GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2025, 15:10:40

-

Başlatan IExlusive, 23 Ekim 2018, 19:28:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Levent13

Alıntı yapılan: Rouge - 21 Mayıs 2020, 23:25:31
Başarılar Eski Dostum, Dileklerine ulaşman dileğiyle.
teşekkür ederim dostum seninde dileklerin ulaşmak dileğiyle

Levent13

Coiner

Sunucu, pasif olduğu için konu kilitlenerek arşive taşınmıştır. Konuyu tekrar aktif etmek isterseniz veya bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörler ile görüşebilirsiniz.

Coiner    

Coiner

Konu, sahibinin isteği üzerine tekrardan aktif edilmiştir.

Coiner    

Levent13

Arcenia Hırsız Polis Sunucumuz Yarın 17:30'da Açılıyor İlk Etkinlik Olarak Herkese 50 TL Bakiye Verilcektir İlerleyen Zamanlarda Etkinlikler Olucaktır ve Farklı Ödüllerde olucaktır.

Rouge

Levent13

Alıntı yapılan: Rouge - 01 Temmuz 2020, 21:13:41
Firewall cihazinızda kendi Rule lerinizmi mevcut ?
evet kendi Firewall Kurallarımız Mevcut

Levent13

Sunucumuz Açılmıştır Giriş Yapabilirsiniz Eski Oyuncularımız Devam Edebilirler Sunucumuza Gelen Herkese 50 TL Bakiye Veriyoruz.

İp Adresi:51.143.93.252:7777
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2020, 13:07:58 Levent13

UZAYLI

Radless

Alıntı yapılan: UZAYLI - 06 Temmuz 2020, 13:49:00
1 haftaya kapanır var mı arttıran?
Kardeşim VDS onların sunucu yıllardır açık eğer favori sunucu listene ekleseydin görebilirdin sadece aktif değildi sunucu, yani ilgilenilmiyordu başka projeler üzerinde çalışmalar yapılıyordu.

"Life's too short to hold grudges."

timezen

Anadolu modu,  internetten indirilmiş website teması ve GTA V stok fotoğrafları.
Birkaç güne arşivde görmek dileği ile.
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2020, 10:52:27 timezen
huuu hep hi

Levent13

Alıntı yapılan: timezen - 07 Temmuz 2020, 10:38:39
Anadolu modu,  internetten indirilmiş website teması ve GTA V stok fotoğrafları.
Birkaç güne arşivde görmek dileği ile.
Web Site Tamamen Bana Aittir Napalım Resim Eklemeyelim mi  Çok Biliyorsan kendin yap bi Web Site Görelim Ayrıca Mod tamamen  Anadolu Değil Anadoludan Sistemler Alınıp Kendi Modumuza Entegre Edilmiştir. Yakında Tamamen Yeni Modumuza Geçiş Yapılacaktır. Arşiv'de Göremezsin sık sık Güncellemeler Yapılarak konu aktif kalıcak.
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2020, 12:25:29 Levent13

timezen

Web Site Tamamen Bana Aittir
[/quote]
Pekâlâ, o zaman neden sitede discord ve launcher butonunun ikonu Google Play Store ve Apple'ın logosu?

Bir uygulama için tasarlanmış site tasarımı kullandığın çok belli
sunucu ile alâkası olmayan random yazılmış veriler(oyuncu ve ekip kısmı hariç)

olmayan sosyal medya adreslerinin butonları, tıklayınca ana sayfaya atıyor.

(sözde) oyun içi video

başka sitelerden alınan kullanım koşulları

başka sitelerden alınan gizlilik politikası

aynen, bayağı senin.
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2020, 13:48:29 timezen
huuu hep hi

IExlusive

Alıntı yapılan: timezen - 07 Temmuz 2020, 12:44:59
Web Site Tamamen Bana Aittir
Pekâlâ, o zaman neden sitede discord ve launcher butonunun ikonu Google Play Store ve Apple'ın logosu?

Bir uygulama için tasarlanmış site tasarımı kullandığın çok belli
saçma sapan sunucu ile hiçbir alâkası olmayan random yazılmış veriler

olmayan sosyal medya adreslerinin butonları, tıklayınca ana sayfaya atıyor.

(sözde) oyun içi video

başka sitelerden alınan kullanım koşulları

başka sitelerden alınan gizlilik politikası

aynen, bayağı senin.
[/quote]
Öncelikle merhabalar konuya dahil olmam gerekiyor öncelikle Makine 4 senedir aktif ve sunucu da 3 senedir aktif ilk öncelikle iyi bir araştırma yapıp daha sonra eleştiri yapmanızı öneririm. Şimdi buna gelecek olursak kullanacağımız iconları siz karar veremezsiniz biz kendimiz nasıl uygun gördüysek onları kullanıyoruz. Orada ki gördüğünüz veriler tamamen kendim yazmış olduğum veriler anlık olarak yansıtılmıştır. Olmayan sosyal medya demişsiniz çünkü hesapları bağlamadık diğer sunucularımızla ilgileniyoruz. Oyun içi videosunun renderi hazırlanıyor test etmek amacıyla oraya bir video koyduk. Öncelikle başka sitelerden alınan Gizlilik politikası demişsiniz bu her yerde aynıdır bu gizlilik politikasını biz kendimiz yazdık avukatlarımızla beraber. Bir daha bir sunucu hakkında yorum yapacaksanız iyi araştırın sunucu açamadığınız için diğer sunucuları baltalamayın gidip 1 aylık makine alıp daha sonra altından kalkamayacağınız işlere girmeyin. Daha iyisini yapabiliyorsan buyur yap görelim bu işler burda baltalayıp olmuyor.
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2020, 13:22:01 IExlusive