hızına göre artıp azalan bilgisayarınızın saniyede kaç kare gösterebildiğini belirtir, 0 kişi olan sunucu nasıl 302 kişi, 259 script ne demek? bu veriler sayfayı yenileyince, birkaç dakika sonra gelip bakınca bile değişmiyor, inanılmaz.(!)
ayrıca hem kendiniz yazmışsınız hem de anlık yansıtılıyor, vay be.
avukat ile yazdığına hiç inanmadım, ancak gerçekten avukat tutup yazdıysan üstüne bir soğuk su iç ;)
Sen bunları bile yapamıyorsun anca sallayıp tutuyorsun.Ayrıca eleştiri nasıl yapıldığını bile  bilmiyorsun "Eleştiri" ve "Baltalama" nedir bir araştır ikisinin arasında ki farkı öğren. Sen git ilk öncelikle Gizlilik Politikası nedir onu öğren hem bilgi sahibi olursun ileri de işine yarar. Ayrıca avukat benim en yakın arkadaşım yani soğuk içmem gerekmeyecek hatta sen içebilirsin soğuk suyu ayrıca şirket avukatları da var ehh sana da hak veriyorum yaşın küçük ilgi ve alakanı da anlıyorum. Bunları yazacağına kendi geliştirsen ama kendini de geliştremiyorsun doğru sende haklısın yapamadıktan sonra anca baltalarsın.

IExlusive

Alıntı yapılan: timezen - 07 Temmuz 2020, 13:57:08
Alıntı yapılan: Levent13 - 07 Temmuz 2020, 13:50:13

Benim kimseye kinim, nefretim yok. Sen eğer "Web Site Tamamen Bana Aittir Napalım Resim Eklemeyelim mi  Çok Biliyorsan kendin yap bi Web Site Görelim" gibi bir ifade kullanmasaydın hatalarınızı bulup bir iletide yazmayacaktım, hatalarınızı size gösterip bu hatalardan ders almanızı istedim. Size iyi günler dilerim.
Senin buldukların şuan hata mı ? Hahahaha güldürme beni bunlar hata bile değil. Asıl senin ders çıkarman lazım. Size de İyi Günler.

Alp.

Merhaba, söz konusu SA:MP sunucunuz için tekrar aktivite sağlayacağınız vakit haber verin, konuyu geri canlıya alalım. Şu anlık kilitlendi ve arşive taşındı.