GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 10:43:52

5G

Başlatan nikobernoo, 05 Temmuz 2020, 18:00:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikobernoo

Herkes 5G hakkında kendi fikrini belirtebilir mi?

Please (g)old days, come back.

Vupsen

5G denilince aklıma ilk gelen şey aylar önce İngilizlerin 5G İstasyonlarının Covid-19 Virüsü yayıyor söylentileri üzerine istasyonları ateşe vermeleri. :D

nikobernoo

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 05 Temmuz 2020, 18:03:39
5G denilince aklıma ilk gelen şey aylar önce İngilizlerin 5G İstasyonlarının Covid-19 Virüsü yayıyor söylentileri üzerine istasyonları ateşe vermeleri. :D
Bence 5G tarihdeki en büyük hatanın başlangıcıdır.

DracDonix

Sadece kendimizi öldürüyoruz başka bir şey yok.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

nikobernoo

Alıntı yapılan: DracDonix - 05 Temmuz 2020, 19:34:15
Sadece kendimizi öldürüyoruz başka bir şey yok.

5G'yi savunanlar var neden anlamıyorum devletlerin oyuncağı haline geleceğiz zamanla.

_Code

Böyle bir teknolojinin yararının yanında zararınında olacağını düşünüyorum.
Keşke bu teknolojinin temiz bir alternatifi olsaydı.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Heleina

Fazla gerekli değil bence. Dünya genelinde 4G veya fiber bağlantılar üzerinden zaten yüksek bant genişliği almak mümkün. Bunun yanı sıra 5G'nin getirdiği dezavantaj daha fazla bana göre. Özellikle ülkemizde 3G nin dahi geliştirilmesi gereken yerler var iken 5G'nin gündeme gelmesi çok komik.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

nikobernoo

Hort, insanlara çip takılıyor 5G oyunun bir parçası gibi.

laéx

Daha 4G'nin bile sorunları var 5G'nin Türkiye'de adam akıllı çıkacağını zannetmem. Trajikomik  :kahkaha: ayrıca 5G çıkarsa insanların sağlıklarında büyük sorunlar çıkartacağını düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım bu konuda. Bir web sitesinde şöyle deniliyor "5G yüzbinlerce yeni anten ve baz istasyonu kurulmasını gerektiyor. Bunun sağlığımız üzerinde uzun vadeli etkilerinden endişe duyan çok sayıda insan var. Bunun yanında 5G bir önceki 4G'ye kıyasla daha yüksek güvenlik riskleri içeriyor çünkü daha fazla arka kapı uygulaması ve açıkları mevcut." bence şuanlık bulunduğumuz teknolojide kalmalıyız. Yan etkileri geri dönülemez bir hata bence. Bana katılanda olur katılmayanda zaten düşüncemi yazmak istedim umarım insanlık için faydalı olur.

Katya

Gereksiz Teknoloji.