GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

Arkadaşlar bu zamana kadar dediklerinizi dinlemeyen Safari yönetimi dinler mi sizce? Boşa laf sarfetmeyin.

Moonquad

Alıntı yapılan: Rotex - 03 Temmuz 2020, 00:59:43
Arkadaşlar bu zamana kadar dediklerinizi dinlemeyen Safari yönetimi dinler mi sizce? Boşa laf sarfetmeyin.
Şu safari dönemini kapatmadin ya üzdün beni.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Zeta

Uzun zamandır SA-MP forumları içerisinde bulunmuyordum, genel olarak hiçbir şekilde kimseyle iletişim halinde değildim. Foruma girdiğimde ilk olarak benim de uzun yıllar emek verdiğim, evim gibi gördüğüm sunucunun bu şekilde kötülenip ezildiğini görmek beni epey bir üzdü açıkçası. Ekipte aklı başında sevdiğim bir çok kişi halen daha bulunuyor ve bu kişilerin birlikte ortak şekilde kararlar alarak yeniden sunucuyu yükselişe geçireceğinden hiç kuşkum yok. Uzun yıllardır Türk Roleplay sunucularının öncüsü halinde devam eden bu çınarın en kısa sürede toparlanmasını diliyorum, başarılar.

Enes
Son düzenlenme: 04 Temmuz 2020, 02:36:07 Zeta

Ceto.

Alıntı yapılan: Zeta - 04 Temmuz 2020, 02:29:23
Uzun zamandır SA-MP forumları içerisinde bulunmuyordum, genel olarak hiçbir şekilde kimseyle iletişim halinde değildim. Foruma girdiğimde ilk olarak benim de uzun yıllar emek verdiğim, evim gibi gördüğüm sunucunun bu şekilde kötülenip ezildiğini görmek beni epey bir üzdü açıkçası. Ekipte aklı başında sevdiğim bir çok kişi halen daha bulunuyor ve bu kişilerin birlikte ortak şekilde kararlar alarak yeniden sunucuyu yükselişe geçireceğinden hiç kuşkum yok. Uzun yıllardır Türk Roleplay sunucularının öncüsü halinde devam eden bu çınarın en kısa sürede toparlanmasını diliyorum, başarılar.

Enes

Doğru diyorsun Reis. Şimdiki A7'i(ler) senin gibi yönetemediler ve hala da yönetemiyorlar sunucuyu üzücü.

M.Kemal ATATÜRK

Riki

Başarılar.
Son düzenlenme: 04 Temmuz 2020, 22:10:54 Riki

Panos

Alıntı yapılan: Riki - 04 Temmuz 2020, 20:53:28
Bir kişi bir sunucu yorumuna övgüler bu sunucuya ise eleştiriler yapıyor. Komik, keşke adaletli bir şekilde eleştirseniz sunucuyu.

Komik.
Asıl bu iletin daha komik.

Dark Squad Gaming President

NikolaiS

Alıntı yapılan: Riki - 04 Temmuz 2020, 20:53:28
Bir kişi bir sunucu yorumuna övgüler bu sunucuya ise eleştiriler yapıyor. Komik, keşke adaletli bir şekilde eleştirseniz sunucuyu.

Komik.

??

Bliss

Bu sunucuyu bu saatten sonra düzeltebilecek tek bir insan vardır, oda Turgut abidir. Kim ne derse desin, yönetim biçmi uygun bulunmasa da zamanında sunucuyu adam eden, adminlere zorla rapor baktıran, düzgün rol yaptıran kendisidir. Lakin onun bu saatten sonra değil safariye bilgisayara bile döndürmek zor.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Bliss - 05 Temmuz 2020, 11:58:55
Bu sunucuyu bu saatten sonra düzeltebilecek tek bir insan vardır, oda Turgut abidir. Kim ne derse desin, yönetim biçmi uygun bulunmasa da zamanında sunucuyu adam eden, adminlere zorla rapor baktıran, düzgün rol yaptıran kendisidir. Lakin onun bu saatten sonra değil safariye bilgisayara bile döndürmek zor.

