GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ayyıldız HP oyuncularının dikkatine

Başlatan xPesimist, 25 Haziran 2020, 13:45:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xPesimist

Alıntı yapılan: undefined
Ayyıldız hp sunucusunda oynayanlara duyrulur. Sunucu Client'inde Kötü amaçlı Ad-Ware tespit edilmiştir.  Client sizi ayyıldız hp'nin sitesinde gizli bir sayfa ile bağlantı kuruyor ve sayfanın tüm içeriği reklam yönlendirme ve reklam linkleri ve servisleri ile dolu. İşin kötü yanı hem sizin kayıt defteriniz ile oynayarak tarayıcınızda reklam çıkartıyor hem de farkında olmadan client açıkken reklam kasıyorsunuz. Sizin üzerinizden para kazandırmak istemiyorsanız client'i silin ve bilgisayarınıza format atın. Eğer yapabiliyorsanız malwerebyte gibi programlar kullanın..

The Massacre
Son düzenlenme: 25 Haziran 2020, 17:54:59 Coiner Sebep: .

xPesimist

Abilere selam, çatışmaya devam :D

Ranthiel

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Caner K.

Bu konuya rağmen sunucuya giripte ayyıldız h-p paragöz yönetim ekibine para kazandırmaya devam edenler için bir dipnot geçeyim.

Sunucu her seferinde vip satıp para kazanıldıktan sonra kapatılıyor fark etmişsinizdir, bu yetmezmiş gibi client zorunlu kılıp arka planda çalıştırılarak gene reklamlardan para kazanıyorlar. Kısaca userler umurlarında değil, tek olayları para kazanmak.

xPesimist

Alıntı yapılan: Caner K. - 25 Haziran 2020, 14:00:01
Bu konuya rağmen sunucuya giripte ayyıldız h-p paragöz yönetim ekibine para kazandırmaya devam edenler için bir dipnot geçeyim.

Sunucu her seferinde vip satıp para kazanıldıktan sonra kapatılıyor fark etmişsinizdir, bu yetmezmiş gibi client zorunlu kılıp arka planda çalıştırılarak gene reklamlardan para kazanıyorlar. Kısaca userler umurlarında değil, tek olayları para kazanmak.
Öyle deme herşey user için(!)

Caner K.

Alıntı yapılan: xPesimist - 25 Haziran 2020, 14:00:59

Öyle deme herşey user için(!)

Userlerimiz bizim herşeyimiz(!)

timezen

Söyledikleriniz umarım gerçek değildir, ancak attığınız URL'de adware namına hiçbir şey yok ve attığınız URL  Ayyıldız Hırsız Polis sunucusuna bağlı değil, ikisi de farklı bir sunucuya bağlı.
SS ise Opera AdBlock'un reklam koruması için sitenin kodlarına inject ettiği kodlar.
Sunucu sitesinin ana sayfasına gerçek oyunu yansıtan görüntüler yerine GTA V görüntüsü koyan bir yönetim ekibinden böyle bir şey beklenir açıkçası ancak bunu doğrulamak için kanıtınız yok. Yine de bir dotPeek ile bakacağım.(bakamadı)
not: sunucu ile bir bağım yok.
Son düzenlenme: 25 Haziran 2020, 16:49:06 timezen
huuu hep hi

xPesimist

Alıntı yapılan: timezen - 25 Haziran 2020, 14:13:51
Söyledikleriniz umarım gerçek değildir, ancak attığınız URL'de adware namına hiçbir şey yok ve attığınız URL  Ayyıldız Hırsız Polis sunucusuna bağlı değil, ikisi de farklı bir hostinge bağlı.
Sunucu sitesinin ana sayfasına gerçek oyunu yansıtan görüntüler yerine GTA V görüntüsü koyan bir yönetim ekibinden böyle bir şey beklenir açıkçası ancak bunu doğrulamak için kanıtınız yok. Yine de bir dotPeek ile bakacağım.
Umarım değildir, arkadaş gtamulti platformunu kullanmadığı için paylaşmamı istedi.

Alıntı olarak paylaştım zaten anlaşılsın diye.
Son düzenlenme: 25 Haziran 2020, 14:37:49 Coiner

Cuicana

Caner K.

Alıntı yapılan: timezen - 25 Haziran 2020, 14:13:51
Söyledikleriniz umarım gerçek değildir, ancak attığınız URL'de adware namına hiçbir şey yok ve attığınız URL  Ayyıldız Hırsız Polis sunucusuna bağlı değil, ikisi de farklı bir sunucuya bağlı.
Sunucu sitesinin ana sayfasına gerçek oyunu yansıtan görüntüler yerine GTA V görüntüsü koyan bir yönetim ekibinden böyle bir şey beklenir açıkçası ancak bunu doğrulamak için kanıtınız yok. Yine de bir dotPeek ile bakacağım.

Verilen url direkt olarak client ile bağlı.

xPesimist

cudless.

Attığın adresin o sunucuyla bir alakası yok. Ekran görüntülerininde kaynağı belli değil.
Son düzenlenme: 25 Haziran 2020, 14:41:08 cudless.

Cuicana

Yaptıkları tek şey bu zaten, milletin parasını yemek.

Alıntı yapılan: DracDonix - 25 Haziran 2020, 14:43:02
Şimdi her şey, doğru olsun veyahut olmasın'da, bu ne alaka ya yorum attık diye suçlu biziz.
Yediremiyorlar kendilerine, boşver takma böyle gereksiz insanları.
Son düzenlenme: 25 Haziran 2020, 15:55:42 Coiner

Levi

Bu ekran görüntülerinin bahsettiğiniz sunucuyla alakasını kanıtlayacak bir deliliniz yokken bu tarz konu açmanız yanlış. Eğer kanıtlarıyla birlikte ekipten birisine ulaşırsanız tekrardan konuyu açarlar. Kilit.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."