Bu eleştiriden de anlaşılabileceği üzere sadece adminlerin ve helperlerin rol yapması gerektiği düşünülen bir sunucuyuz maalesef. Yapacak bir şey yok. İyi oyuncuların ya önü kesildi ya da helper yapılarak yönetime sokuldu ve onlar yetkili olmayı bir şey sandıkları için eskiden yaptıkları şeyleri yapmadılar. Önü kesilenler, sponsor kurbanı oldu genelde. Sponsoru kaldırtmak için defalarca konuştum (konuştuk) ama sunucu sahibi olmadığımız için bir şey yapamadık. Ha bir kere bir süreliğine kapattırmıştık. Büyük ihtimalle bu ay kaldırırlar ama çok çok çok çok çok geç.  Sunucu 150'leri gördüğü vakitler kapatılmalıydı. Ha sponsorları düzene sokamamak kesinlikle admin yönetimin hatası mıdır? Bence kesinlikle admin yönetimin hatasıdır. Çok uyarı yazdığım için beni eleştiren kişiler şu an 0 disiplinle oyun umrunda olmayan adminleri yönetmeye çalışıyor. Sunucu düştü. Adminlerin soğuması gayet normal. Disiplin de isteseniz da fazla kuramazsınız. Ben ekipteyken elimden geleni yapıyordum fakat gene de sunucu yönetiminden fazla bir şey gelmediği için adamlar tabii umursamayacak. Güncel gelse de bu disiplinle ve admin ekibiyle bir şeyler başarabileceğine dair umudum yok. Enes'in vaktinde yaptıklarını yapmadık. Her şeye çat diye yüksek yüksek uyarılar yazmadık. Bu sefer de yüz buldular. Yazdığımız 1 sözlüye (O vaktin 1 sözlüsüne eşit uyarı puanı) laf eder oldular. Böyle gitmez. Belki de tek adam yönetimini bırakmamalıydık. Kimseyi admin yönetim yapmamalıydık. Her şeye ben bakmalıydım ve hata yapana hatasının sonucunu yazmalıydım.  Alperen'in vakti olsa bunları adam edebilir. Fakat onun dışında bunu yapabilecek herhangi bir üst yönetim ya da yüksek yönetim adminine sahip değiller şu an. 2 A6 1 A4 1 A2 dışında sunucu gelişimi için uğraşan herhangi bir admin yok. Giriyorlar. Rol yapıyorlar. Forum-panel-ts bakıyorlar. Çıkıyorlar. Bu eleştirileri sunucu üstlerinin yüzüne de söyledim. Belki yönetim ekibi okur da aklı başlarına gelir diye yazdım. Ama umurlarında olduğunu pek da sanmıyorum. Üst yönetimin hepsi benim yakın arkadaşım ama yanlış yapıyorlardı. Yapmaya da devam ediyorlar.
EHEHEHE BIRAKTI SUNUCUYA SALLIYOR demeyin. Bunlar gerçekler. Yönetimdeki herkese de söylediğim şeyler.  Oyuncular hakkında eleştiri yazmaya kalksam destan yazarım şuraya. Admin ekibi için eleştirilerim bunlar.
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2020, 14:50:37 Dr.Dodo

NikolaiS

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 05 Temmuz 2020, 14:02:16
Alıntı yapılan: Bliss - 05 Temmuz 2020, 11:58:55

Bu eleştiriden de anlaşılabileceği üzere sadece adminlerin ve helperlerin rol yapması gerektiği düşünülen bir sunucuyuz maalesef. Yapacak bir şey yok. İyi oyuncuların ya önü kesildi ya da helper yapılarak yönetime sokuldu ve onlar yetkili olmayı bir şey sandıkları için eskiden yaptıkları şeyleri yapmadılar. Önü kesilenler, sponsor kurbanı oldu genelde. Sponsoru kaldırtmak için defalarca konuştum (konuştuk) ama sunucu sahibi olmadığımız için bir şey yapamadık. Ha bir kere bir süreliğine kapattırmıştık. Büyük ihtimalle bu ay kaldırırlar ama çok çok çok çok çok geç.  Sunucu 150'leri gördüğü vakitler kapatılmalıydı. Ha sponsorları düzene sokamamak kesinlikle admin yönetimin hatası mıdır? Bence kesinlikle admin yönetimin hatasıdır. Çok uyarı yazdığım için beni eleştiren kişiler şu an 0 disiplinle oyun umrunda olmayan adminleri yönetmeye çalışıyor. Sunucu düştü. Adminlerin soğuması gayet normal. Disiplin de isteseniz da fazla kuramazsınız. Ben ekipteyken elimden geleni yapıyordum fakat gene de sunucu yönetiminden fazla bir şey gelmediği için adamlar tabii umursamayacak. Güncel gelse de bu disiplinle ve admin ekibiyle bir şeyler başarabileceğine dair umudum yok. Enes'in vaktinde yaptıklarını yapmadık. Her şeye çat diye yüksek yüksek uyarılar yazmadık. Bu sefer de yüz buldular. Yazdığımız 1 sözlüye (O vaktin 1 sözlüsüne eşit uyarı puanı) laf eder oldular. Böyle gitmez. Alperen'in vakti olsa bunları adam edebilir. Fakat onun dışında bunu yapabilecek herhangi bir üst yönetim ya da yüksek yönetim adminine sahip değiller şu an. 2 A6 1 A4 dışında sunucu gelişimi için uğraşan herhangi bir admin yok. Giriyorlar. Rol yapıyorlar. Forum-panel-ts bakıyorlar. Çıkıyorlar. Bu eleştirileri sunucu üstlerinin yüzüne de söyledim. Belki yönetim ekibi okur da aklı başlarına gelir diye yazdım. Ama umurlarında olduğunu pek da sanmıyorum. Üst yönetimin hepsi benim yakın arkadaşım ama yanlış yapıyorlardı. Yapmaya da devam ediyorlar.
EHEHEHE BIRAKTI SUNUCUYA SALLIYOR demeyin. Bunlar gerçekler. Yönetimdeki herkese de söylediğim şeyler.  Oyuncular hakkında eleştiri yazmaya kalksam destan yazarım şuraya. Admin ekibi için eleştirilerim bunlar.

Sonunda içimdekileri dile getiren bir dost çıktı. Şu an sunucuyu gün yüzünde tutan iki admin var onları da bezdiriyorlar zaten.

Goddew

Beyler Alperen ekibin başına deneyimli birini getirse adam eder, ilk başta su Yunus denen herifi bi atsın ardındanda Barış'ı A7'ye çeksin bak bakayım çatır, çatır adminler nasıl disiplinli oluyor. Ancak tek adam yönetmeli A7 falafoş olmamalı 10 tane adam A7 olursa ağırlığı kalmaz. Tıpkı Zeta zamanından kalma yönetim biçmi gibi.

nikobernoo

Alıntı yapılan: Rotex - 05 Temmuz 2020, 17:22:05
Beyler Alperen ekibin başına deneyimli birini getirse adam eder, ilk başta su Yunus denen herifi bi atsın ardındanda Barış'ı A7'ye çeksin bak bakayım çatır, çatır adminler nasıl disiplinli oluyor. Ancak tek adam yönetmeli A7 falafoş olmamalı 10 tane adam A7 olursa ağırlığı kalmaz. Tıpkı Zeta zamanından kalma yönetim biçmi gibi.
Alperenin bu saatden sonra sunucuya bakması için derin uykusundan uyanması gerek.

Please (g)old days, come back.

Dr.Dodo

Barış'tan olmaz. Adam sınava girecek bu yıl. Bu sunucu uğruna çocuğun hayatı kaymasın. Hedefleri olan biri kendisi. Eski A7'lerden biri alınabilir diyecem ama tüm eski A7'ler kötü ayrıldı. Bi Yunus(Eski) bi ben doğru düzgün ayrıldım.  Yeni kan çıkmadı bi yerden sonra.

Bliss

Tek adam yönetimi her zaman benim için daha mantıklıydı, benim yukarıda yapmış olduğum eleştiri yönetim kadrosu içindi. Alperen gerçekten uykusundan uyansa kendisi de halledebilir ama en son düzgün bir güncelleme geldiğinde sanırım sene 2016 felandı. Bu sunucuya sağlam bir A7 lazım, vurucak kırbacı vurucak kırbacı, öbür türlü kimse sallamıyor birbirini. Mesela Adminlerin ve Helperların rol yapması kendimden bilirim aynı birlikte rol yaptığımız zaman userın rol kalitesi bile artıyordu. Eleştirimi ona göre değerlendiriniz.
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2020, 18:22:33 Bliss

nikobernoo

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 05 Temmuz 2020, 17:38:45

Barış'tan olmaz. Adam sınava girecek bu yıl. Bu sunucu uğruna çocuğun hayatı kaymasın. Hedefleri olan biri kendisi. Eski A7'lerden biri alınabilir diyecem ama tüm eski A7'ler kötü ayrıldı. Bi Yunus(Eski) bi ben doğru düzgün ayrıldım.  Yeni kan çıkmadı bi yerden sonra.
Aslında Turgut admin geri dönse bu sunucu eski günlerine döner (good old days)

Please (g)old days, come back.